Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Vas 2025, 16:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 101 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 18 Sau 2012, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
E63 M6 coupé
Nikas:
Exeed
Vladimiras rašė:
Tai tau exeed kas butent buvo? Ar perrinkes viska ir sudejes viskas issisprende?

Kas būtent buvo pasakyti negaliu, tiesiog aušinimo sistemos perrinkimas padėjo. Viską sąžiningai išardžiau, detales patikrinau, žarnas prapūčiau, įsitikinau, kad viskas surinkta taip kaip turi būti ir vualia. Turiu įtarimų, kad kai servise keitė vandens pompa, kažką ne iki galo padarė, na bet žiūrėsim kaip toliau bus.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2012, 17:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
.....manau, kazkur buvo nesandarumas.....

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
E36Coupe rašė:
Ne iki galo dasukai kamsti. Ant kitaisku radiatoriu taip buna. Atrodo, kad jau iki galo, bet ne.
Isitikinimui, nuimk guminius zedelius nuo kamscio ir uzsuk, tada pamatysi iki kur uzsisuka.
p.s. radiatorius is Zerucio ar Eolto?
Sekmes

Nuemiau tuos ziedus, isukus gal kokiu 1mm daugiau uzsisuka. Uzdejau atgal tuos ziedelius, uzsukau kiek galejau, bet man rodos visvien leidzia pobiski. Kas gali buti? Tos gumeles nepilnai isisuka iki savo vietos?

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E60 530i M53 2008'
nebutinai kamstis tau turi leist. tu garantuotas kad jis? gal virsutines tarpines.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
cezarius rašė:
nebutinai kamstis tau turi leist. tu garantuotas kad jis? gal virsutines tarpines.

Nes ant karsto variklio girdisi is kamscio girdisi snypstymas ir aplink ji kaupiasi antifrizas. Per dvi savaites viena karta buvo taip kad neleido, buvo sausa ir slanguose buvo slegis. Manau kad problema su kamscio uzsukimu kazkas, nebutinai pats kamstis, gal radiatoriaus kaklelio sregis kreivai padarytas ar tarpines neuzspaudzia pilnai. Pavyzdziui ant karsto variklio matosi kad antifrizo lygis bakelyje kokie 3-4 cm nedaeina iki galo, bet is kur tada leidzia per kamsti? Man ispudis toks, kad is tos mazos radiatoriaus skylutes antifrizas patenka i kamsti ir jo dalis iseina per kamsti i virsu. Gal kokias tarpines storesnes pasieskot? :)

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 12:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E60 530i M53 2008'
kamstis turi voztuva kuris skirtas isleist slegi jei jo ten per daug.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 12:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
cezarius rašė:
kamstis turi voztuva kuris skirtas isleist slegi jei jo ten per daug.

As suprantu, kad jis isleidzia ta slegi. Bet tos slangos minkstos buna, plius leidzia pobiski antifriza, net jei ant karsto variklio antifrizo lygis truputi virs puse bakelio tik, Kaip sita paaiskint? :)

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.20
Automobiliai:
Ex [E36] 2,5 TD
Ex [E36] 2.5 TDS
Dabartinė [E36] TOURING
Nikas:
FrV<3Bmw
bakeli visad norma buna:) tu pripilk pilna bakeli uzkurk ir vel antifreezas ant normos nukrist. as tik nelabai suprantu kur jis pasideda... O pas mane buvo haltura padaryta. buvo atjungtas peciukas ir padarytas ratas , kad varikli vesint tik. aisku nepute karsto oro nusipirkau as ta peciuka susijungiau ir nuo to laiko turiu problemas su tom zarnom. Exeed gal gali pasakyti kiek ta datale kainuoja mazdaug. nes nezinau ar dabar labai apsimoka man ja keisti jei brangi. kvepaliuku masinoj prikabinta tai dar ''pox'' toks dezelio ir pusu kvapas pakenciama.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 14:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E60 530i M53 2008'
ka cia aiskint. jei senas bakelis neleido pasiimi ji. tada nusiperki tarpines naujas perrenki ir valio viskas gerai
as turiu du radiatorius kuriu bakeliai neleido bet jie patys kiauri. o sitam leidzia bakelis (per virsutine ir apatine tarpine gal net ir per kamsti) bet pats sveikas ir niekas man neperrenka jo. o daba salta tingisi kazkaip

yra dar vienas budas. tarpines pamirkyt benzine ir is kart i vandeni. guma nuo benzo truputi pleciasi. gal uztektu ir to. senaji radiatoriu kai labai leido taip skalavau. puse metu problemu nebuvo po to vel leist pradejo. bet leido pro vambzdelius.

to Paulius325Tds: to visose temose rasai ka nors ne i tema. gal geriau nieko nerasyk.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 14:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.10.20
Automobiliai:
Ex [E36] 2,5 TD
Ex [E36] 2.5 TDS
Dabartinė [E36] TOURING
Nikas:
FrV<3Bmw
tik nereikia :D visai ne i tema nerasau... o pajuokauti galima prie to pacio, o tu pastebejau visuose temose nepatenkintas. O ir gincytis nesigincysiu. Beto jei sakai ne itema rasau tai kaip tada atsakymus paraso chebra? i ne temine klausima :) na nesvarbu

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 14:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
for Vladimiras
trumpai:
arba kamstis blogas ir leidzia voztuvas
arba kamstis nedasisuka

patikrinimui:
paspaudi zarnas su ranka ir jei prie kamscio girdi sniokstima tai bus mano variantas
ta pati rodo minkstos zarnos ant karsto variklio

p.s. susidures keleta kartu pats ir zinau apie ka rasau

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 15:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
E36Coupe rašė:
for Vladimiras
trumpai:
arba kamstis blogas ir leidzia voztuvas
arba kamstis nedasisuka

patikrinimui:
paspaudi zarnas su ranka ir jei prie kamscio girdi sniokstima tai bus mano variantas
ta pati rodo minkstos zarnos ant karsto variklio

p.s. susidures keleta kartu pats ir zinau apie ka rasau

Na bandysiu issiaiskint toliau kas ten per velnias, bet ar gali buti kad 4 kamsciai blogi? Du originalai, bet senesni - tas pats su abiem. Vienas naujas neoriginalas, vakar man ji apkeite i reikiama slegi, bet tas pats :)

Dar tokia mintis man sukasi galvoje - gal radiatoriaus kaklelis nera lygus visiskai, todel blogai prisispaudzia kamstis :)

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 15:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Vladimiras rašė:
Dar tokia mintis man sukasi galvoje - gal radiatoriaus kaklelis nera lygus visiskai, todel blogai prisispaudzia kamstis :)

kaklelije gali buti problema... pabandik 2 gumines tarpines sutepti kokiu silikonu arba duso zele ir panasiai pries uzsukant kamsti ir suk stipriai

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 16:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
E63 M6 coupé
Nikas:
Exeed
Paulius325Tds rašė:
Exeed gal gali pasakyti kiek ta datale kainuoja mazdaug. nes nezinau ar dabar labai apsimoka man ja keisti jei brangi. kvepaliuku masinoj prikabinta tai dar ''pox'' toks dezelio ir pusu kvapas pakenciama.

Kokia detalė?

StandartinėParašytas: 19 Sau 2012, 17:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
E36Coupe rašė:
kaklelije gali buti problema... pabandik 2 gumines tarpines sutepti kokiu silikonu arba duso zele ir panasiai pries uzsukant kamsti ir suk stipriai

Buvau nuvaziaves i autoakste, papasakojau kas ir kaip, pasiuliau nueit paziureti. Ilgai spaudinejom gaza, nutrindavo viska aplink, bet antifrizas kaupdavosi aplink vistiek, pakeite guminisu ziedus kamstyje tik i storesnius - nepadejo, o ant galo pamaigiau apatine slanga, tai aplink kamsti ciurkslem begdavo antifrizas kai maigiau. Reiskias problema ten. Vienu zodziu paims kita radiatoriu, daviau kamsti savo, sake nuves tikrint ant sandarumo radiatoriu. Jei bus sandarus apkeis ji man, grazinsiu sena. Lauksiu pirmadienio. :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 101 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery