Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 17:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 13:41 

sveiki,
po keleto dienu stovejimo uzsikuriau savo auto. Galvojau per salcius nesikurs, bet uzsivede.
o radiatorius pradejo varvet pro tarpeli tarp issipletimo bakelio ir radiatoriaus korpuso (mazdaug per viduri, jei ziuret i bakelio auksti). jis man ir vasara sudregdavo, bet dapilinet neprisireike..
kokia jo konstrukscija gal kas zinot, meginciau pats pasitvarkyt, ar siaip servisiuka koki kuris galetu pagelbet ..
dekoju

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 14:00 

tos pacios bedos ir pas mane, nuemiau difuzoriu ir slapie ir salia issipletimo bakelio ir kitoje puseje siek tiek zemiau per viduri :( . Gal uzsikims pats :? nes begimas labai jau slabnas i savaite gal 500ml ir butu.
Kai as nuvariau pas meistrus pasake, kad perklijuoti nenori kaina apie 120lt bet garantiju NO NO :cry: , sako pirk nauja bet truputi veliau pavasari kada kaina kris, nes daba tipo pikas pirkimu :lol:

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 14:06 

zinai man keista kad nesuprantu kas ten gali varvet..
as neysivaizduoju kaip tas ishsipletimo bakelis prilipdytas prie radiatoriaus..
man kazkaip keista atrodo kad plasmese, shiaip, ish nieko paeme ir bestovedama prakiuro..

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 14:09 

Man ir tas pats:( Palaukim pavasario

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 16:21 

Kaune gyvenantiems yra gera firma uz McDonaldo, ten padaro kapitalini radiatoriaus remonta ir duoda garantija nuo 6 men-12 men. Pas mane kitai masinai audi qoupe isluzo radiatoriaus apacia. Perdare apacia, sumokejau 100 Lt ir dave 6 men garantija

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 16:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
51
Automobiliai:
E70 X5, 07'
Pas mane irgi varvėti pradėjo po šitų šalčių. Tik pas mane laša dešinėje pusėje pro apatinę šlangą (prie pat radiatoriaus) Iki šiol nelašėdavo. Gal kai atšils viskas susitvarkys ? :roll:

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 20:23 

aidelis rašė:
zinai man keista kad nesuprantu kas ten gali varvet..
as neysivaizduoju kaip tas ishsipletimo bakelis prilipdytas prie radiatoriaus..
man kazkaip keista atrodo kad plasmese, shiaip, ish nieko paeme ir bestovedama prakiuro..

bakelis yra prisuktas su varztais ir kartais prapucia tarpines tarp radiatoriaus ir isipletimo bakelio kurios jungia bakeli su radiatoriumi . lengvai issiardo

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 21:02 

Kazkada pats zadejau tuo reikalu uzsiimti,bet pasake meistrai,kad bakelis atskirai nenusiima.Pas mane irgi jei pripili iki normos,tai palasa,bet nukrenta 1cm nuo cold ribos,ir sustoja.

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 21:15 

nu greiciausiai tarpines bet neverta manau kist nagu jei zemiau nekrinta kaip manai ? :)

StandartinėParašytas: 25 Sau 2006, 21:29 

Ne,aisku kad neverta.As irgi nusispjoviau ir nebetvarkiau,tuo labiau del tokio nuotekio. :)

StandartinėParašytas: 26 Sau 2006, 10:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Evaldas rašė:
Kazkada pats zadejau tuo reikalu uzsiimti,bet pasake meistrai,kad bakelis atskirai nenusiima.Pas mane irgi jei pripili iki normos,tai palasa,bet nukrenta 1cm nuo cold ribos,ir sustoja.

nusipirk normalų (naują) radijatoriau kamštį ir važinėsi vargo nematytadas ir antifrizas niekus nedinginės, net po 1 cm.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2006, 21:11 

Pas man irgi tas pat,man servise pazistamas sake kad tai nuo salchiu.Ir tikrai kai tmperatura mazeja iki -20 pradwda begt antifrizas,kai temperatuta kila viskas chiki.

StandartinėParašytas: 29 Sau 2006, 13:46 

susitvarkiau uz 60 ltu pas toki Tadik-a. uztikrintai dirba diedas. garazas paprastas, bet shitas pilietis ishmano ka daro. gal jis tik su bmw dirba, nes kiemas ten jus privaziaves stovejo, tikrai rimtas diedas ..
lakunu 8, Vilnius, tel. 8 689 63816

StandartinėParašytas: 29 Sau 2006, 18:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.18
Amžius:
47
Prie to pacio paklausiu. Issipute viena radijatoriaus sekcija. Bet taip issipute kad radijatoriaus apacia islinko. Nezinau pries kiek laiko tai atsitiko, bet vanduo lyg ir nedingsta. Man idomu nuo ko galejo taip atsitikt?

StandartinėParašytas: 30 Sau 2006, 05:40 

524td rašė:
Prie to pacio paklausiu. Issipute viena radijatoriaus sekcija. Bet taip issipute kad radijatoriaus apacia islinko. Nezinau pries kiek laiko tai atsitiko, bet vanduo lyg ir nedingsta. Man idomu nuo ko galejo taip atsitikt?

manau kad kai uzsidesi bamperi vel nieko nesimatys ir toliau sau ramiai vazinesi ...:) sorry

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: