Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 22:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 92 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Bir 2011, 15:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.09.08
Automobiliai:
E46 320d 1998
Jei kam nors, kadanors bus įdomu, tai buvo kaltas starteris, tiksliau šepečiai suėję.

StandartinėParašytas: 20 Lie 2011, 21:05 

Gal kas pades ir man, taip pat problema su masinos uzvedimu. Retkarciais, ne visada, vedant neuzsiveda, pasukus rakteli viskas uzsidega, vedant toliau ji vedasi, apsukos pakyla, bet ta pacia minute krenta ir masina uzgesta. Jei pasukus rakteli, paspaudziu gaza, ji uzsiveda be problemu. Diagnostika parode rakta arba imobilaizeri - jis pakeistas, sutvarkytas, bet problema nedingo. Kokios priezastys galetu buti?

StandartinėParašytas: 20 Lap 2011, 23:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.09.23
Amžius:
57
Automobiliai:
E36 318i
E46 318d
Nikas:
kukutis
aaandriusss1 rašė:
gal pas tave yra cipas, tik vienu rakteliu bandei? nes pas mane normaliu rakteliu (kur su knopkem atrakint ir uzrakint) taip pat kaip pas tave. bet su servisiniu rakteliu (be jokiu knopkiu, bet turbut cipas viduj yra) uzsikuria

Sveiki visi,
Pas mane lygiai ta pati situacija kaip pas Andrių - dar pirma diena kaip nesiveda. Maniau nusėdo akumuliatorius, buvau laidus užmetęs, paskui jau galvojau bus starteris, nu dar prisėdau čia paskaitinėti. Perskaičiau beveik visą forumą ir radau šitą žinutę, kad jau kažkam taip buvo, tik kaip ją išspręsti šitą problemytę? Kaip rašė Andrius - su mygtukiniu raktu nesuka starterio, o su servisiniu raktu iš pusės apsukimo užsikuria. Jei kam dar taip buvo, pasidalinkit mintim. Rytoj jau bandysiu aiškintis ir aš.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2011, 01:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.06.27
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320d 00'
Pas mane atvirkstine problema.
Degimas kartais dingsta, bet pazaidus su raktu ijungt/isjungt atsiranda..
Kame gali buti saknys?

StandartinėParašytas: 21 Lap 2011, 15:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.09.23
Amžius:
57
Automobiliai:
E36 318i
E46 318d
Nikas:
kukutis
pas mane nesuka starterio su rombiniu raktu, o su servisiniu viskas OK, bus užlinkęs raktas, o pas Tave tikriausia jau pradeda užlinkinėti, jei tokie dalykai dedasi.

StandartinėParašytas: 21 Lap 2011, 16:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.06.27
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320d 00'
Tas raktas taisomas ar nelabai?
Kazkaip nesitiki, kad tik del rakto tokios problemos..

StandartinėParašytas: 21 Lap 2011, 19:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.09.23
Amžius:
57
Automobiliai:
E36 318i
E46 318d
Nikas:
kukutis
Raktas netaisomas. Buvo apie raktą nemažai rašyta. Nepigus malonumas jei iš salono, o ir šiaip nepigus. Galima bandyti keisti bateriją, bet jei čipas sugenda tada ko gero - viskas.

StandartinėParašytas: 22 Lap 2011, 00:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.10.25
Automobiliai:
E90 318d M47TU2 BiTurbo
ex E46 320d M47
ex E34 535i M30
ex E46 318i M43
kukutis rašė:
Raktas netaisomas. Buvo apie raktą nemažai rašyta. Nepigus malonumas jei iš salono, o ir šiaip nepigus. Galima bandyti keisti bateriją, bet jei čipas sugenda tada ko gero - viskas.

Nezinau kaip su BMW, bet kitu masinu čipus juk keicia ir pririsineja signalkiu meistrai.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2011, 01:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.01.08
Amžius:
40
Automobiliai:
E46
Zodziu pas mane irgi problemos su uzhvedimu... Pasukus raktely degimas yra, bet bandant kurti pradeda gana garsiai cakseti, priekines lempos mirkcioja. Uzhmetus krokodilus uzhsikuria beproblemu. Pasitaiko, kad kelias savaites kuriasi puikiai. Siandien uzhkuriau ir po sekundes variklis uzhgeso, bandau kurti ir vel tas caksejimas, rodosi kazkas blokuotu startery. Gal turite kokiu minciu? Esu UK todel cia pas vietinius meistriukus bmw veshti labai jau finansishkai skausmingas reikalas.

StandartinėParašytas: 18 Gru 2011, 02:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.04
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d M47TUD20 03' 6speed
F10 535i N55B30 14' LCI
MrTyNs rašė:
Zodziu pas mane irgi problemos su uzhvedimu... Pasukus raktely degimas yra, bet bandant kurti pradeda gana garsiai cakseti, priekines lempos mirkcioja. Uzhmetus krokodilus uzhsikuria beproblemu. Pasitaiko, kad kelias savaites kuriasi puikiai. Siandien uzhkuriau ir po sekundes variklis uzhgeso, bandau kurti ir vel tas caksejimas, rodosi kazkas blokuotu startery. Gal turite kokiu minciu? Esu UK todel cia pas vietinius meistriukus bmw veshti labai jau finansishkai skausmingas reikalas.

blogai klemas prisuktas arba akumui amen.

StandartinėParašytas: 06 Sau 2012, 13:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.09.23
Amžius:
57
Automobiliai:
E36 318i
E46 318d
Nikas:
kukutis
kukutis rašė:
pas mane nesuka starterio su rombiniu raktu, o su servisiniu viskas OK, bus užlinkęs raktas,

Gal po kokių trijų savaičių atsigavo mano rombinis raktas. Kartu laikydavau su mob.tel. gal imobilaizeriui nepatiko. Nežinau ką ir galvoti. Jau parsisiunčiau bateriją tai bandysiu ardyti kitą jau seniai neveikiantį rombinį raktą.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2012, 19:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.09.23
Amžius:
57
Automobiliai:
E36 318i
E46 318d
Nikas:
kukutis
kukutis rašė:
Gal po kokių trijų savaičių atsigavo mano rombinis raktas. Kartu laikydavau su mob.tel. gal imobilaizeriui nepatiko. Nežinau ką ir galvoti. Jau parsisiunčiau bateriją tai bandysiu ardyti kitą jau seniai neveikiantį rombinį raktą.

Šiandien pakeičiau bateriją mirusiam raktui, viskas veikia: durys rakinėjasi, taip pat ir kuriasi. Ačiū už pagalbą visiems.

StandartinėParašytas: 13 Sau 2012, 00:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.01.27
Automobiliai:
E46 330d M57
Millhouse rašė:
Pas mane atvirkstine problema.
Degimas kartais dingsta, bet pazaidus su raktu ijungt/isjungt atsiranda..
Kame gali buti saknys?

turejau lygiai tokia pat beda..bandziau net tema sukurt, bet moderatoriai ismete i siukslyna - kaip neaktualia :D
sprendima radau gan nesudetinga, nors panikos jau irgi turejau, nes uzvedimo spyna pasikeist - yra reikalu ir jie nelabai pigus..o su keliais raktu komplektais lakstyt irgi nesinori.
beda yra pacioj spynelej, kur randasi "papka ir mamka" apacioj po vairu, nusiardzius plastmases, atsisukam spynele ir atskiriam ja nuo konktaktu sujungimo, ta vieta kur jungiasi spynele su kontaktu lizdu ("papka - mamka") ji paprasciausia su laiku issidevi, kontaktu lizdas yra plastikas - o spynele berods toj vietoj aliumine ar kazkas tokio. tereikia susigalvot kaip padaryt, kad sujungimas vel butu normalus. o kaip - tai jau fantazijos reikalas.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2013, 15:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2013.06.26
Amžius:
33
Automobiliai:
E46 320d '99 100kw
Sveiki, šnd apturėjau tokią pačia problemą, pasukus raktelį degimas yra bet nesiveda auto, nes nesujudina starterio. Bet pas mane akumas labai jau senas ar gali būti dėl to ? Beto vedant visą laiką mirksi signalizacijos lemputė. Atėjau už 10 min prie auto, ir užsivedžiau be problemų, nuvažiavau į namus ir vėl ta pati problema, nebesiveda.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2013, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.11.19
Amžius:
39
Automobiliai:
bmw 320d E46 2002m.
Nikas:
kiruxxx
Mark2009 rašė:

turejau lygiai tokia pat beda..bandziau net tema sukurt, bet moderatoriai ismete i siukslyna - kaip neaktualia :D
sprendima radau gan nesudetinga, nors panikos jau irgi turejau, nes uzvedimo spyna pasikeist - yra reikalu ir jie nelabai pigus..o su keliais raktu komplektais lakstyt irgi nesinori.
beda yra pacioj spynelej, kur randasi "papka ir mamka" apacioj po vairu, nusiardzius plastmases, atsisukam spynele ir atskiriam ja nuo konktaktu sujungimo, ta vieta kur jungiasi spynele su kontaktu lizdu ("papka - mamka") ji paprasciausia su laiku issidevi, kontaktu lizdas yra plastikas - o spynele berods toj vietoj aliumine ar kazkas tokio. tereikia susigalvot kaip padaryt, kad sujungimas vel butu normalus. o kaip - tai jau fantazijos reikalas.

saviskio atjungiu akuma(naujas) palaikau truputy ir su rombo formos raktu uzkuriu pora kartu paskui vel nesikuria, o su servisiniu raktu visalaika kuresi. tai jei kontaktai susideveje kodel su vienu kuresi rakteliu su kitu tik kartais? :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 92 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery