Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Spa 2024, 04:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Bir 2009, 23:04 

Automobilio, apie kuri norite paklausti [E38]
Pagaminimo metai:1994
Variklis:3982
Degalai:Benzinas

Problema/klausimas:Sveiki,turiu problemele,pradejo sunkiai suktis vairas,viskas prasidejo mazdaug pries metus.Dar tada kaip tik uzkuriu ant salto gerai sukesi,poto sunkiai.Dabar ir ant salto ir ant karsto sunkiai sukasi.Gal kam buvo tokia problema.Per pajeska nieko naudingo neradau.

StandartinėParašytas: 05 Bir 2009, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
man tas pats, irgi nieko neradau :) pas mane irgi vairas apsunkes lyginant su kitom, bet viskas veikia, nezinau kaip tavo tas sunkiai sukasi vairas. as tai pries savo pripratau, bet jau vairo kolonele reikia tvarkyt turbut.

StandartinėParašytas: 06 Bir 2009, 20:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
Jei saltam, ar davu apsuku vairas sukasi lengvai pirmiausia itarciau vairo stiprintuvo siurbli.

StandartinėParašytas: 06 Bir 2009, 20:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.22
Amžius:
48
Automobiliai:
E38 740d ex
E60 530d ex
e60 530d Lci ex
e65 745d individual
DIYexpert rašė:
man tas pats, irgi nieko neradau :) pas mane irgi vairas apsunkes lyginant su kitom, bet viskas veikia, nezinau kaip tavo tas sunkiai sukasi vairas. as tai pries savo pripratau, bet jau vairo kolonele reikia tvarkyt turbut.

o ieskojai gedimu? pas mane taip pat sunkokai sukiojasi palyginus su draugo 730d jo tai labai lengvai sukinejasi.

StandartinėParašytas: 06 Bir 2009, 23:58 

bandziau duoti apsuku,taspats.Reikes turbut vaziuoti pas meistrus.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2009, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.29
Amžius:
35
Automobiliai:
525d 01'
SAULIUSv rašė:
o ieskojai gedimu? pas mane taip pat sunkokai sukiojasi palyginus su draugo 730d jo tai labai lengvai sukinejasi.

diagnostikoj nerode, cia atsirado beda po uzgesinejimu. nesisukioja taip sunkiai kaip kad butu sugedus kolonke ar elektra neveiktu, bet ir nesisukioja taip lengvai kaip turetu. i tevo masina isedes su vienu pirstu sukineju ir kazkaip tada tik pajauciu kad pas mane kazkas negerai.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2009, 13:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320i,
ex E38 740i,
E39 530D 2001m.
O tarkim kai buna atvirksciai, kai ka tik uzkurta masina ir neisilus tai vairas kiek apsunkes, o kai pavazineji, apsyla arba davus apsuku, vairas sukinetusi lengvai nuo tos akimirkos... Kas tokiu atveju?

StandartinėParašytas: 07 Bir 2009, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.10
Amžius:
39
Automobiliai:
E39 530i M54 02'
Ex E36 328i M52 99'
Ex E39 530d M57 99'
Ex E30 316i m40 90'
o kokia tevo auto ? as pas pazystama ziurejau pas kuri kraisleris 7 vietu tai lengviau sukinejas, pas honda sportine kazkokia irgi lengviau :} isimk abs bloka turetu labai lengvai sukiotis, jei yra servatronikas, jei sunkiai tai čia jau beda :}

StandartinėParašytas: 09 Bir 2009, 01:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.08.30
ir rata nusiimk, kad antras lengviau suktusi

StandartinėParašytas: 17 Bir 2009, 14:04 

O as pasiulyciau pasikeist vairo stiprintuvo skysti i raudona (vokiska) spec BMW. Gal pas jus kitoks supiltas. As taip pasidariau ir dabar daug lengviau sukiojasi - tiksliau taip kaip ir turetu but. Daug nekainuos. o mano problemos priezastis buvo si///

StandartinėParašytas: 06 Bir 2010, 01:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.06
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E39 530i Individual 02'
BMW E39 525i TOPAZ BLUE 02' (Ex)
BMW E38 730d ORIENTBLAU 00' (Ex)
BMW E38 730d JET-BLACK 99' (Ex)
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 2000m
Variklis: 3.0d
Degalai: diesel

Problema/klausimas:
Sveiki, zodziu yra taip, kad atejus ryte i masina ir tik pradejus vaziuot, vairas sukinejasi tikrai labai lengvai. Po to, kai variklis pasyla ar po kazkiek tai laiko, jauciasi, kad vairas pasunkeja, sukinejasi nebetaip lengvai. :roll: Nera taip, kad visai akmeninis, bet skirtumas jauciasi, sunkesnis pasidaro tikrai. Kur ieskoti slieku? Skyscio lygi tikrinau, netruksta. Kada keistas - nezinau. Servotronico nera, vairo stiprintuvo siurblys neuzia. Gal kas turit kokiu minciu, patarimu? Dekui!

StandartinėParašytas: 06 Bir 2010, 08:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 1.8i ex
E36 2.5i ex
E38 3.0i ex
E60 3.5d ex
E38 4.4i ex
panasu, kad stiprintuvo siurblys pavargo

StandartinėParašytas: 16 Bal 2011, 20:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.04.16
Automobiliai:
E38 bmw740-96m benzas
sveiki turiu tokia problemele. sunkokai sukasi vairas budavo kartais is ryto sukosi is viso lengavai bet tik pradejus vaziuot is karto apsunkedavo ir dar jai susukdavai vaira iki galo tai paciam gale sukinejus vaira jis strigo ir taip visa diena.
cia pastebejau visi raso apie kryzme tai va nuvaziavau cia PAS TOKIUS MEISTRIUKUS neries krantinej kur taiso vairo koloneles sake viska padarysim zinau kame beda.
tai va taip man pakeite kryzme uztruko visa diena ir paeme 300lt bet svarbiausia kad vairas ir toliau sunkei sukasi ir kartais stringa. KLAUSIMAS toks kaip manot ne per daug as cia sumokejau uz ta darba? ir gal kas dar turi kokiu nors minciu del ko gali suktis sunkiai vairas? DEKUI.

StandartinėParašytas: 17 Bal 2011, 09:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
40
Automobiliai:
E38, 2.8
bmw740 rašė:
sveiki turiu tokia problemele. sunkokai sukasi vairas budavo kartais is ryto sukosi is viso lengavai bet tik pradejus vaziuot is karto apsunkedavo ir dar jai susukdavai vaira iki galo tai paciam gale sukinejus vaira jis strigo ir taip visa diena.
cia pastebejau visi raso apie kryzme tai va nuvaziavau cia PAS TOKIUS MEISTRIUKUS neries krantinej kur taiso vairo koloneles sake viska padarysim zinau kame beda.
tai va taip man pakeite kryzme uztruko visa diena ir paeme 300lt bet svarbiausia kad vairas ir toliau sunkei sukasi ir kartais stringa. KLAUSIMAS toks kaip manot ne per daug as cia sumokejau uz ta darba? ir gal kas dar turi kokiu nors minciu del ko gali suktis sunkiai vairas? DEKUI.

Kaina lyg ir nieko.

del vairo kryzmes reikejo, pirma issiaiskinti ir jinai tikrai del to kalta. Mano atveju as paemiau ant kryzmes WD uzpurskiau, vairas pradejo suktis lengvai ir nestriginejo. ...

StandartinėParašytas: 28 Bal 2011, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.11.02
Amžius:
36
Automobiliai:
Ex E38 728i 96'
Nikas:
Cepas
As, norejau paklausti o jai uzia kai vaira sukineji kas gali buti?:)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: