Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 16:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Gru 2011, 00:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.01.30
Automobiliai:
E65 3.0
E38 4.0 ex
E34 2.5 ex
E34 touring 2.5 ex
E32 3.0 ex
E39 2.5 ex
E30 2.7 ex
gerai gerai stapdykit jus cia mane gazdint :D dar nera tu 6 menesiu! ir ramu kolkas paskui kita masina pirksiu ir rasyisu tada ant tevo ir vel atvaziuosiu ir manau bedu nebus...

StandartinėParašytas: 21 Gru 2011, 02:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
reik masinas uzdaram parkinge laikyt,o ne ant gatves ir tu bedu nebus... stabde mane n kartu ir numeriai jau keisti n kartu kaip vaziuoju taip ir vaziuoju...pas mane salia darbo atvaziuoja kelis kart i savaite pabudet su anpr kamera sachmatiniai ir pastoviai statosi auto salia mano,ne kart yra teke atsigert arbatos ir paplepet taip,kad labai daug ka leme pokalbi su jais pradzia,kaip atsakinesi i ju uzduotus klausimus,man jie pastoviai padangas ciupineja,sake papulsi tu mum,ne taip,tai kitaip,bet kaip keliukai tai pagirtini,neblogu minciu uzmete yra...

StandartinėParašytas: 21 Gru 2011, 09:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.15
Automobiliai:
E46 320d. 2002
del uzdaru parkingu,nezinau ar jie prilygins tai ir uzsienietiskom masinom,bet greiciausiai taip ir bus,aisku po visu tu laiko normu? isejo istatymas! registruodamas pirkta uk auto ant saves tu gauni nebe technini pasa o popieriu ant kurio uzrasyta raudonai,kad tu neesi tos masinos savininkas,tai sako jeigu nesi apsidraudes automobiliai,motociklai ir visos kitos transporto priemones bus naikinamos neatsizvelgiant kur jos yra! pavyzdiui as tureciau kokiame savo kiemo "skladuke"neapdrausta, isardyta,nevaziuojanti motocikla,vistiek jie turi teise ji paimti ir sunaikinti!

Zhmurki rašė:
gerai gerai stapdykit jus cia mane gazdint:D dar nera tu 6 menesiu! ir ramu kolkas paskui kita masina pirksiu ir rasyisu tada ant tevo ir vel atvaziuosiu ir manau bedu nebus...

nebegazdinu daugiau :) o del draudimo tau tai aisku,kad kazka jie darys,nesvarbu ar uzsienio masina ar ne!tik neaisku kiek truks? o siaip tai turi atvykti draudimo atstovas i tavo adresa ir ivertinti zala.manyciau gal per savaite o gal per dvi kanors jau zinosi :wink: matai dabar truputi draudimas atsigaves manau ras tau laiko,nes nera sniego ir salciu,tai kolkas dar daug nesitasko :)

StandartinėParašytas: 21 Gru 2011, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
jai gerai supratau apie ka kalba,tai uztrunka 5 min paskambint ir tavo masina nuima nuo keliu ir ji gali stovet kiek nori (privaciam parkinge atrodo),o kai vel sugalvosi apsidraust ir pradet vazinet,tereik paskambint ir lyg nusiusti taxu disko kopija ar kazka tokio, galiu tiksliau suzinot kas ir kaip,nes kaimynas pasakojo pas ji buvo bedu,nes 3 masinas turejo ir nusprende M5 pastatyt i garaza,tai jis ten viska tvarkesi ir neturejo jokiu galvos skausmu.

StandartinėParašytas: 21 Gru 2011, 20:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.15
Automobiliai:
E46 320d. 2002
taip taip pasidomek nes ir man idomu? nes kaip minejau apie motocikla, yra varijantas dabar man ji isigyti,bet as nenoriu jo be velyvo pavasario drausti,ta prasme ji noriu laikyt uzrakinta iki kol pradesiu karts nuo karto naudoti :)

StandartinėParašytas: 22 Gru 2011, 01:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.17
Automobiliai:
E30 tc-baur cabrio
E36 325
chrysler sebring cabrio
toyota celica cabrio
E36 328 cabrio
bmw e61
grand voyager 3.3
w220 320cdi
Bmw m3 E36
bmw 325 cabrio E30
Bmw 535d e60
Bmw 535d f10
tai pala tu manai jog laikysi savo moca garaze,atleks mentai sakys atiduok moca,nes tu jo nedraudiai tai mes issivezam sunaikinti :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 22 Gru 2011, 02:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
ne taip... zinau,kad pirma gausi laiska po kazkiek dienu,anyway sekmadieni matysiu,paklausiu ka jis ten ir kaip dare.

StandartinėParašytas: 22 Gru 2011, 09:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.15
Automobiliai:
E46 320d. 2002
vytas85 rašė:
tai pala tu manai jog laikysi savo moca garaze,atleks mentai sakys atiduok moca,nes tu jo nedraudiai tai mes issivezam sunaikinti :lol: :lol:

nesijuok :) zinok cia pas mus tame gale visas tas s... vyksta! dvla agurkam nesunku patikrinti kompiuteriuose kokie reg.numeriai neapdrausti :) po to ir prasideda tonos laisku i tavo adresa! ir ar taip ar anaip as privalau is pradziu apsidrausti,nes kitaip man niekas negales perduoti transporto priemones! tik va as ir galvoju ar yra budu kaip ta transporta paskui nurasyti,kad be reikalo draudimas netiksetu,nes kam moket uz ji jai tik vasara vaziavimas vyksta?

vytas85 rašė:
nu matai gal tavo kraste kur esi labai ten jus gaudo,bet cia kente,tai nelabai kreipia demesio. :wink:

kaip sakai gal pas jus ten mentai babajus su peiliais lakstancius gaudo,jai taip tai valio! cia atvirksciai! buvau sustabdytas prie savo trobos duru be dirzo :D isukau i savo gatvele,liko iki duru koks 50m,nusimeciau dirza ir kaip mat is po kampo kiaules stebejo :D 60£ ir trys balai uz praktiskai nieka!

StandartinėParašytas: 22 Gru 2011, 12:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.26
Amžius:
50
Automobiliai:
F07 530d N57T '15
ex E34 520i M50 '93
ex E39 528i M52 '96
ex F31 320d N47T '13
druzba2 rašė:
taip taip pasidomek nes ir man idomu? nes kaip minejau apie motocikla, yra varijantas dabar man ji isigyti,bet as nenoriu jo be velyvo pavasario drausti,ta prasme ji noriu laikyt uzrakinta iki kol pradesiu karts nuo karto naudoti :)

Pasiskaityk apie SORN (Statutory Off Road Notification), viskas paaiskinta http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/Ow ... DG_4022058

StandartinėParašytas: 22 Gru 2011, 22:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.15
Automobiliai:
E46 320d. 2002
Auksakalys rašė:

Pasiskaityk apie SORN (Statutory Off Road Notification), viskas paaiskinta http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/Ow ... DG_4022058

dekoju!dabar jau bus aisku!

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery