Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 18:45

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 277  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Spa 2011, 23:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
man tai jie abu tokie py...voti ir dar 2.5d

StandartinėParašytas: 16 Spa 2011, 23:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
znaminyto rašė:
jooo, cia turbut yra didziausia problema, kad vis randu kazkokiu trukumu ir paskui pradedu manyti, kad tam auto visai buve bata, pardavejas dar didedsnes bedas slepiai ir ji tik pardavimui isgrazino #-o aisku uz 4200 euru ko gero paimciau ir sita http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1874176 , bet sito itarimas kad priekis darytas po avarijos, nes faros neryzos, groteles chromuotos ir matosi truputi nuotraukoje is priekio, kad kapoto kairys kampas auksciau, o desinys zemiau, be to akumas negyvas, zapaskes nera, changer'io nera, ratai neoriginalus. Lieka spresti, kas geriau ar priekis mustas ar galas :)

Labas, priekis darytas, nes suvedimas kapoto ir sparnų pabėgęs ir kiti visi dalykai,kuriuos pats išvardinai. O šiaip tai užknisantis dalykas automobilio paieškos. Sėkmės

StandartinėParašytas: 16 Spa 2011, 23:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.03
Amžius:
48
Automobiliai:
g30 530e B48 hybrid '18
Xolen rašė:
As tai pradedu manyti kad tu ieskai visiskai naujo automobilio tik nupirkt ji nori uz desimtadali naujo kainos :wink: :wink:

automobilis turi buti tvarkingas, nesvarbu kiek jam metu.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
DmK rašė:

teisingai pasakyta...

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 07:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
DmK rašė:

Bet ir kaina tada atitinkama ;)

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
Buvau siandien sito ziureti http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1885877 . Turiu pripazinti, kad galingesnes masinos per mano trumpa patirti neteko vairuoti =D> Tai buvo kazkas nerealaus. Vienintelis ko gero sios masinos minusas - tai rudys - kapoto priekis isdauzytas akmenuku ir rudeles lenda, ir bagazines kampas uztepliotas. Kad nedazytas matosi is smulkiu scratch'u ant kebulo. Siaip negalejau patikrinti ar garso aparatura veikia, nes man bande irodyti, kad akumas buvo atjungtas 4 dienas (tipo mires buvo ir jie idejo paskui gera :D) ir del to viskas nusireset'ino ir neina paziureti. Visa kita elektrine dalis kaip ir veikia. Aisku man del ratu nelabai apsimoka ant ziemos imti, nes reiks ir ratalnkiu nauju prie zieminiu. Bet velgi, pardavejas sake galetu ir be ratu parduoti jei nenoriu.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
znaminyto rašė:
Buvau siandien sito ziureti http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1885877 . Turiu pripazinti, kad galingesnes masinos per mano trumpa patirti neteko vairuoti =D> Tai buvo kazkas nerealaus. Vienintelis ko gero sios masinos minusas - tai rudys - kapoto priekis isdauzytas akmenuku ir rudeles lenda, ir bagazines kampas uztepliotas. Kad nedazytas matosi is smulkiu scratch'u ant kebulo. Siaip negalejau patikrinti ar garso aparatura veikia, nes man bande irodyti, kad akumas buvo atjungtas 4 dienas (tipo mires buvo ir jie idejo paskui gera :D) ir del to viskas nusireset'ino ir neina paziureti. Visa kita elektrine dalis kaip ir veikia. Aisku man del ratu nelabai apsimoka ant ziemos imti, nes reiks ir ratalnkiu nauju prie zieminiu. Bet velgi, pardavejas sake galetu ir be ratu parduoti jei nenoriu.

Bet tu rimtai prie bajerio. Jei nėra prie ko rimtai prisiknist, tai ratai galų gale netinka #-o Nusipirksi žieminius atskirai, vasarinių už tat nereikės pirkti...

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
willius528i rašė:

Bet tu rimtai prie bajerio. Jei nėra prie ko rimtai prisiknist, tai ratai galų gale netinka #-o Nusipirksi žieminius atskirai, vasarinių už tat nereikės pirkti...

Na ratai yra superiniai ir man tikrai grazus, bet tai nera prioritetas ir as isivaizduoju, kad paprastesnius galima butu uzmauti, bet uz ta ju kaina geriau tada tas rudeles susitvarkyti ir ziemines padangas nusipirkti. Tiesiog man "krutumo" maziausiai reikia.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
znaminyto rašė:

hm.. idomu kokie ispudziai butu po 540o :D

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
Dar tiesa truputi OT. Ar pas jus irgi tos rudys lenda? Kazkaip kiek neziuriu as E39 tai labai daug kuris turi rudziu. WTF? negi BMW pagailejo skardoms pinigu?

P.S. cia tik klausimas, jokiu priekaistu ir nieko nenoriu izeisti :)

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
sickdog rašė:

hm.. idomu kokie ispudziai butu po 540o :D

joooo... o as dar kai tik 525d bandziau visus, maniau, kad traukia labai gerai... vienu zodziu - kosmosas =D>

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.12.04
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530 M57 00' ex...
E36 318 M41 95'
znaminyto rašė:
Dar tiesa truputi OT. Ar pas jus irgi tos rudys lenda? Kazkaip kiek neziuriu as E39 tai labai daug kuris turi rudziu. WTF? negi BMW pagailejo skardoms pinigu?

ne visiems, nebent mustas ir nekokybiskai padarytas. Pas mane 2000 metu masina, nei vienos rudeles nerasi, nors ji macius jau 3 lietuviskas ziemas.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
znaminyto rašė:

Nu jau tik nereikia cia pasaku pasakot, E39 savo segmente tai tikrai maziausiai bedu del korozijos turi, a6 ten visos apacios rudyja po tom plasmasem, mersai isvis puna baisiau uz senus rekordus ar kadetus. Teko ardyt keleta E39'tu nuo nauju Lietuvoij vazinetu, tai vienam tik buvo ant galinio dangcio pradeja lyst, jai nebuvu musta, tvarkyta tai tokiose gyvybinese vietose kaip, slenksciai, stakanai, kad ir arkose rudziu nerasi. Ten nebent kaip duru krastai, kapoto priekis, sparnu isoriniai krastai, kur apsidauzo, tai rudziu buna.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 11:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.01
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 525i 02'
Xolen rašė:

Nu jau tik nereikia cia pasaku pasakot, E39 savo segmente tai tikrai maziausiai bedu del korozijos turi, a6 ten visos apacios rudyja po tom plasmasem, mersai isvis puna baisiau uz senus rekordus ar kadetus. Teko ardyt keleta E39'tu nuo nauju Lietuvoij vazinetu, tai vienam tik buvo ant galinio dangcio pradeja lyst, jai nebuvu musta, tvarkyta tai tokiose gyvybinese vietose kaip, slenksciai, stakanai, kad ir arkose rudziu nerasi. Ten nebent kaip duru krastai, kapoto priekis, sparnu isoriniai krastai, kur apsidauzo, tai rudziu buna.

na tai skardos yra patvarkomas dalykas, jeigu giliau nerudyja, tai valio, nematau problemos.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2011, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.25
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 01m.4.4
ex-e34 525 tds 94m.
ex-e34 525 shadowline 92m.
o tau butinai dyzelio reikia? bendza daug tvarkingesi su mazesnem ridom rasi.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 4155 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 277  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery