Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Vas 2025, 19:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Bal 2010, 21:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.04.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M50B25TU 93'
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 1993
Variklis:2.5
Degalai: benzinas

Sveiki,

norėjau paklausti gal kas yra dėjęs katalizatorių iš 1996m 328 į 1993m 325? ar galima įdėti? Skirtumai matosi prisegtoj foto, t.y vamzdžio diametras kitas, liamda zondų įstatymo vieta kita, 328 statosi po katalizatoriaus, 325 prieš katalizatorių.

Prikabintas failas:
Untitled.jpg
Untitled.jpg [ 99.32 KiB | Peržiūrėta 6053 kartus(ų) ]

Ačiū už atsakymus!

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 08:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.28
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 325 M50 91
perdesi paliksi 25kelnes tiksliau uz lz nupjausi katalyzus senus o ju vieton ivirinsi naujus

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 12:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
kazin kas ten bera like pas 96m katalizatorius :) gal geriau ziureti nuo E39 ar E46 atitinkamu modeliu

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 17:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.24
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 M43B16 cupe ex E36 328is M52B28 ex E36 316i M40B16 92m
sanimda rašė:
kazin kas ten bera like pas 96m katalizatorius :) gal geriau ziureti nuo E39 ar E46 atitinkamu modeliu

jei gerai atsimenu pas E46 iseina tik vienas vamzdis gal ir klystu bent bakeliai zn kad nealinta pvz nuo 328 E46 i 325i E36

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.04.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M50B25TU 93'
giedrius2 rašė:
perdesi paliksi 25kelnes tiksliau uz lz nupjausi katalyzus senus o ju vieton ivirinsi naujus

Nu aš suprantu kad kelnes palikt, bet kažin kaip ten būtų, juk 96 metų gamintojas numatė dėti LZ po katalizatoriaus o ne prieš kaip 93m modelyje. Visa kas nukrypsta nuo gamintojų projektų jau prasideda kūryba, eksperimentai su nežinomom pasekmėm. O eksperimentuot aš nelabai linkes, juolab kad varikliui tas įtakos gali padaryt. Na nžn, aš bent jau taip manau, gal ir klystu...

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 21:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.28
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 325 M50 91
taigi tu kelnes paliksi su lz kaip ir buvo o pasikeis tik patys katalyzai o to lz kur už katalyzo visai nedesi

StandartinėParašytas: 14 Bal 2010, 22:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
2004 JEEP Grand Cherokee , Limited 4.7
nelabai suprantu kam tu i 17 metu senumo masina is vis kataliza dedi. nu bet kiekvienas su savais priciudais

StandartinėParašytas: 15 Bal 2010, 08:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Mod rašė:
nelabai suprantu kam tu i 17 metu senumo masina is vis kataliza dedi. nu bet kiekvienas su savais priciudais

o koks skirtumas kokia masina? Katalizatorius ne del masinos, o del aplinkos. Ir dar del komforto. Be to sesiukes labai malonus garsas kai ismetimo sistema tvarkinga. Ir kaip bebutu, kiek esu vartojes masinu, vistik smagesnio daikto uz savo E36 325 nesu ciupinejes. Naujos masinos tai kaip seksas per gandona. Per 8 metus kai as ji turiu, pora kartu buvau sulauzes, taip pastovi garaze metus laiko, apsiprantu su kita masina, galvoju, nafig, bimbala reikia parduoti, paskui rades laiko susitvarkau, prasuku pora ratu ir tos kvailos mintys isgaruoja. Ir kas pvz man uzdraus jam naujas padangas pirkti, naujus amortikus, duslintuvus deti originalius, o ne garaziniu suvirintoju-"inzinieriu" kurybos, jei as ji naudoju ne todel, kad esu isimylejes, o todel, kad ji vartoti labai smagu?

StandartinėParašytas: 15 Bal 2010, 09:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.23
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E36 318is 93'
Jau geriau seksas per gandona, nei seksas su pasekmem! :lol:

StandartinėParašytas: 15 Bal 2010, 12:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.04.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M50B25TU 93'
Rytisss rašė:
o koks skirtumas kokia masina? Katalizatorius ne del masinos, o del aplinkos. Ir dar del komforto. Be to sesiukes labai malonus garsas kai ismetimo sistema tvarkinga.
- butent =D>

[/quote]Ir kaip bebutu, kiek esu vartojes masinu, vistik smagesnio daikto uz savo E36 325 nesu ciupinejes. Naujos masinos tai kaip seksas per gandona. Per 8 metus kai as ji turiu, pora kartu buvau sulauzes, taip pastovi garaze metus laiko, apsiprantu su kita masina, galvoju, nafig, bimbala reikia parduoti, paskui rades laiko susitvarkau, prasuku pora ratu ir tos kvailos mintys isgaruoja. Ir kas pvz man uzdraus jam naujas padangas pirkti, naujus amortikus, duslintuvus deti originalius, o ne garaziniu suvirintoju-"inzinieriu" kurybos, jei as ji naudoju ne todel, kad esu isimylejes, o todel, kad ji vartoti labai smagu?[/quote]

Na nebera ka ir pridurt, o tik pritart :) super, gaila kad nedaug tokiu zmoniu yra. Nes nera nieko maloniau vairuot tvarkinga masina, zinant kad viskas sutvarkyta taip kaip turi but :) Tik tada pasijaucia tikrasis malonumas, kai masina traukia taip kaip ir turi traukt, ismetimo sistema skambet taip kaip ir turi skambet ir t.t.

StandartinėParašytas: 15 Bal 2010, 21:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.12.08
Automobiliai:
E36 328
Pas E36 328 yra 2 liambda zondai ismetimo kolektoriuose, po katalizatoriu liambda zondu nera (jie buvo tik USA rinkai skirtuose modeliuose)

StandartinėParašytas: 16 Bal 2010, 03:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
Rytisss rašė:
o koks skirtumas kokia masina? Katalizatorius ne del masinos, o del aplinkos. Ir dar del komforto. Be to sesiukes labai malonus garsas kai ismetimo sistema tvarkinga. Ir kaip bebutu, kiek esu vartojes masinu, vistik smagesnio daikto uz savo E36 325 nesu ciupinejes. Naujos masinos tai kaip seksas per gandona. Per 8 metus kai as ji turiu, pora kartu buvau sulauzes, taip pastovi garaze metus laiko, apsiprantu su kita masina, galvoju, nafig, bimbala reikia parduoti, paskui rades laiko susitvarkau, prasuku pora ratu ir tos kvailos mintys isgaruoja. Ir kas pvz man uzdraus jam naujas padangas pirkti, naujus amortikus, duslintuvus deti originalius, o ne garaziniu suvirintoju-"inzinieriu" kurybos, jei as ji naudoju ne todel, kad esu isimylejes, o todel, kad ji vartoti labai smagu?

koki komforta turi galvoj? man pvz niekas i galva nesauna kas susije su katalizatorium ir komfortu.... del gamtos susirupinai :D tai tam hybridai gaminami , su jais ir saugok sviezia ora , o garsas su tvarkingu ismetimu ir be katalizo taip pat labai malonus.
o apie naujas padangas, amortikus ir originalias detales kitoj temoj galetum aptart . as pvz irgi naujas dalis ir is bmw dylerio perku , bet realios naudos kam katalizas reikalingas senam grabui vistiek nematau ;)

StandartinėParašytas: 16 Bal 2010, 12:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Mod rašė:
koki komforta turi galvoj? man pvz niekas i galva nesauna kas susije su katalizatorium ir komfortu.... del gamtos susirupinai :D tai tam hybridai gaminami , su jais ir saugok sviezia ora , o garsas su tvarkingu ismetimu ir be katalizo taip pat labai malonus.
o apie naujas padangas, amortikus ir originalias detales kitoj temoj galetum aptart . as pvz irgi naujas dalis ir is bmw dylerio perku , bet realios naudos kam katalizas reikalingas senam grabui vistiek nematau ;)

komfortas kurioj vietoj? Ogi garsas. Maniskiame bimbale yra katalizatorius, tai kaip ir klausimu dar nera. Bet buvau paemes nenauja golfa turguj, katalizatrius buvo ispjautas. Uzkniso, isidejau katalizatoriu. Apie rezonatorius tik nereikia cia pradeti sekti pasaku, nes nieko gero su jais nepasieksi. Ne su viena masina 14 metu vazinejau, ne viena remontavau, todel tikrai zinau ka su kuo galima padaryti. O graba is masinos padaro pats savininkas. Mano BMW nors senokas, bet dar toli grazu ne grabas.

StandartinėParašytas: 16 Bal 2010, 13:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 M3 Evo 4dr
E38 750i FL SWB
E63 M6 coupé
Nikas:
Exeed
Grabai jūs grabai, jei tik pagal modelio gamybos metus tegalit spręsti apie jo būklę.

StandartinėParašytas: 16 Bal 2010, 16:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.31
Amžius:
49
Automobiliai:
Rytisss rašė:
komfortas kurioj vietoj? Ogi garsas. Maniskiame bimbale yra katalizatorius, tai kaip ir klausimu dar nera. Bet buvau paemes nenauja golfa turguj, katalizatrius buvo ispjautas. Uzkniso, isidejau katalizatoriu. Apie rezonatorius tik nereikia cia pradeti sekti pasaku, nes nieko gero su jais nepasieksi. Ne su viena masina 14 metu vazinejau, ne viena remontavau, todel tikrai zinau ka su kuo galima padaryti. O graba is masinos padaro pats savininkas. Mano BMW nors senokas, bet dar toli grazu ne grabas.

del rezonatoriu as ne zodzio :D pats ju niekada nestaciau ir nestatysiu . o del katalizo .... vieniem svarbu ji turet , kitiem vienodai yra jis ar nera . man jis nereikalingas , be jo ir traukia geriau ir garsas malonesnis ausiai, bet cia kaip ir del skonio nesigincijama

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery