Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 16:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 222  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 19:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.08
Vforvendetta rašė:

Perki tau patinkanty E60 ir nesuk galvos kas ka sako

Dekui uz info :)
O del motoro tai dar pagalvosiu :)

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 19:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
perki ne nauja automobili, tai pirmoj vietoj techninis stovis. kitaip galesi ganyti arkliu pertekli prie garazo remontuojantys :)

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
As ir nesuprantuge kurioj vietoj pas e60 elektra problemos? Telefono blokai, mask/ccc, sviesu blokai, generatoriai??? mano manymu e60 tikrai neturi elektoniniu bedu jei taip jas galima pavadinti. Apie skedusias, mustas, lipdytas is keliu masinu nekalbu.
Be to dar noreciau pridurti. Labai daznai lietuvoje gedimus kuriu servisai nesugeba sutvarkyti nuraso ant elektros gedimu ir pradeda siuntineti vienas kitam kad atsikratyti tokia masina, gal but del to tas mitas kad e60 turi begale elekros problemu.

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 19:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.08
Arunas B rašė:
As ir nesuprantuge kurioj vietoj pas e60 elektra problemos? Telefono blokai, mask/ccc, sviesu blokai, generatoriai??? mano manymu e60 tikrai neturi elektoniniu bedu jei taip jas galima pavadinti. Apie skedusias, mustas, lipdytas is keliu masinu nekalbu.
Be to dar noreciau pridurti. Labai daznai lietuvoje gedimus kuriu servisai nesugeba sutvarkyti nuraso ant elektros gedimu ir pradeda siuntineti vienas kitam kad atsikratyti tokia masina, gal but del to tas mitas kad e60 turi begale elekros problemu.

Gal tu ir teisus, kazkada dar galvojau E60 angliska persidaryt, bet man nelabai patinka angliski perdaryti auto jau. Sito reikalo jau atsikandau su savo audi a6 :)

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 22:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
Aivarelis rašė:

Gal tu ir teisus, kazkada dar galvojau E60 angliska persidaryt, bet man nelabai patinka angliski perdaryti auto jau. Sito reikalo jau atsikandau su savo audi a6 :)

o jei perdaro normaliai, kas butent nepatinka? Nes UK masinu stovis tirkai neblogas.. Gali uz 6t svaru gero stovio e60 paimti, perdarant masina darbas kainuoja apie 3tukst lt su elektriku, ir detales apie 4 tukst lt.

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 22:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.01.08
Le Dainius rašė:

o jei perdaro normaliai, kas butent nepatinka? Nes UK masinu stovis tirkai neblogas.. Gali uz 6t svaru gero stovio e60 paimti, perdarant masina darbas kainuoja apie 3tukst lt su elektriku, ir detales apie 4 tukst lt.

Na gal ir taip, bet jau kaip pardavinesi ja. Tai sunku bus labai ja parduoti, nes nelabai zmones nori anglisko automobilio perdaryto. E60 perdarymas su darbais kainuoja tikrai nemazai, jei dar pirksi pravotke, kad nebutu bedu tikrai ne pigiai iseis :) o del ju bukles nesigincinu, ten tikrai neuzvaikyti kaip lietuvoj :)

StandartinėParašytas: 08 Sau 2012, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
moto Honda CBR 1000rr SC57 Hannspree
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
Mercedes Benz C55 AMG 06`
Arunas B rašė:

Ko cia pariniesi. Gaidys tas 2,5 kam ji pirkti kaip jo sanaudos tos pacios kaip 3ld be to ju komplektacijos dazniausiai silpnesnes nei 3l, o traukos nulis. Imi 3l ir nesuki galvos. O kas del 3.5 cia jau kita kalba 3.5 islaikymas jau daug brangesnis ir draudimas ir tt. Be to ta pati 3l iki 3.5 stock galios labai nesudetingai galima dasikelti esant norui, ko pasekoje draudimo kastai nekinta.

as visai nesiparinu patikek as ramus, pats vazineju su tuo 2.5 pilu panasei kiek draugas i 3.5d. as bent jau pirkdamas zinojau ka perku ir man buvo vienodai ar tai bus 2.5d ar 3d ar 3.5d nusipirkau tai ka tuo metu radau geriause. vokietijoje pirkau. o del komplektacijos tai prasovei zmogau, turi pas mane ir tas gaidiskas 2.5 navarotu neprastesniu nei tas 3d. taip kad cia esme ne navarotuose ar kuro sanaudose. jei nori e60 tai perki e60. o jei skaicuoji paskutinius pinigus ir nori pries kaimynus pasipointuot tai perki is pirmo autopliuso puslapio ir paskui drociniesi po servisus ieskodamas kas isgelbes

StandartinėParašytas: 09 Sau 2012, 00:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.13
Automobiliai:
E60 04'
ArunasB, ar kas nors, gal tartumet zodi apie e60 523 2.5l 2006/11 benzina? Kolega nori pirkt, variantas neblogas, nesvarbu, jog trauka su sanaudom geru santykiu nebus, tai nerupi. Bet pasiziurejau srotuose nei vienos tokios masinos, galvoju gal kas su jom netaip, kad retenybe? :-k

StandartinėParašytas: 09 Sau 2012, 14:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
blogis rašė:

as visai nesiparinu patikek as ramus, pats vazineju su tuo 2.5 pilu panasei kiek draugas i 3.5d. as bent jau pirkdamas zinojau ka perku ir man buvo vienodai ar tai bus 2.5d ar 3d ar 3.5d nusipirkau tai ka tuo metu radau geriause. vokietijoje pirkau. o del komplektacijos tai prasovei zmogau, turi pas mane ir tas gaidiskas 2.5 navarotu neprastesniu nei tas 3d. taip kad cia esme ne navarotuose ar kuro sanaudose. jei nori e60 tai perki e60. o jei skaicuoji paskutinius pinigus ir nori pries kaimynus pasipointuot tai perki is pirmo autopliuso puslapio ir paskui drociniesi po servisus ieskodamas kas isgelbes

Tai niekas apie konkretu atveji nekalba.. Simtai atveju ai 520d turi geresne komplektacija nei 530d, bet imant visuma, tai 525d visada bus blogesnes komplektacijos nei 530d. Jau bazine koomplektacija skiriasi, tai ka kalbeti apie piniginesnius 530d variantu pirkejus, uzsisakancius daugiau privalumu. O del pirmo autoplius puslapio ir problemu tai senai aisku, lygiai taip pat ir su 525, pasiimsi is pirmo puslapio irgi vargsi.. taigi esme ne ar 3.0d ar 2.5d, esme ant kiek nuvaikytas modelis.. Logiskai,jei stovi du modeliai tvarkingi autohause 525d ir 530d uz ta pacia kaina, retas kuris ims 525d...Nebent del mokesciu, kokius zadejo lietuvoje padaryti, t.y. virs 150kw.. O kad 525d rasti tvarkinga lengviau nei 530d, gal ir tiesa..
P.S. pas mane yra 735i modelis, tai 1:1 kaip 525d ir 530d, t.y. 735i ryja praktiskai ta pati ka 745i, bet turiu 735i, bet neteisinu kad jie geresni, geresnes komplektacijos ir pan, bet tiesiog toki turiu, nes papuole atitinkamas variantas uz atitinkama suma, bet jei butu tai buve 745i, tikrai butu dziaugsmo daugiau.

StandartinėParašytas: 09 Sau 2012, 16:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
blogis rašė:

O kad 535 panasiai kokiais 20-30% brangesnis turbut jokios itakos neturejo ? :lol:

StandartinėParašytas: 09 Sau 2012, 22:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.11.28
Automobiliai:
ex. BMW e60 525d
BMW e70 09' xdrive 3.5d
moto Honda CBR 1000rr SC57 Hannspree
Audi Q5 sline 3d 10`
now.
BMW e65 3d 06`
Mercedes Benz C55 AMG 06`
brangesnis tai brangesnis bet ne 20-30% bent jau mano atveju maziau. bet nei mobile.de nei autopliuse ju tikrai nesimeto. pas ji 120000km buvo kai pirko is vokietijos. pamustas svelniai. vazineja sau ir vargo nemato. as pirkau nedauzta rida neipatinga bet bent jau neatsukineta tai 170000 km. daug sakysit bet masinos stovis mane tenkino. plius gavau pilna serviso istorija iki paskutines dienos.

nusipirkau tai ka tuo metu radau geriause.

StandartinėParašytas: 10 Sau 2012, 09:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.05.29
Automobiliai:
s
tai kokia gi siuo metu kaina Normalaus 530d? neziurint i rida. dar toks variantas uz tuos lt paimti 08-9m mazda6 arba koki mondeo, insignia, saab 9-3, toyota avensis. ir tiem kam labai aktualu rida bus maziau galvos skausmo ar dvieju triju metu senumo auto realu 160kkm nei kad e60 visi atsukti. ir kaip bebutu mazgu nusidevejimas skiriasi. cia iskyla klausimas ar vazinet su senesniu bet krutu e60 ar su kazkuo naujesniu ne bmw. ir reik nepamirst kuro sanaudu, draudimu. 530d bus 3-4l didesnis saliaros sunaudojimas. reik manyt kad kuo senesne auto kuo daugiau km prabegus kinta remonto,aptarnavimo kastai

StandartinėParašytas: 10 Sau 2012, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.07.13
Automobiliai:
E60 04'
Askeras rašė:
tai kokia gi siuo metu kaina Normalaus 530d? neziurint i rida. dar toks variantas uz tuos lt paimti 08-9m mazda6 arba koki mondeo, insignia, saab 9-3, toyota avensis. ir tiem kam labai aktualu rida bus maziau galvos skausmo ar dvieju triju metu senumo auto realu 160kkm nei kad e60 visi atsukti. ir kaip bebutu mazgu nusidevejimas skiriasi. cia iskyla klausimas ar vazinet su senesniu bet krutu e60 ar su kazkuo naujesniu ne bmw. ir reik nepamirst kuro sanaudu, draudimu. 530d bus 3-4l didesnis saliaros sunaudojimas. reik manyt kad kuo senesne auto kuo daugiau km prabegus kinta remonto,aptarnavimo kastai

Idomus klausimas :) Pirmiausia tai kaina ir priklauso nuo ridos, cia lietuvoj ridos visu grazios, vienodos, bet istikruju stipriai itakoja, realiai kuo brangiau, tuo didesne tikimybe gaut mazesne rida, dazniausiai kylant kainai ir matosi kilanti auto bukle. O vazineti ar su prabanga ar su ekonomiska masina, cia jau viskas nuo tavo poreikiu priklauso, tavo galimybiu. e60 kastai manau visada bus ne karta didesni visais atzvilgiais

StandartinėParašytas: 10 Sau 2012, 12:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Panasi ir man dilema buvo iskilus kai rinkausi ar 2 metu mazda ar koks pasatas ar senesnis 5er. Atvazinejau dabar su 5er virs metu ir pazistamas nusipirko pasata 3 metu senumo. Paminkiau paminkiau ir man jis nepatiko... Nu negiriu kad e60 viskuo geresnis bet kad kazkaip KITAIP vaziuoja ir kitaip valdosi... nu smagesnis tas penktukas nors ir senesnis :)

StandartinėParašytas: 10 Sau 2012, 12:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.05.29
Automobiliai:
s
teisybes delei, man praitu metu pasatas ispudzio nepaliko. visgi norisi auto su ugnele o ne pilka mase

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 3325 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 222  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery