Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 22 Lap 2024, 21:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 272 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 10:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.05.02
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 523i 98`
M52B25, Steptronic
Svolach325 rašė:
O siaip tai koks skirtumas kokia masina ir koks kuras? kaip zmogus nori taip tegu ir daro. Masyna eto ne pakazatel`.

sakai nera skirtumo? :D

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 10:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 523i
Nikas:
tenets
willius528i rašė:

Tai tie, kurie nusiperka 645 ir pan. automobilius ir įsideda dujas, paskui patamsy važiuoja į degalines ir pilasi dujas geresni už tuos, kurie iš kanistrų pilasi? Tik nejuokink. Tai jai nusipirko su tokiu motoru, tai ir dujų tegu nededa, nes jau kaip ir "kieto laužt" nebegali, o pilasi tik iš Statoil'o- prerstižinei mašinai ir benzas tegu būna iš "prestižinės" degalinės.

Zinoma,kad geresni,nes truputi y prieki maste,ir istikus sunkmeciui dujas sau galejo leisti isimontuot =D> O kiek tokiu ponu dabar yra,kad turi e65,bet nei ant duju lt nera,ir i degaline geda atvaziuot,nes uz 20 lt isipilt i tokia masina,kaip ir geda butu :oops: Bet patamsy isipyles,nuvaziuoja i maxima ir dar invalido vietoj erelis atsistoja,o paskui iseina pasiemes blindos alaus skardine (nes ir tai 20% nuolaida buvo) =D> Tai kam taip elgtis reikia? :roll:

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Tai kiti gal irgi nusipirko galingesniais motorais, nes žinojo, kad jei bus krizė galės gauti pigiau benzino? Aš vis dar nesuprantu, kuom vieni geresni pildami "lietuviškas" dujas, už kitus, kurie pilasi rusišką/baltarusišką benziną (dėl kokybės- tai čia kiekvienam savo, kas turi patikimą žmogų, kas iš nepažįstamų ima, o dėl dujų tai ir girdėjęs, kad kai kuriose Lietuvos degalinėse jos prastos kokybės). Tipo su kanistru prie automobilio gėda stovėt? O kai automobiliui klizmą stato negėda?

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 11:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 523i
Nikas:
tenets
willius528i rašė:
Tai kiti gal irgi nusipirko galingesniais motorais, nes žinojo, kad jei bus krizė galės gauti pigiau benzino? Aš vis dar nesuprantu, kuom vieni geresni pildami "lietuviškas" dujas, už kitus, kurie pilasi rusišką/baltarusišką benziną (dėl kokybės- tai čia kiekvienam savo, kas turi patikimą žmogų, kas iš nepažįstamų ima, o dėl dujų tai ir girdėjęs, kad kai kuriose Lietuvos degalinėse jos prastos kokybės). Tipo su kanistru prie automobilio gėda stovėt? O kai automobiliui klizmą stato negėda?

Bet degalinej klyzma stato,cia jau senai tas dalykas yra priimtas,o vat kai bus degaline,su sovieckiniu benzu,valio,vaziuok ir pilk.Kita vertus,kur man gauti duju geresniu nei yra degalinej?Ka?A vot benzo geresnio,nei sovieckinis,galiu parodyt kur yra.Taip kad... =D> :wink: O dar is kitos puses,ka tu sutaupai su tais keliais centas nuo to soviecko benzo?Nu ne kazka,smardinies,apsilaistai ir lieka max 0,50 cnt nuo to benzo.Geriau pataupyk,ir dek dujas.Su dujom dabar negeda :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
Tai benzinas iš kanistrų irgi greitai taps priimtinas, jei dar taip nėra, nemanai?
Čia su tavim būtų galima ginčytis ir ginčytis, iki pažaliavimo, kas gėda kas nea. Sakai rusiškas/baltarusiškas benzinas automobiliui ne "į sveikatą"? Tą patį aš apie dujas girdėjęs (ir temų, kad va su dujom važinėjant šaudo, ar dar koks nors galas/ant benzo nesikuria ir pan. yra, o temų, kad važinėjant "kitaišku" benzinu apie uždrožtus motorus mažiau man, rodos, yra). Kas kiek sutaupo, tai kiekvieno asmeninis reikalas, o kad dujos atsipirktų irgi ne taip, kad "pyst ir pavasaris".

P.S.: nemokant valgyti- apsidrėbi, nemokant pilt- apsipili, čia galima irgi ilgai diskutuoti.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
[E39] 523i
Nikas:
tenets
Man tai tikrai niekas neikis to baltarusisko,ar soviecko benzo,nes nematau visiskai jokio tolko,nuo kanistro jieli jieli 10 lt lieka,kaip ir minejau,vakare alaus neisgeri,is is lukoilo ar dar kitos benzo isipili.Cia mano nuomone,kitu kitokia,bet anyway :wink: yra kaip yra,beto jau jei ir pilciau,tai tik pats parsivezes,nedelto,kad is kitu blogas ar dar kazkoks,bet del to kad jie labai keliasi kainas,tik benzas lt pakilo,ir jie kelia,o ten net nepajudejo is vietos kaina.Juos truputi ant zemes reik nuleis.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.02.04
Visu pirma tai susitaupo ne 50 centu, o 80 centu, tai jei tau 80 centu nuo litro benzino ne pinigas, tai gal esi rokfeleris arba ant tevu sprando joji dar, visu antra tai vazinejes as ir su tom dujom, ispudzio svelniai tariant nepaliko :lol: , pas draugus yra tos dujos, dauguma nelabai patenkinti, del dazniau nei su benzinu iskylanciu problemu, o trecia tai jei tu i diena nuvaziuoji po 20km tai gal ir aisku neverta is kanistru pilt, gal isvis neverta net masinos turet, nes gautusi su taksu pigiau, bet pas mus per 3 masinas tai po menesio kito susitaupys apvali pinigu suma. O kas cia sake turi e65 dyzeli ir pila pigu kura, tai gal zmogus nuvaziuoja i menesi po 3000km, ir isvis mano nuomone pirkt dyzelini automobili ir piltis koloneleje tai viena is didesniu nesamoniu kokias gali daryt zmogus su masina :lol: bet cia tik mano paskaiciavimais, kiekvienas savaip skaiciuoja.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.29
Amžius:
36
tenets rašė:
Man tai tikrai niekas neikis to baltarusisko,ar soviecko benzo,nes nematau visiskai jokio tolko,nuo kanistro jieli jieli 10 lt lieka,kaip ir minejau,vakare alaus neisgeri,is is lukoilo ar dar kitos benzo isipili.Cia mano nuomone,kitu kitokia,bet anyway :wink: yra kaip yra,beto jau jei ir pilciau,tai tik pats parsivezes,nedelto,kad is kitu blogas ar dar kazkoks,bet del to kad jie labai keliasi kainas,tik benzas lt pakilo,ir jie kelia,o ten net nepajudejo is vietos kaina.Juos truputi ant zemes reik nuleis.

O man dujų niekas neįkiš, kiekvienam savo, kiekvienas taupo savaip.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.14
Amžius:
36
Automobiliai:
ex. E36 325i 92`
ex. E34 525i 93`Touring
ex.E34 525tds 95` Touring
E65 3,0d 03
Vytenisbmw rašė:
Visu pirma tai susitaupo ne 50 centu, o 80 centu, tai jei tau 80 centu nuo litro benzino ne pinigas, tai gal esi rokfeleris arba ant tevu sprando joji dar, visu antra tai vazinejes as ir su tom dujom, ispudzio svelniai tariant nepaliko :lol: , pas draugus yra tos dujos, dauguma nelabai patenkinti, del dazniau nei su benzinu iskylanciu problemu, o trecia tai jei tu i diena nuvaziuoji po 20km tai gal ir aisku neverta is kanistru pilt, gal isvis neverta net masinos turet, nes gautusi su taksu pigiau, bet pas mus per 3 masinas tai po menesio kito susitaupys apvali pinigu suma. O kas cia sake turi e65 dyzeli ir pila pigu kura, tai gal zmogus nuvaziuoja i menesi po 3000km, ir isvis mano nuomone pirkt dyzelini automobili ir piltis koloneleje tai viena is didesniu nesamoniu kokias gali daryt zmogus su masina :lol: bet cia tik mano paskaiciavimais, kiekvienas savaip skaiciuoja.

Visiskai sutinku. O del E65 tai truputi daugiau apie 7000km i menesi. :) o duju tai gyvenime nedeciau kad ir koks variklis butu labai jau daug blogiu atsiliepimu girdejas as apie jas.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
yra ir Rusijoj degaliniu ir uzrasas "uzsenietiskas kuras", uzkeltas lektuvo maketas ir kaina +- kaip lietuvoj :D tai vat jiems klientu netruksta :) skundzias ir rusai savo kuru, bet vaziuoja ir tiek.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.22
Amžius:
36
Automobiliai:
[E36] [318is coupe]
na man db irgi strioka su lt tai irgi pilu pas drauges dede... lyg ir viskas zjb :) po 2.8lt bet neklausiau koks sake lyg neapgaudineja :) bus blogai nesipilsiu i vsio :) mano nuomone tokia :)

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 12:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
kuro filtro neumirs keist ir tiek. bendzo siurbliai kapeikas kainuoja, atsipirktu greitai uz tiek kura perkant :)

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 14:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.12
Amžius:
43
all in music rašė:
yra ir Rusijoj degaliniu ir uzrasas "uzsenietiskas kuras", uzkeltas lektuvo maketas ir kaina +- kaip lietuvoj :D tai vat jiems klientu netruksta :) skundzias ir rusai savo kuru, bet vaziuoja ir tiek.

Rusijoje marketingas ir kainodara yra truputi kitokia. Anekdotiška. Ten yra taip, na čia gal labiau apie Maskvą. Reikia sakyti, kad tai yra "krūta" ir uždėti "krūtą" kainą, nes jei sakysi, kad tai yra "krūta", o kaina bus eilinė, tai niekas tavim netikės. Tai va, tas benzinas yra iš srities "eto krūta".
Dar kaip pvz. prabangių automobilių kainą labiausiai lemia jų spalva ;) Komplektacija ten vistiek maximum.
Taip kad orientuotis pagal tai ką ir už kiek perka "krūtas" ruskis, neverta.

O dėl kanistro, taigi kaip ten dainavo - "laikas sukasi ratu" ar kažkaip ten, "gyvenimo spyralė". Taigi dar mano tėvas praktiškai tik iš kanistrų pildavo, na nes buvo deficitas. Dabar priežastys kitos, bet situacijos tokios pat :) Ir nieko čia gėdingo.

O kam su matematika prastai:
80L * 2,90Lt. = 232Lt.
80L * ~3,75Lt. = 300Lt.

70Lt. man nesimėto.

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 14:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na jei galimybiu turi, tai ir tas "importinis kuras" ikandamas nesunkiai, tai irgi bedos nera. kiekvienas turi savo rinka :)
p.s. ten prie st. pyterio :D

StandartinėParašytas: 03 Lap 2009, 15:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
as tai nesuprantu kada vietiniai Ponai supras kad kuras yra SH gablas o ne vertybe, ir koks kam skirtumas kas koki sh pila i baka ? dujos? benzas? dyzelis? alejus? rusiskas benzas? KOKS SKIRTUMAS?

ar cia ta psichologine problema kad anas i koki e65 745 duajs idejo ir vazineja pigiau nei pats su kokiu 318 be duju ? :lol:

butu juokinga jei nebutu graudu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 272 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery