Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 10:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 14:41 

Sveiki kažkur perskaičiau kad E36 langai durelių reguliuojasi kad jie tiesiai vaikščiotu ir nekryptu į aukštyn ar žemyn uždarinėjant langus. Man ši tema aktuali kadangi nori dešinės pusės langas uždarymo fazėj lipti iš gumų lauk. Pakėlikliai sveiki buvau ardęs bet kad reguliuojasi nežinojau. Ar tikrai taip yra ir kaip ten pareguliuoti juos kažkoks varžtas yra ar kas?

StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 14:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
reguliuojasi man rodos visu modeliu langai, tiesa paciam siuo reikalu piktnaudziauti nepatariu, nes gali suskaldyti langa. Pirmiausia issiaiskink kaip veikia lango mechanizmas, tada jau bandyk ieskoti BMW DIY... Siaip paprasciausias budas - nuvezti i auto langu firma, ten pareguliuos nebrangiai.
AURIS7 rašė:
Sveiki kažkur perskaičiau kad E36 langai durelių reguliuojasi kad jie tiesiai vaikščiotu ir nekryptu į aukštyn ar žemyn uždarinėjant langus. Man ši tema aktuali kadangi nori dešinės pusės langas uždarymo fazėj lipti iš gumų lauk. Pakėlikliai sveiki buvau ardęs bet kad reguliuojasi nežinojau. Ar tikrai taip yra ir kaip ten pareguliuoti juos kažkoks varžtas yra ar kas?

StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 15:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
46
Automobiliai:
123ed
Labai lengvai reguliuojasi langų horizontali padėtis.
http://www.bmwe36tips.20m.com/fookin-windows.htm
Paskutinėje nuotraukoje parodytas varžtas, kurį atleidus kojelę arba pakeli arba nuleidi, priklausomai į kurią pusę nori nuleisti ar pakelti langą...

StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 15:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
AURIS7 rašė:

man taip pat buvo. pasirodo, buvo atsileidęs būtent tas varžtas. priveržus jį, viskas susitvarkė.

StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 16:16 

Dėkoju kažkaip pažiūrėjus į nuotrauką atrodo ką tas varžtas gali pakeisti bet gal ir taip bandysiu kažką daryti.

StandartinėParašytas: 10 Bal 2006, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
AURIS7 rašė:
Dėkoju kažkaip pažiūrėjus į nuotrauką atrodo ką tas varžtas gali pakeisti bet gal ir taip bandysiu kažką daryti.

na jis ten toks yra reguliuojamas, todėl jam atsileidus, tas bėgelis kilnojasi aukštyn žemyn ir stiklas lipa lauk iš savo vietos.

StandartinėParašytas: 11 Bal 2006, 08:46 

O jei varžtas neatsileidęs tada reiškia negerai prisuktas na tipo netiesiai. Jei nusiardysiu ir bus priveržtas normaliai tai galima pakilnot tą kojelę aukštyn žemyn ir tolygiai kels langą ar taip?

StandartinėParašytas: 11 Bal 2006, 08:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
AURIS7 rašė:
O jei varžtas neatsileidęs tada reiškia negerai prisuktas na tipo netiesiai. Jei nusiardysiu ir bus priveržtas normaliai tai galima pakilnot tą kojelę aukštyn žemyn ir tolygiai kels langą ar taip?

manau, kad taip. bet jei anksčiau nebuvo tokio simptomo, tai manau, kad atsileidęs bus :)

StandartinėParašytas: 11 Bal 2006, 11:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
40
Automobiliai:
e90 330i
Na pas mane visiskai tas pats, ir atradau priezasti, kad ne varztas atsileides, o ten toks ratukas kuris vazineja tuo begiu kuris reguliuoja lango krypti, tai va to ratuko sonas nuluzes ir to pasekoje gaunasi kad atiranda laisvumas ir keliant i virsu langa jis iseina is gumu.
Kolkas dar nieks nepasake ar imanoma ji kaip nors pasikeist, nes kaip atskira detale tas ratukas lyg ir nepazymeta. Tai manau man teks keisti visa mechanizma lango kilnojimo :(

StandartinėParašytas: 11 Bal 2006, 12:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
46
Automobiliai:
123ed
Visiškai teisingai. Ratukas prikniedytas su LABAI stora kniede. Geriau pasiieškok šrotuose pakėlėjo. Bus pigiau.

StandartinėParašytas: 11 Bal 2006, 12:33 

Įtariu_BITES rašė:
AURIS7 rašė:

manau, kad taip. bet jei anksčiau nebuvo tokio simptomo, tai manau, kad atsileidęs bus :)

Na buvo visą laik sakau gal tada tie lango laikikliai į kuriuos jis iklijuotas neproporcingai įdėti tada netolygiai kėlimo jėgos pasiskirsto tarkim jei vienas arčiau ar per toli vieno krašto tai gali versti tą langą. Sunku pasakyti neišardžius kai žiūrėsiu nuėmes geriau matysis.

StandartinėParašytas: 12 Bal 2006, 14:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
40
Automobiliai:
e90 330i
Nekuriant naujos temos, trumpas klausimas:
Pas mane el langai, ar priekinio lango kelimo mechanizmas bus toks pat kaip ir mechaninio? Ta prasme ar nupirkes mechaniniu langu mechanizma, galesiu ji pakeist, ar man reik ieskot butent nuo elektriniu langu mechanizma? (kuri be varikliuku nieks nenori parduot :( )

StandartinėParašytas: 12 Bal 2006, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
http://www.REALOEM.com - pasiziurek ir palygink kas skiriasi ir kas vienoda.
babuinas rašė:
Nekuriant naujos temos, trumpas klausimas:
Pas mane el langai, ar priekinio lango kelimo mechanizmas bus toks pat kaip ir mechaninio? Ta prasme ar nupirkes mechaniniu langu mechanizma, galesiu ji pakeist, ar man reik ieskot butent nuo elektriniu langu mechanizma? (kuri be varikliuku nieks nenori parduot :( )

StandartinėParašytas: 12 Bal 2006, 14:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.01
Amžius:
46
Automobiliai:
123ed
Elektrinis ir mechaninis langų pakėlimo mechanizmai skiriasi. Jei tau sulūžo - arba virinti arba pirkti mechaninį ir dar rankenėlę (nesuksi -nevažiuosi) arba jau tik nuo elektrinio pakėlėjo mechanizmą...

StandartinėParašytas: 12 Bal 2006, 15:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
40
Automobiliai:
e90 330i
thanks

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ]