Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 16:07

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 604 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Spa 2011, 23:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Karolis.S rašė:
Nevien KW yra rodiklis apie automobilius. Šitie du, kaip ir dažniausiai būna, labiausiai skyrėsi koncepcija, nors ir buvo tiesioginiai konkurentai, tačiau siūlė pakankamai skirtingus dalykus, taip pat ir šiandien BMW vs MB tai aukščiausio lygio visomis prasmėmis gamintojai, siūlantis ekvivalenčius modelius daugelyje segmentų, tačiau patys produktai pakankamai skirtingi ir visko pradžia koncepcijoje.

As suprantu Karoli ka tu nori pasakyti. Nekalbu apie evo II, bet evo I man niekuom nesiskiriantis nuo standartinio 2.5 190E su truputi mandresne apranga... :lol:

P.S. fricas tik neisizeisk labai...

StandartinėParašytas: 04 Spa 2011, 00:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.15
Amžius:
35
rimtai, fricas, nepyk :D

Man apskrita, jei mersas, tai nebent tai ką mersas ir moka geriausiai daryti, CL, SL, S klasės kupai ir panašūs MB grandai, bet maži sedanai arba kokie kiti, tik MB sugalvoti nesusipratimai, tai ką aš žinau. Šiaip MB istorijoje turėjo, turbūt įspūdingiausių S, SL, CL, SEC, G ir dabar SLC modelių, tačiau kita vertus, ant kai kurių modelių ilgą laiką žaidė vien dėl to, kad jie tipo MB...

StandartinėParašytas: 04 Spa 2011, 14:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Aš nepykstu, man tiesiog [CENZŪRA] ant jūsų :) .

P.S. Tik nepykit.

StandartinėParašytas: 04 Spa 2011, 14:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tu ne vienas :lol:

StandartinėParašytas: 04 Spa 2011, 14:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
fricas rašė:
Aš nepykstu, man tiesiog [CENZŪRA] ant jūsų :) .

P.S. Tik nepykit.

Nu, juk ir MB gali teikti vairavimo malonumą :D
http://www.usautoparts.net/bmw/bmw/driving_pleasure.jpg

StandartinėParašytas: 06 Spa 2011, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 Touring 523i ex.
E34 Touring 520i ex.
E34 sedan 525i LSD ex.
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 06 Spa 2011, 22:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Tas kairėj ,tai kažkokia tragedija. MB minivenas kažkoks. #-o o kiti du tai pasaka

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 01:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Tokato rašė:
Tas kairėj ,tai kažkokia tragedija. MB minivenas kažkoks. #-o o kiti du tai pasaka

Tas kairėj, kaip koncepcija, yra labai geras reikalas. Ir labai gaila, kad pas BMW nieko tokio nėr.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 08:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.15
Amžius:
35
Bent jau šioje vietoje idėjos ir vertybės stoja virš rinkos ir vaikymosi...

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 09:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
Julius P. rašė:
Tas kairėj, kaip koncepcija, yra labai geras reikalas. Ir labai gaila, kad pas BMW nieko tokio nėr.

Kuo ten ta koncepcija skiriasi nuo eilinio vienatūrio? Išskyrus tai, kad jį kaip reikiant padarė Mersas. Aš suprantu, kad tai produktas nelyginamas su kitais, nes tai Mersas (kurį galima lygint su BMW, gal dar biški Audi, o tie atitikmenų neturi), bet kur čia kažkoks išskirtumas koncepcijos?

Karolis.S rašė:
Bent jau šioje vietoje idėjos ir vertybės stoja virš rinkos ir vaikymosi...

O kokios tos idėjos ir vertybės? :)

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 09:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Jonas T. rašė:
O kokios tos idėjos ir vertybės? :)

heh +1.

cia zinai belepasakyti. vertybes ir idejos liko pogrindije. gerai kad yra zmoniu kurie dar tai turi. o visa kita jau senai vien komercija and byznys.

kas liecia mersa tai koks jis ten bebutu vistiek gerai atrodo sitas, ir vaziuoti malonu. bet sau nenoreciau ir tiek.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 11:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Kad tas R važiuoja kaip S klasė. Idealus daiktas būtų važiavimui slidinėt, nors išvaizda ne visų man irgi patinka.

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 15:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.15
Amžius:
35
fricas rašė:
Kad tas R važiuoja kaip S klasė. Idealus daiktas būtų važiavimui slidinėt, nors išvaizda ne visų man irgi patinka.

Va pastebėjimas dėl slidinėjimo tai teisingas, prabangus Sharanas, kaip sakant :D Čia su tom idėjom, tai dar ryte įkvėpimas buvo rašyt, kaip tik teko ruoštis biški seminarui, tai parašiau :D

Pagal deklaratyvią BMW filosofiją, kur kiekviename modelyje turi būti Driving Pleasure ir šiaip į vairuotoją orentuota - tai miniveno nelabai tokio padarysi, kas kad jis jis plauks kaip koks laivas su Town and Country irgi labai malonu važiuot, bet ai, aš džiaugiuos ka nėra BMW Sharanų, o R kad gerai važiuoja - tai turėtų už tokią kainą, nu ir baisų priekį.

Čia panašiai būtų jeigu koks Porsche pradėtų gaminti praktiškus mažalitražius dyzelius, universalus šeimoms #-o

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 15:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Karolis.S rašė:

Va pastebėjimas dėl slidinėjimo tai teisingas, prabangus Sharanas, kaip sakant :D Čia su tom idėjom, tai dar ryte įkvėpimas buvo rašyt, kaip tik teko ruoštis biški seminarui, tai parašiau :D

Pagal deklaratyvią BMW filosofiją, kur kiekviename modelyje turi būti Driving Pleasure ir šiaip į vairuotoją orentuota - tai miniveno nelabai tokio padarysi, kas kad jis jis plauks kaip koks laivas su Town and Country irgi labai malonu važiuot, bet ai, aš džiaugiuos ka nėra BMW Sharanų, o R kad gerai važiuoja - tai turėtų už tokią kainą, nu ir baisų priekį.

Čia panašiai būtų jeigu koks Porsche pradėtų gaminti praktiškus mažalitražius dyzelius, universalus šeimoms #-o

Sutinku beveik su viskuom, bet žinok visi sakė juokėsi, kai sugalvojo jie visureigį gamint, ko pasekoje jis tapo daugiausiai parduodamu porsche variantu :D Taip,kad dabar nereiktų juoktis jei atsiras koks dviduris golfo klonas vardu porsche :lol:

StandartinėParašytas: 07 Spa 2011, 15:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
visko atsiras, tik duokit laiko. paziurekit i bmw gama. ar kas butu pagalvojes e34-e39 o laikais kad turesim tiek X'u, pirmuku, GT ir tt.

apie dabar turimus visokius 740us anukams galesim pasakas sekti, kaip ir kas buvo... o anie gal nevisai ir tikes :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 604 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 41  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery