Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Vas 2025, 07:33

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Lie 2011, 20:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
54
Automobiliai:
E36 325i 91'
San1okas rašė:
jei kokybe ir prabanga tai mediniai apkaustiti aliumu.

Brangu, bet tikrai geri atsiliepimai, dar galima ir plastikinius kaustyti, bet kaina irgi kyla stiprokai

StandartinėParašytas: 28 Lie 2011, 21:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Jei reik murininku tai galiu rekomenduoti savus. Dirba puikiai, man per menesi visa nama iskele ir zieda padare ir padejo plokstes uzdeti, nereikejo nei misalka nei stalazais rupintis be to daro lygiai ir greitai, vos spedavau vezti cementa, armatura blokelisu. Siaip jie uz blokelio palemono keramikos padejima ima 15lt uz kvadrata, dirba tryse, o kai antram aukste tai keturiese jau. Jei reikia gali atvaziuoti apziureti darba. Tik dabar zinau jie jau kitam objekte dirba tai va.

StandartinėParašytas: 28 Lie 2011, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Smikis100 rašė:
Pas mane 33 kvadratai stiklu, vidutine kaina jei abieju pusiu spalvota mazdaug 480lt, jei nespalvota 370lt. Vienaip ar kitaip as linkstu link spalvoto plastiko. Lyginam, ziurim, kas geresni pasiulyma pateiks :)

Pas mane 31 su kapeikom :)

StandartinėParašytas: 29 Lie 2011, 08:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Sigis rašė:
Pas mane 31 su kapeikom :)

Panasiai galima sakyti :)

StandartinėParašytas: 29 Lie 2011, 10:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.08.22
Amžius:
41
kazla rašė:

Del langu, tai ziurek, kad remas nebutu siauresnis nei 7 cm, 3 stiklai (1 selektyvinis) ir pasidomek kokia vejo apkrova atlaiko, o tai uzpucia kartais vejai pas mus, ypac ne mieste. Cia man taip vienas zmogelis, dirbantis su langais 15 metu, patare.

Tas zmogelis dar minejo, kad nedeti jokiu orlaidziu, kokios jos bebutu, per jas daug silumos iseina is namu. Vedinimui naudoti geriau mikroventiliacija arba atverti langu virsu.

StandartinėParašytas: 29 Lie 2011, 23:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
51
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
Igoris R. rašė:
Dabar bute turiu medinius langus, tai iki šių metų nieko blogo apie juos negalėjau pasakyti, apart to kad nusėdo vienas diedelis langas ir reguliavimai nepadeda. Bet čia gal ir pats norėdamas geriau jį iškraipiau - vietoj dviejų stiklų įdėjau 3 stiklų paketą, tad dėl papildomo svorio galėjo ir išsikraipyti.
Bet šiais metais (po 10 metų eksploatavimo) pradėjo lysti įvairiausi dalykai kaip medienos puvimas. Tiesiog per ilgą laiką vaduo padaro savo, o kas blogiausia neina prisikviesti jokio meistro, kad patvarkytų vieną langą. Įmonė kuri statė langus jau senokai bankrutavo.

Medinių langų nenaudai ir brolio, turinčio namą su dideliais langais, patirtis. Po sumontavimo kaikurie langai susikraipė. Važiavo taisė, kaikuriuos langus keitė. Dabar jo paklausius sako, kad dabar rinktųsi pasltikinius.

Aš taip pat labiau linkęs plastikinius rinktis, tik rinkčiausia gerą, sustiprintą(plastiku), apšiltintą rėmą.

pas mane "Hrono" plastikiniai "schuko" profilio langai, tai po 9 m. susikraipė plastikas ir man mintis dėti medinius, taigi , pasirodo kaip sudėtinga viskas...

StandartinėParašytas: 30 Lie 2011, 16:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Vyrai, nieko nėra amžino :)
Skirtumas tik tas, kad medinį lango rėmą dar galima eksploatacijos metu prižiūrėti, kas kažkiek leiko perdažyt ir t.t., pastebėjus kokį nors gedimą rėmo dalį pakeisti nauja. Tik pačiam nėra tekę susidurti su tokia problema apie kurią kalbėjo Igoris, kuomet dėl vieno rėmo remonto darbo neapsiima jokia firma. Yra įmonių, kurios specializuojasi paveldinių objektų restauracija, taigi joms tokie darbai kaip lango rėmo detalės individualus pagaminimas ir pakeitimas jokia ne naujiena ir tai daro pastatuose kurie stovi ne vieną šimtą metų ir kai kurie su tais pačiais langais, tik gal kaina nebus itin priimtina visiems. Šiaip medinius langus rekomenduoja visi mano pažįstami kolegos architektai bei konstruktoriai dėl to sau rinkausi būtent medieną.

StandartinėParašytas: 30 Lie 2011, 19:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.17
Tai gryzta pasaulis prie mediniu (nors dabar jie jau kaip ir prabanga skaitosi) :wink: Cia panasiai kaip "negyva mediena".

StandartinėParašytas: 31 Lie 2011, 01:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
sudas tos visos mados. nespesi gaudyt

StandartinėParašytas: 31 Lie 2011, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E30 318is 89'
E36 318is 98'
E83 3.0d 07
Sigis rašė:
Vyrai, nieko nėra amžino :)
Skirtumas tik tas, kad medinį lango rėmą dar galima eksploatacijos metu prižiūrėti, kas kažkiek leiko perdažyt ir t.t., pastebėjus kokį nors gedimą rėmo dalį pakeisti nauja. Tik pačiam nėra tekę susidurti su tokia problema apie kurią kalbėjo Igoris, kuomet dėl vieno rėmo remonto darbo neapsiima jokia firma. Yra įmonių, kurios specializuojasi paveldinių objektų restauracija, taigi joms tokie darbai kaip lango rėmo detalės individualus pagaminimas ir pakeitimas jokia ne naujiena ir tai daro pastatuose kurie stovi ne vieną šimtą metų ir kai kurie su tais pačiais langais, tik gal kaina nebus itin priimtina visiems. Šiaip medinius langus rekomenduoja visi mano pažįstami kolegos architektai bei konstruktoriai dėl to sau rinkausi būtent medieną.

Turbūt ne pušinius rekomenduoja? :)

Nes ilgai gali išsilaikyti tik ąžuoliniai arba uosio langai, kurių kaina turbūt daugiau nei 5 kartus skiriasi nuo plastikinių?

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2011, 08:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Pas mane bus maumedžio rėmai. Labiausiai uosiniai arba ąžuoliniai rekomenduojami, tačiau toje įmonėje daromo uosinio rėmo profilis per plonas trigubam stiklui, taigi liko rinktis iš pušies ąžuolo ir maumedžio.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2011, 01:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Sveiki, gal kas esat susidūrę su seno namo renovacija? Namas mūrinis, 1976 metų , projektas standartinis (trijų šlaitų stogas). Kadangi statybose nenusimanau labai, tai įdomu kokios dabar kainos medžiagų ir pan. Gal dar kas netyčia ir gali pasidalint renovacijos projektais, nes esu matęs kažkur kaip labai gražiai tuos namus tiek eksterjerą tiek interjerą sutvarko :)

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2011, 08:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Labai konkretus klausimas :)

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2011, 10:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Labai nekonkretus klausimas, tą aš suprantu, tiesiog gal atsiras žmonių,kurie renovavo seną namą, ar nusimano tame ir galėtų mane pakonsultuot. :)

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2011, 15:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Na ir istrigom... sios savaites pabaigoje atveza mediena jau, na tai kol impregnuosim ja kol sudesim ta stoga, tai tuo paciu reik jau ko gero langus uzsakineti nes vistiek koki menesi tai gamins, gavom kokiu 7 imoniu pasiulymus, na bet nebezinom jau ko norim. Neaisku ar pirmam aukste daryti langus tonuotus truputi ar deti plevele per kuria nesimatytu niekas, tik va gaila kad vakare uzdegus sviesa efektas bus priesingas, tai va taip ir metomes. Be to neaisku kokia firma pasirinkti, kainos panasios, bet paskaitai internete skundus atsiliepimus tai kazkaip nei siaip nei taip, gal jus ka patarsit protingieji kurmiai :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery