Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 29 Lap 2024, 23:56

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 299 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 17:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
markis rašė:

tiesą pasakius, aš dar negirdėjau nei vieno iš trijų :) Bet teoriškai Loewe yra sulyginami su Lear. Esant galimybei, Philips stiprintuvų siūloma vengti, dėl suderinamumo ir kokybės aspektų, bet kartais paprasčiausiai nebūna kitos išeities, ieškant pigiausio varianto. Garso profesionalai teigia, kad Lear šiek tiek geriau skamba, negu Loewe, bet netgi tie patys Lear skiriasi tarp pusavyje, čia jau reikia žiūrėti į detalės numerius. Bet tą skirtumą pajaus tikrai ne kiekvienas, be to stiprintuvas, kaip jau minėjau, turi būti užprogramuotas konkrečiam automobiliui. Aparatas iš E39 neskambės gerai E38 automobilyje, o iš E53 bus visiška bėda. Bet vėl gi, ko kam reikia.

cia gerai nuskambejo, profesonalai... :lol: man atrodo tikras profesonalas is vis neklausytu per ta sistema... jei jau man ji apgailetina, tai ka kalbet apie tikrus zinovus...

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
sauliukas, tu vėl vėjus kalbi, kurį laiką jau ramu buvo. Aš gerbiu žmones, kurie savo pasisakymus argumentuoja, o nedaužo galva sienų. Jau kelis mėnesiu skaitau forumą, bet pačio žinutės dažniausiai tik juoką kelia. Jeigu tu galėtum atskirti trečią ar ketvirtą smuiką orkestre, tada galėtum rėkauti, kad ji neskamba. Šioje temoje kalba apie originalią DSP sistemą, o ne apie Londono operos akustiką. Todėl jeigu žmonės ją renkasi, vadinasi nori iš jos išspausti tai ką galima, o ne skristi į Londoną ir mėgautis tikra muzika.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
markis rašė:
sauliukas, tu vėl vėjus kalbi, kurį laiką jau ramu buvo. Aš gerbiu žmones, kurie savo pasisakymus argumentuoja, o nedaužo galva sienų. Jau kelis mėnesiu skaitau forumą, bet pačio žinutės dažniausiai tik juoką kelia. Jeigu tu galėtum atskirti trečią ar ketvirtą smuiką orkestre, tada galėtum rėkauti, kad ji neskamba. Šioje temoje kalba apie originalią DSP sistemą, o ne apie Londono operos akustiką. Todėl jeigu žmonės ją renkasi, vadinasi nori iš jos išspausti tai ką galima, o ne skristi į Londoną ir mėgautis tikra muzika.

tu arba gyvenimo nuskriaustas arba jauti kazkoki malonuma pasireiksdamas internete , ko turbut nesugebi realemia gyvenime... prie ko cia tas orkestas, tik pats esi teisingiausias,pamirsau... Man akis pleso, kai kas nors raso apie tokias sistemas kaip masinines garso sistemas ir aiskina apie kazkoki profesonaluma, gal ir galiu atskirt as ta smuika, tau ka skauda...? tai sistema kuriai iki profesanalumo kaip man iki sanchajaus, cia vos ne tas pats kai kaimietis susimeta bosteri i bagazine ir jam atrodo kad cia jau aparatura... paprastam zmogui nieko ten gal ir netruks is tos DSP bet nerasyk kad ji kazkokia profesonali, nes taip nera, ar isisavinai ponas daktare?

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 21:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
Aš ir galvoju, kaip ta asilų gauja iš Miuncheno sugalvojo tokį skambų Hi-Fi Professional pavadinimą ir neatsiklausė Sauliuko. Turbūt tas buvo labai senai ir tuo metu Sauliukas dar tik savo tobulą klausą lavino, praleisdamas gimtosios kalbos pamokas.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 22:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.09.30
Amžius:
41
Automobiliai:
dviratis...
markis rašė:
Aš ir galvoju, kaip ta asilų gauja iš Miuncheno sugalvojo tokį skambų Hi-Fi Professional pavadinimą ir neatsiklausė Sauliuko. Turbūt tas buvo labai senai ir tuo metu Sauliukas dar tik savo tobulą klausą lavino, praleisdamas gimtosios kalbos pamokas.

oho Hi-fi profesional tai jau kazkas nerealaus =D> :lol: gerai saunuoli, jei tau tai atrodo profesonalu, tai man taves gaila :roll: ir ten ne miuncheno gauja sugalvojo taip ir nieko jie ten nepadare, tiesiog sukomplektavo ir tiek, gerai klausyk Marki nueik i parduotuve nusipirk alaus- isgerk,gal apsiraminsi, dar maciau yra geru magu turgui 3500w su meile is kinijos :lol:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
o va mano ausiai DSP sistema visai miela, aisku su keliais patobulinimais,pakeitus auksta vidutini ismetus originalius subus ir pakeitus naujais naujoj vietoj, dabar visiskai patenkintas

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.14
Automobiliai:
725
O man visai patinka nieko nekeitus.Ir bagažinė neužkrauta subais su neonkėm.Koks aš apgailėtinas. :oops:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 15:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
Klausimėlis, kas instaliavo DSP į auto, kuriame nebuvo jokio stiprintuvo. Ar durelėse yra visi reikalingi laidai ar užtenka ten pakeisti tik garsiakalbius? Ar visgi reikės keisti ir laidus durelėse?

StandartinėParašytas: 22 Sau 2010, 18:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
e90 325i
X6
Instaliavau,bent pas mane 95m. nebuvo laidu,reikejo papildomai pravesti.

StandartinėParašytas: 23 Sau 2010, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
markis rašė:
Klausimėlis, kas instaliavo DSP į auto, kuriame nebuvo jokio stiprintuvo. Ar durelėse yra visi reikalingi laidai ar užtenka ten pakeisti tik garsiakalbius? Ar visgi reikės keisti ir laidus durelėse?

laidu keist nereikia tik reikia atvest papildomus,ziurint kokia pas tave sistema buvo,aukstadazniam ir vidutiniam ateit turetu papildomi laidai

StandartinėParašytas: 23 Sau 2010, 22:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
kad iki dureliu reikės naujų laidų, žinau. Aktualu, kas pačiose durelėse.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 18:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.01.06
Amžius:
63
Automobiliai:
bmw E38 730d.
pas kuriuos is jusu masinose yra AV in out jungtis galia?

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 19:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
peckinas rašė:
pas kuriuos is jusu masinose yra AV in out jungtis galia?

pas mane buvo jungtis laiduose, bet aš tą laidą taip ir palikau po galine sėdyne ir pasidariau AV jungtis tiesiog bagažinėje.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 20:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.01.06
Amžius:
63
Automobiliai:
bmw E38 730d.
pas mane salone galia sedyniu ta jungtis,bet nzn koks ten laidas kisasi.gal kas zinot koks?

StandartinėParašytas: 25 Sau 2010, 20:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.10.25
Amžius:
55
Automobiliai:
E38 740i 94'
peckinas rašė:
pas mane salone galia sedyniu ta jungtis,bet nzn koks ten laidas kisasi.gal kas zinot koks?

http://www.meeknet.co.uk/E38/AV/Index.htm

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 299 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery