Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Lap 2024, 02:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Gru 2009, 23:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
bee rašė:
turiu klausima: automobilis yra apdrautas issimoketinu draudimu (ten kas menesi atskaicuoja)
dar neprejo metai galima perdaryti draudima , kad geltu vazuoti zmogus be 2 metu stazo :)

O kur klausimas? :lol:

StandartinėParašytas: 28 Gru 2009, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.11.26
Amžius:
33
ta prasme ar galima perdaryti sutarti .. :D
yra dabar tevas apsidraudes o jo stazas 8 metai :roll: ir negali vazuoti su mazesni atrodo nei 5 metai stazu

StandartinėParašytas: 28 Gru 2009, 23:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.03.26
Amžius:
37
Automobiliai:
XC70, E39 525D
bee rašė:
yra dabar tevas apsidraudes o jo stazas 8 metai :roll: ir negali vazuoti su mazesni atrodo nei 5 metai stazu

Turėtų galėt, tiksliai atsakys draudėjo atstovas, kur apsidraudęs tėvas. Tik aišku primokėt reikės kokį porą šimtų :lol:

StandartinėParašytas: 29 Gru 2009, 00:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.04
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 325 92
Nikas:
mantasuzp
Nu

Paskutinį kartą redagavo mantasuzp 29 Gru 2009, 12:25. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 29 Gru 2009, 01:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.14
Amžius:
34
TO mantasuzp:
Kaip visdar atsiranda tokiu "draudeju"... Is darbo ismesciau tapacia diena kai pamatyciau ataiskaitoj toki polisa ir dar is jos issilupciau uz "chimicinimus". Kaip galejo isvis apdraust ta masina? Nepasakei kartais stebuklingos frazes "O GAL GALIMA KAIP NORS PIGIAU?" ?
Totali nekompetencija

StandartinėParašytas: 15 Sau 2010, 12:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.15
Amžius:
35
Automobiliai:
E91 11m.
Ex: E61 09m.
Ex: E61 07m.
Ex: E34 93m.
mantasuzp rašė:
toks klausimas padariau avarija as kaltas mano draudimas BTA masina registruota ant manes bet apdrausta ant mamos man 20 m metu ir draudime nebuvo pazymeta ta varnele kur masina vairuos asmuo iki 25. Kazka girdejau kad man masinai i kuria ipuoliau reikes sumoketi remonta 50 % ar tai tiesa? Masina a6 burbulas tj manau teks kokio 1 k atsikratyti maziausiai ;((((((

Na as galiu tik tave nuliudinti, draugui taip buvo, tai draudimas atsiunte laiskeli su suma, paprase puse padengti, nes kitu atveju kreipsis i teisma, tai kaip ir taves tas pats laukia. O kas per draudimo kalte, jei masina drausta ant kito zmogaus, o vairuoja dar kitas, todel as ir moku uz draudima ne 200 o 800, kad galiotu ant manes pacio arba dar iseitis seimos draudimas, kuris apie 500 kainuoja.

StandartinėParašytas: 15 Sau 2010, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.04
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 325 92
Nikas:
mantasuzp
tj man irgi 20 % blogiausiu atveju reikes moketi nes rizikos grupe ne didziausia tarp mamos ir manes.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 09:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
mantasuzp rašė:
tj man irgi 20 % blogiausiu atveju reikes moketi nes rizikos grupe ne didziausia tarp mamos ir manes.

cia dar vienas is geresniu atveju :wink:
jauniems vairuotojams,turintiems 2 metu staza,LD siulo neblogas salygas.Apdraudziau savo masina seimyniniu draudimu,tai pusei metu kainavo 160lt

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.09
Amžius:
47
Automobiliai:
BMW e 39 01 525 d
Jei noresi galesiu sutavarkyti,
aisku jei rizika padides tai draudimas kainuos brangiau

bee rašė:

StandartinėParašytas: 18 Sau 2010, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.20
Gal kas tiksliai zino, jei zmogus padaro avarija 2010 metais, tai 2011 visos draudimo imones matys kad jis padare avarija ir siulys brangu draudima? ar tik tas draudimas, kuriame jis buvo apsidraudes bus brangesnis?

StandartinėParašytas: 19 Sau 2010, 09:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.14
Amžius:
39
Automobiliai:
Ne BMW.
Visi matys. Nes yra bendra duomenu baze.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2010, 23:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.01.05
Automobiliai:
E46 320d tourig 02'
pvz. ERGO draudime ivede nuo siu metu pataisa ir mato net 4metu ivykius, neko nusivilti nes pabrango to pasekoje draudimas,sumazejo nuolaida. :(

StandartinėParašytas: 24 Sau 2010, 12:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325
arctics rašė:
pvz. ERGO draudime ivede nuo siu metu pataisa ir mato net 4metu ivykius, neko nusivilti nes pabrango to pasekoje draudimas,sumazejo nuolaida. :(

tai dar mato ir buvusios masinos eismo ivykius

StandartinėParašytas: 05 Kov 2010, 20:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.16
Amžius:
36
Sveiki, tai vat istiko beda.

Sian nakti apgrabijo mano E39 touringa. Iskale langa atidare kapota ir issilupo xsenon angel eyes. Tuo paciu dar apgadino beimdami sparnus.
Aisku as ramus yra kasko draudimas. Bet tik ramus buvau iki tol kol nenuvariau pas zalos vertintoja.
Esme tokia, kad mano masina 1998 ir joje is gamyklos jokiu budu negalejo buti angel eyes. O dar xsenon tuo labiau. Jie aiskina kad gali apmoketi tik uz paprastas faras nes mano masinai angel eyes su ksenonais nepriklauso ir jie turejo buti drausti kaip papildoma yranga. Bet esme kad masina as pirkau jau su sitomis faromis ir pats ju kaip paildomos yrangos tikrai nedejau, o jei buciau dejes buciau nuvares parodyt kad idejau. O ir isvis kaip draudziausi pas juos jie ir fotkes daresi ir manau ten viskas turi matytis kad tos faros tikrai ne paprastos. O kaip papildomo yranga turejo pasiulyt apdraust. Nieks nieko nesiule paime pinigus ir viso gero. O kaip reikia nuostolius grazinti tai tada pykciai turi but.

Tai vat klausimas ar yra man sansu issireikalauti tai kas buvo? O ne gaut tik tas paprastas faras? Juk kai as buvau draustis jie ivertino ta masina fotkinosi ziurejo. Ar as paprastas zmogus turiu ismanyt savo 12metu senumo masinos komplektacija kuri isriedejo is gamyklos? Ar as privalau zinoti kur koks varstelis mano masinoje yra mocnesnis ir ar jis man priklauso ar ne, kad zalos atveju nebutu nuostolis man? As suprantu ten garso aparatura ratai, spoileriai... Bet cia iprasta detale- zibintas. As gy net galiu nezinoti ar ji ejo tais metais su angel eyes ar ne ir tt... Cia gy ne mano samadielnos faros... Ka jus manote ir kaip man elgtis toliau? Sutikt su ju pasiulymu ar bilinetis?
Kaskaip nesinori dabar susideti lievu nors pirkau automobili toki ir visa laika turejau geras faras ir net nezinau kad jos turi buti kitokios nei kad yra... Manau draudziantis jie kai fotkino turejo ivertinti tai.
Dar vienas niuansas, palei juos mano masina isreidejo is gamyklos su veliuriniu salonu, o pas mane odinis. Tai jei salona padegtu ar dar kas nors jei man ji pakeistu i paprasta veliurini uz 150 lt ir sakytu dziaukis zmogau kad bent toki gavai? Nafik td tas draudimas? Moki daug pinigu ir dar turi sau nervus gadintis. Kolkas kontoros vardo neminesiu, kazkaip nenoriu blogu kalbu skelbt, bet jei nieko nepavyks susitarti tai parasysiu butinai.
Tai vat noriu isgirsti jusu nuomones kokios mano galimybes gauti tai kas man priklauso? :roll:

StandartinėParašytas: 05 Kov 2010, 22:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Kaip sakant nezinojimas nuo atsakomybes neatleidzia. Taip iseina, kad pries draudziant masina kasko turejai suzinot su kokia komplektacija isriedejo masina. Palyginus su tuo ka gavai nusipirkus masina, reikejo papildomai draust faras, salona, jei galima ir t.t. Manau nieko nepesi is ju :cry:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1523 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery