Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 15 Lap 2024, 07:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Vas 2010, 20:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
sickdog rašė:

keistas klausimas bet kokiam shrote kur ardomas faceliftinis E38. kam tau nauji ? gal Algos srote turi gal dar kur, galu gale cia skelbima i foruma idek kad perki ir lauk.... autopliusas, autogidas. faktiskai kaina uz abu neturetu virsyti 400lt, realiai 300 uz abu.

Bet kokiam srote. Praskambinau N skelbimu. Nera, yra po viena, mazi itrukimai ir pan. Skelbimas forume iprastai jis nueina i nekur nes greitai nustumemas zemyn ir niekas neatsako. Bandziau perkant kitas dalis.
Todel ir klausiu cia. Kaip sakiau skambinau i Autoakste 200lt vienas ale orginalus. Bet kaip pas mane ne face lift ir as ju tu tikru is arti neatziurinejas tai bijau nupirkti bile ka. Todel geriausia butu info is tu kas pirko naujus palanke kaina.
Tikrai dekui visiems atsakusiems :wink: . Tiek kad nesinori nusipirki nereikalingos detales.

StandartinėParašytas: 26 Vas 2010, 09:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nu bet tai as vakar parases posta cia atsidariau autogida ir isakrto radau originalias skaidrias su geltonais posukiais faceliftines kaip pas mane. yra tu lisutru galiniu, joks ne deficitas, gal su baltais posukiais siektiek retesnes bet tirkai ju yra, cia forume nekarta maciau parduodamas.... man tai kai reikejo su geltonu posukiu tai isviso dzin lengvai buvo. nzn jei taip tingi ieskoti tai bent i Algos srota paskambink... gal tures..

StandartinėParašytas: 26 Vas 2010, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
sickdog rašė:
nu bet tai as vakar parases posta cia atsidariau autogida ir isakrto radau originalias skaidrias su geltonais posukiais faceliftines kaip pas mane. yra tu lisutru galiniu, joks ne deficitas, gal su baltais posukiais siektiek retesnes bet tirkai ju yra, cia forume nekarta maciau parduodamas.... man tai kai reikejo su geltonu posukiu tai isviso dzin lengvai buvo. nzn jei taip tingi ieskoti tai bent i Algos srota paskambink... gal tures..

Netingiu ieskoti ir man reikia su baltu posukiu. Visu pirma rinkausi ko man reikia. Tada skambinau per skelbimus. Pora buvau nuvaziaves apziureti. Tada naudojausi apieska forume ir tik po to parasiau cia.
Atsidares autogida randi ir ka. Melagingi skelbima. Foto is interneto o ne ardomu masinu, o jai turi tai arba su defektais arba kaina 400lt ir daugiau uz naudotus, kurie nuvaziavias pamatai, kad ir mazu defektu vistiek turi.
Tai jau geriau gal kas atsilieps zinantis kur nauji orginalus nebrangiai ir pirkciau dviracio neisradinejas.

StandartinėParašytas: 26 Vas 2010, 10:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
galiu duoti numeri bmw sroto prie Panevezio... ten pirkom i tevo 38a uz 300lt abu, tiek kad su geltonu posukiu aisku. nei brazyti nei ka, atvirai pasakius isviso nesu ju kazkaip nubraiziotu faceliftiniu mates. is kitos puses nelabai ir domejausi... man reikejo nuejau i srota, pamaciau ir pajamiau :D

StandartinėParašytas: 26 Vas 2010, 13:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.06
Amžius:
35
Automobiliai:
BMW E39 530i Individual 02'
BMW E39 525i TOPAZ BLUE 02' (Ex)
BMW E38 730d ORIENTBLAU 00' (Ex)
BMW E38 730d JET-BLACK 99' (Ex)
Diiego rašė:
Netingiu ieskoti ir man reikia su baltu posukiu. Visu pirma rinkausi ko man reikia. Tada skambinau per skelbimus. Pora buvau nuvaziaves apziureti. Tada naudojausi apieska forume ir tik po to parasiau cia.
Atsidares autogida randi ir ka. Melagingi skelbima. Foto is interneto o ne ardomu masinu, o jai turi tai arba su defektais arba kaina 400lt ir daugiau uz naudotus, kurie nuvaziavias pamatai, kad ir mazu defektu vistiek turi.
Tai jau geriau gal kas atsilieps zinantis kur nauji orginalus nebrangiai ir pirkciau dviracio neisradinejas.

O tai tipo uz faceliftinius originalius Hella zibintus tvarkingus, skaidrius, 400Lt cia daug? :) Manau pigiau ir nelabai rasi :wink: Tokiu tau reikia?

Paveikslėlis

Gal susigundyciau savo parduot, kadangi prieki sukuliau :lol:

StandartinėParašytas: 26 Vas 2010, 18:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
Butent tokiu ir reikia. Neteko anksciau pirkti tai negaliu pasakyti ar 400lt yra brangu, uz naudotus jei yra nors kokiu defektu tai manau daugoka. Jei nauji hella tai iki 400 dar norma. Klausiu ir del to kad yra kas daugiau situo reikalu domejosi tai juk nesunku patarti kur pirkti bei kas ir kodel geriau.

StandartinėParašytas: 01 Kov 2010, 23:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
Siandien turejau laiko. Dar karta paieskojau galiniu zibintu. Ir ka jus manot. Radau china ale tuning, bet nedarkantys stipriai vaizdo ir labai panasus i face lift (98-09) komplektas uz 180lt. (nauji). SIGNEDA. Tada dar china analogiski kaip face lift 360lt komplektas ir su led ivairus 420-460lt komplektas OGMITA. Skelbimuose baltu posukiu nera arba kainos nesamoningos.
Nupirkau naujus orginalius gamintojas ULO (kiek radau info tokie ejo is gamyklos) 400lt komplektas AUTOAKSTE.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2010, 09:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
kazkaip pas tave viskas labai sudetinga...

StandartinėParašytas: 02 Kov 2010, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
sickdog rašė:
kazkaip pas tave viskas labai sudetinga...

Sudetinga kas???

StandartinėParašytas: 02 Kov 2010, 14:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
siaip... viskas.

krc.

imesk nuotrauka kaip atrodo.

StandartinėParašytas: 03 Kov 2010, 00:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
Idedu foto, kad butu aisku.
Zibintai pirkti AutoAkste kaina 200lt vnt komplekte jau yra lemputes. Orginalus. Tokie kaip masina isrieda is gamyklos.

Paveikslėlis
Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 03 Kov 2010, 09:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
=D>

StandartinėParašytas: 03 Kov 2010, 11:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
Su salyga, kad tema apie zibintus patarkit kokius posukius (prieki) isideti, kad butu isvaizdziau nei dbr. Masina 96m. spalva sidabrine siuo metu orginalus geltoni posukiai. Noriu kazko kas deretu prie auto, bet butina salyga kad atitiktu TA reikalavimus.
Kaip pvz sitie: http://www.autoakste.lt/warehouse/photo.php?id=19315 Spalva deretu prie zibintu ir gal butu visai neblogai.
Ar geriau sitie: http://www.autoakste.lt/warehouse/photo.php?id=14343 tada posukiai butu sviesesni uz zibintus ir uz kebulo spalva todel vistiek klutu uz akiu.

StandartinėParašytas: 03 Kov 2010, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
nerodo nuotrauku kazkodel.

realiai as pats esu uz originalius ar tai butu gelotni (pas mane geltoni) ar balti, bet jei yra noras keisti tai e38iems preky visia tinka smoked tipo posukiai. jie tipo baltu bet pritamsinti, bent jau derinasi prie juodo faru vidaus. nes netgi originalus balti ikifaceliftiniai imho nlb graziai ziurisi, lupom atsimenu mes juos lauk ir dejom geltonus.

StandartinėParašytas: 03 Kov 2010, 12:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.04
Automobiliai:
BMW 7er [E38] 2.5tds
Honda civic iVT+T
sickdog rašė:
nerodo nuotrauku kazkodel.

realiai as pats esu uz originalius ar tai butu gelotni (pas mane geltoni) ar balti, bet jei yra noras keisti tai e38iems preky visia tinka smoked tipo posukiai. jie tipo baltu bet pritamsinti, bent jau derinasi prie juodo faru vidaus. nes netgi originalus balti ikifaceliftiniai imho nlb graziai ziurisi, lupom atsimenu mes juos lauk ir dejom geltonus.

Spaudi linka ir atidaro. Tai vat man taip pat tie balti nesiderina prie auto spalvos ir yra sviesesni uz kebula. Galvoju apie tuos tamsintus, kad butu tokio pat tamsuko kaip zibintai tada turetu vizualiai gerai atrodyti.
Idek koki linka su pavydziu apie kokius smoked kalbi.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 49 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery