Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 07:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Lap 2011, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.24
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 350 v12 gyvas (pramogai)
E30 330d (sandeliukas)
e31 850ci (tiiesiog pasikrapstymui)
nu blemba neisivaizduoju kaip tau neiseina,turiu kita patarima nusiimk kitos puses apsyvke ir issiaiskink kur ta traukute yra ir suprasi ka reikia dayti ir pro kur ikisti ta drata

StandartinėParašytas: 05 Gru 2011, 17:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
karoce.

masina praeita savaite buvo palikta "vagims" kad "atrakintu".

uz pusantros valandos pajamiau masina, palikau Basanaviciu. viena.

klausiau ju ka daryt ir kas su uzraktu, ar kazka tvarkyt ar nauja pirkti ir tt. atsake man kad nieko mes nezinom, atidarem ir tiek, daryk ka nori. kadangi vistiek man reikejo lango pakelejo (nes sugedo senas), nuvaziavau i srota pirkti viso to o gavosi taip kad parsiveziau naujus r16 ratlankius (kokiu ir norejau), fotohrominius susilankstancius veidrodzius o pakelejas bei spina dovanu uzdyka. vot. bet cia jau OT.

siendien ryte palikau servise kad pakeistu spynele. po kiek laiko paskambino ir pasake kad mano spyna tvarkoi, buvo paprasciausiai nupuves mirtinai troselis kuris eina nuo isorines rankenos iki spynos. o pats mechanizmas tvarkoi. tai padare kol kas tik kad is vidaus atsidarinetu (ačiū dievui nors tiek) o insaide uzsakiau nauja troseli, atvaziuos pasikeisim ir atsidarines is visur.

reziume toks: 1. vaziuokit iskarto ten kur daro raktus, taiso spynas ir atidarineja dureles, patiems knistis ir litiskai santikiauti, nuimineti dureles ir tt yra absurdas ir vien vargas, nebent tiksliai zinot ka reikia daryti, tada OK. 2. apgadinta keleivio duru absyvke, dar nzn ar ja tvarkysiu ar ieskosiu kitos, apgadinau pats lupdamas ja nuo duru is vidaus. 3. dabar ir langas darinejasi kaip priklauso.

ačiū uz demesi.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2011, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.28
Amžius:
44
Ką aš tau sakiau ,kad iškarto ten važiuotum =D>

StandartinėParašytas: 05 Gru 2011, 19:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Gedas V. rašė:
Ką aš tau sakiau ,kad iškarto ten važiuotum =D>

tai jo, as buvau jau pasirases ta daryt, bet kazkas vel proto priknises buvo, tai vis atideliodavau.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2011, 20:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.28
Amžius:
44
Užtai reikia klausyti dėdės Gedimino :mrgreen:,man kažkada tie meistriukai e" trymketvirto " bagažinę atidarė ,nes spynelės traukė buvo nušokus ,skaityk irgi priėjimo nėra ten jokio.

StandartinėParašytas: 06 Gru 2011, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.24
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 350 v12 gyvas (pramogai)
E30 330d (sandeliukas)
e31 850ci (tiiesiog pasikrapstymui)
nesamone del troselio tai butu darinejusios bent is vidaus nebent trosas atsiserpetijas buvo ir neatleido tos traukutes,o kiek kainavo atrakinimas?kad zinociau kiek imt kai kas paprasys atidaryti :D

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 13:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
virsui viska parasiau.

StandartinėParašytas: 01 Sau 2012, 16:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
joo man su keleivio pusę irgi taspats, buvo vieną kartą jau užstrigę kažkaip pavyko išmuštruot be ardymų atsigavo, šiandien darynėjau sušalusę, viskas gerai, išvažiavau, grįžtu nei iš ten nei iš ten atidaryt, vėl užbangavo...nu jei neatsigaus reiks vežt kad atidarytų, o tai ten aišku kad tik kažkoks nupuvęs troselis tegali knisti protą? nes nei iš vidaus nei iš išorės neduoda...

StandartinėParašytas: 01 Sau 2012, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nu pas mane tas pats buvo. kaip rasiau nupuvo tas troselis kur isorine rankena prie spinos jungia. bet as + pries uzdarant dar buvau uzspaudes pipsiuka. tai ten sake kazkaip uzsiblokavo ar kazka. nu krc.

atejo originalus troselis, kuria diena reikes susideti ji, rankos nedaeina.

StandartinėParašytas: 02 Sau 2012, 11:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
nu man irgi matyt užrakinant jis užsiblokavo, nežinau ar sutapimas, bet pirmajį kartą ta pypsiuką keliau kiek eina(nors buvo pasikėlęs) ir kažkaip pavyko atidaryt, bandžiau akūmą atjungt, bet nieko. man toks jausmas kad bus užsiblokavę, nes duris gražiausiai darinėjos, o čia p*st ir nebeatsidaro....

StandartinėParašytas: 02 Sau 2012, 11:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nu nieko as sitoi vietoi tau pasakyt negaliu. priezasciu gali buti N. senas daiktas yra senas, visko pasitaiko. bet siulau paziureti troselius. naujas originalus trumpas man kainavo apie 24lt, srote gal uz koki cirika atiduotu.

StandartinėParašytas: 02 Sau 2012, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
paprastose parduotuvėsę būna kaži jų? (autoaibė,eoltas ir pnš) ar krastoj čia ėmei? nu ryt jaučiu bandysiu kaip nors atidaryt, jei nepavyks teks avariniam atidarymui vežt...

StandartinėParašytas: 03 Sau 2012, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nezinau ar yra, uzsakinejau inside. bet siaip galvoju kad gal pacioi krastoi ir butu sandely.

StandartinėParašytas: 03 Sau 2012, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.04
Amžius:
35
Automobiliai:
auBi A6 2.5tdi+chip

ex E38 740i
ex E36 320 M50B20TU 93
sickdog rašė:
nezinau ar yra, uzsakinejau inside. bet siaip galvoju kad gal pacioi krastoi ir butu sandely.

nusiėmiau išorinę durų apdailą, įkišau vėlą ir pakėliau laukinės rankenėlės trosą ir atsidarė :) nežinau pramankštinau trosus, sutepiau, darynėja viskas gerai, žiūrėsim kaip toliau bus

StandartinėParašytas: 08 Vas 2012, 12:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.04.13
Automobiliai:
E81
Sveiki, panasi problema buvo ir pas mane.
Vairotojo dureles neatsidarinejo nei is isores, nei is vidaus.

tai ne vienas pasiulytas auksciau budas nepadejo.

Sprendimas buvo toks:
Nulupau kiek imanoma apshivke dureliu, bandziau trosa judint pirmin atgal, nieko nepadejo.
Pasirodo reikejo nuo elektrines dales atjungti laidus, ir durys atsidare. (Pats pabejojau atjungineti , nuvaziavau i sos atidaryma, ten atjunge ir atsidare dureles.)

-100lt, bet uz tai i masina galima patekti per vairotojo dureles.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery