Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 01:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Lap 2010, 23:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

:D Pardavejas sake, kad ta masina jau senokai metalo lauze, tad jokio vino nebera, manau to nepagalvojau? :)

Tai jei yra dar koks variklio ar dezes kompas likes, tai ten buna VIN numeris.

StandartinėParašytas: 16 Lap 2010, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Pagaliau gryzau i kelia =D> Uzdeta kita deze, kurios sutapo tik pirmoji skaiciu eilute. Taciau naujoji deze buvo be pusles, mano senoji buvo pilna sudegusio tepalo, tad praplove su nauju tepalu. Uzdejo deze, pripyle tepalo,uzkurem. Ant keltuvo ratai sukasi, gerai :lol: Po patikrinimo "kad ratai sukasi" imamas karteris, leidziamas tepalas lauk, valoma kas imanoma ir dedamas naujas filtras ir pilamas naujas tepalas. Nuleidus nuo keltuvo bandau daryti test drive. Vaziuoja. Taciau skaudziai jungia begi pradedant vaziuoti, toliau viskas ok. Itarimas, kad truksta tepalo, o sunaudojau visa turima parduotuvej :lol: Siandien gaunu tepala, keliam ant keltuvo, tikrai truksta tepalo ir net 1.5l [-X Pasirodo i "sausa" deze telpa ne 3l kaip duodama programoje o geri 5l. ATF Dextron II. Vel test drive ir dabar atrodo viskas ok [-o< Nebuvau islekes dar i trasa,tik mieste, bet begiai junginejasi atrodo sklandziai, reikia tiketis taip ir bus. Nuspresta vel keisti tepala pravaziavus 2-4k km, kad normaliai issiplautu pusle ir pan.
Daug nervu kainavo dezes paieska ir viltis kad ji tiks, nes Krasta ir kiti susije su BMW nelabai kuom galejo padeti ieskant info apie deze. Dekui Andriui S uz patarimus :wink:

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 01:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:
Pagaliau gryzau i kelia =D> Uzdeta kita deze, kurios sutapo tik pirmoji skaiciu eilute. Taciau naujoji deze buvo be pusles, mano senoji buvo pilna sudegusio tepalo, tad praplove su nauju tepalu. Uzdejo deze, pripyle tepalo,uzkurem. Ant keltuvo ratai sukasi, gerai :lol: Po patikrinimo "kad ratai sukasi" imamas karteris, leidziamas tepalas lauk, valoma kas imanoma ir dedamas naujas filtras ir pilamas naujas tepalas. Nuleidus nuo keltuvo bandau daryti test drive. Vaziuoja. Taciau skaudziai jungia begi pradedant vaziuoti, toliau viskas ok. Itarimas, kad truksta tepalo, o sunaudojau visa turima parduotuvej :lol: Siandien gaunu tepala, keliam ant keltuvo, tikrai truksta tepalo ir net 1.5l [-X Pasirodo i "sausa" deze telpa ne 3l kaip duodama programoje o geri 5l. ATF Dextron II. Vel test drive ir dabar atrodo viskas ok [-o< Nebuvau islekes dar i trasa,tik mieste, bet begiai junginejasi atrodo sklandziai, reikia tiketis taip ir bus. Nuspresta vel keisti tepala pravaziavus 2-4k km, kad normaliai issiplautu pusle ir pan.
Daug nervu kainavo dezes paieska ir viltis kad ji tiks, nes Krasta ir kiti susije su BMW nelabai kuom galejo padeti ieskant info apie deze. Dekui Andriui S uz patarimus :wink:

Nera uz ka :)
Idomu kiek kainuoja tepalo ir filtro pakeitimas su darbu, tepalu ir filtru?

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 09:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Andrius S. rašė:
Nera uz ka :)
Idomu kiek kainuoja tepalo ir filtro pakeitimas su darbu, tepalu ir filtru?

Galiu pasakyt tik kiek kainuoja filtras ir tepalas,nes darbas man sumavosi i bendra ir kaina kitokia truputi :) Filtras siaip kainuoja apie 50lt o tepalas 17lt ltr Febi vokiskas. Tik man atrodo tds'o filtras siek tiek kitoks.

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 19:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

Galiu pasakyt tik kiek kainuoja filtras ir tepalas,nes darbas man sumavosi i bendra ir kaina kitokia truputi :) Filtras siaip kainuoja apie 50lt o tepalas 17lt ltr Febi vokiskas. Tik man atrodo tds'o filtras siek tiek kitoks.

Tds kitoks. krastoj 122lt aisku ne is krastos pigiau gal net per puse. Kiek maciau pagal techninius duomenis, tai 3l eina i deze, tik va idomu ar ten eis paprastai supilt ar ten reikia prietaiso. Nes buna, kad reikia spec. prietaiso, kadangi per ta pacia skyle yra islaidziamas tepalas ir per ta pacia pripilama. Kiek ziurejau, tai nei BMW TIS neraso kaip pakeist butent tokiai dezei kaip pas mane, o senesnems yra, o tokio modelio nera. :roll:

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 20:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Andrius S. rašė:
Tds kitoks. krastoj 122lt aisku ne is krastos pigiau gal net per puse. Kiek maciau pagal techninius duomenis, tai 3l eina i deze, tik va idomu ar ten eis paprastai supilt ar ten reikia prietaiso. Nes buna, kad reikia spec. prietaiso, kadangi per ta pacia skyle yra islaidziamas tepalas ir per ta pacia pripilama. Kiek ziurejau, tai nei BMW TIS neraso kaip pakeist butent tokiai dezei kaip pas mane, o senesnems yra, o tokio modelio nera. :roll:

truputi ne taip kaip sakai yra. Vienas varztas uzpylimo yra auksciau,sone, su kuriuo tepalo lygi tikrini, o kitas karterio apacioje-isleidimo. Bet bet kokiu atveju teks imti karteri zemen tai skirtumo nera. As dejau SCT filtra, nes reikejo tarpines, pvz su geresniais filtrais tarpine atskirai eina, bet teko deti ta, nes greit nebuvo is kur gauti. Pravaziuosiu kelis k km ir keisiu i normalu filtra, nes sct gali istizti :lol: O uzpylimas toks, servise paeme toki kaip "stauperi" i ji sueina 1l "kraujo" ant galo zarna kuria kisi i uzpylimo varzta ir svirksto principu suleidi i deze. O del 3l tai kaip sakiau, suvariau i savo apie 5l, bet gal delto, kad nuemus deze pusle praplovem ir joje ne kazkas tepalo liko.

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

truputi ne taip kaip sakai yra. Vienas varztas uzpylimo yra auksciau,sone, su kuriuo tepalo lygi tikrini, o kitas karterio apacioje-isleidimo. Bet bet kokiu atveju teks imti karteri zemen tai skirtumo nera. As dejau SCT filtra, nes reikejo tarpines, pvz su geresniais filtrais tarpine atskirai eina, bet teko deti ta, nes greit nebuvo is kur gauti. Pravaziuosiu kelis k km ir keisiu i normalu filtra, nes sct gali istizti :lol: O uzpylimas toks, servise paeme toki kaip "stauperi" i ji sueina 1l "kraujo" ant galo zarna kuria kisi i uzpylimo varzta ir svirksto principu suleidi i deze. O del 3l tai kaip sakiau, suvariau i savo apie 5l, bet gal delto, kad nuemus deze pusle praplovem ir joje ne kazkas tepalo liko.

dabar paziurejau, kad bent jau i mano deze IS VISO eina 7.8l tepalo, keiciant tipo 3l. Tai is kur cia idomu zinot reikia kiek pilt :)
Nu reikes palindus paziuret kaip ten yra su tais varztais. Nes buna tokios dezes, kur isleidimo ir uzpylimo buna ta pati anga ir be spec. aparato nepripilsi, nebent masina apversi :D

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 22:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Dabar Bentley manuala paziurejau apie dezes, tai tavajai dezei eina 3l arba 5l jei keiti.
3l jeigu nuimi didiji karteri, jei abu tai 5l.
Pas mane eina vienas karteris ir pagal ta manuala 3.3l

Tik va, dabar ziurejau, tai isleidimo anga yra gale pagal manuala o uzpylo irgi karterio apacioj tik kitoj vietoj. Tai idomu dabar pasidare, reikes paziuret palindus, nes gali paciam ir neiseit pasikeist :roll:

StandartinėParašytas: 17 Lap 2010, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Andrius S. rašė:
Dabar Bentley manuala paziurejau apie dezes, tai tavajai dezei eina 3l arba 5l jei keiti.
3l jeigu nuimi didiji karteri, jei abu tai 5l.
Pas mane eina vienas karteris ir pagal ta manuala 3.3l

Tik va, dabar ziurejau, tai isleidimo anga yra gale pagal manuala o uzpylo irgi karterio apacioj tik kitoj vietoj. Tai idomu dabar pasidare, reikes paziuret palindus, nes gali paciam ir neiseit pasikeist :roll:

Gali buti, nes nujame man ir mazaji karteriuka. O varztas pas mane vienas beveik karterio virsuj, nors to karterio aukstis iki 10cm, o kitas pacioj apacioj sone berods. Pas tave ZF deze, jos nemaciau kaip atrodo, tai gali butu kitaip, nei pas manaja GM. Siaip nieko sunkaus zinok pakeisti jei kaip pas mane, tereikia svirksta gera tureti :)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2010, 00:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

Gali buti, nes nujame man ir mazaji karteriuka. O varztas pas mane vienas beveik karterio virsuj, nors to karterio aukstis iki 10cm, o kitas pacioj apacioj sone berods. Pas tave ZF deze, jos nemaciau kaip atrodo, tai gali butu kitaip, nei pas manaja GM. Siaip nieko sunkaus zinok pakeisti jei kaip pas mane, tereikia svirksta gera tureti :)

Tai jei pas tave tai ten baika, svirksta turiu. Bet jei is apacios, tai tokio priboro neturiu. Reikes pasidomet situo klausimu :)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2010, 01:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Andrius S. rašė:
Tai jei pas tave tai ten baika, svirksta turiu. Bet jei is apacios, tai tokio priboro neturiu. Reikes pasidomet situo klausimu :)

Gal vienas kito nesuprantam :) Pas mane ir lendi po masina, karterio sone kisi "klyzma" ir leidi i deze :lol: Privarai iki pilno ant saltos dezes, tada uzvedi, leidi pasilt dezei, praeini per visas pavaras ir dapili iki tol kol prades begti, bet uzkurtai, pasilusiai masinai (dezei)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2010, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

Gal vienas kito nesuprantam :) Pas mane ir lendi po masina, karterio sone kisi "klyzma" ir leidi i deze :lol: Privarai iki pilno ant saltos dezes, tada uzvedi, leidi pasilt dezei, praeini per visas pavaras ir dapili iki tol kol prades begti, bet uzkurtai, pasilusiai masinai (dezei)

Matai, buna toks tepalo uzpylimas, kai ta anga buna ne sone, o pacio karterio apacioj ir su jokiu svirstu nepripilsi, nes iskart begs zemyn. Yra toks specialus prietaisas tam tepalui uzpildyt. Ikisi ji i ta skyle, ten sandariai viskas, tada tokia zarna eina iki masinos priekio ir talpa i kuria supili. Ir uzkurtai masinai ji sutraukia. Atrodo taip, nebuvau susidures, tik maciau kaip pildo.
O pas tave tai yra paprastas uzpildymo variantas.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2010, 23:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E92 335is
Andrius S. rašė:
Matai, buna toks tepalo uzpylimas, kai ta anga buna ne sone, o pacio karterio apacioj ir su jokiu svirstu nepripilsi, nes iskart begs zemyn. Yra toks specialus prietaisas tam tepalui uzpildyt. Ikisi ji i ta skyle, ten sandariai viskas, tada tokia zarna eina iki masinos priekio ir talpa i kuria supili. Ir uzkurtai masinai ji sutraukia. Atrodo taip, nebuvau susidures, tik maciau kaip pildo.
O pas tave tai yra paprastas uzpildymo variantas.

Tai gali buti, nes nemaciau tokio "priboro" dar :) Pas mane viskas paprastai, manau pas tave turetu panasiai buti.

StandartinėParašytas: 19 Lap 2010, 00:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Fast rašė:

Tai gali buti, nes nemaciau tokio "priboro" dar :) Pas mane viskas paprastai, manau pas tave turetu panasiai buti.

Reikes paziuret ant duobes uzsivarius. Dabar laiko nera labai. Paziurejes pranesiu. Gal kam pravers :)

StandartinėParašytas: 24 Lap 2010, 14:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
41
Automobiliai:
Darbinė + E36 Coupe žmonai
Na va pratesiu sia tema, paskutiniu metu pastebejau, kad pagazavus ir po to sustabdzius, neisijungia begis ir apsukos kyla nesu dezes greiciu,o kaip ant laisvo begio ir staiga po keliu sec. toks kaip smugis nestiprus, nes isijungia kita pavara.

Itariu kad truksta tepalo. Radau keleta servisiuku, tai autopavara (praso apie 340 Lt) ir Itoda (praso apie 250 Lt) uz tepalu keitima su tepalais ir filtrais. Norėjau pasiteiraut, gal kas neseniai keite ir gali pasidalint kur ir kiek kainavo.

Beje gal kas irgi buvo susidure su tokiu paveluotu pavaros isijungimu, ar padedavo tepalo keitikas - dapilimas ?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery