Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 01 Vas 2025, 09:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Bal 2009, 14:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
kvietkelis rašė:
Na pas mane lygiai tokia pat beda, truputuka spustelni gazo, smugis ir isijungia avarinis greiciu dezes rezimas... nuvaziavau parijungem kompa, tai parode, kad 2 ir 4 begiai praslysta...
Vakar nuemiau greiciu deze, sendien reiks ardyti ir ziureti kas ten dedasi... :(

Jauciu kad ir pas mane ta pati beda. Begiai praslysta,tik niekaip nesuprantu, kodel kompas rodo kad skirstymo velenelio daviklis blogas ir nera rysio tarp variklio ir greiciu dezes? Kodel norodo tikslios bedos kad kaip pvz, pas tave. Tiesa pries isijungiant avariniam rezimui, jokio smugio nesijaucia tiesiog isijungia ir viskas uzraso ant skydelio. #-o

StandartinėParašytas: 18 Bal 2009, 12:53 

na isardei deze? idomu kas ten darosi, ir kiek panasiai kainuos tau remontas? parasyk butinai labai idomu ir man

StandartinėParašytas: 18 Bal 2009, 13:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Beje norejau paklausti kur yra automatines greiciu dezes kompas?

StandartinėParašytas: 18 Bal 2009, 23:32 

pas mane irgi mesdavo tokia klaida ir isijunkdavo avarinis rezimas #-o is pradziu toks smugis dar budavo pries tai. kaip as suprantu,kad cia gali ir kompas grybauti,nes pas mane deze pries 2 men.perrinkta. bet kas svarbiausiai kad ta nesamone dingo ir viskas gerai dabar :lol:

StandartinėParašytas: 18 Bal 2009, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
nierkabmw740i rašė:
pas mane irgi mesdavo tokia klaida ir isijunkdavo avarinis rezimas #-o is pradziu toks smugis dar budavo pries tai. kaip as suprantu,kad cia gali ir kompas grybauti,nes pas mane deze pries 2 men.perrinkta. bet kas svarbiausiai kad ta nesamone dingo ir viskas gerai dabar :lol:

pravaziavau visus poaneveziomeistrus ir niekas nieko nepasake kad reikia vaziuoti i krasta jie vieninteliai turi gt1 bmw brogramas kur gali viska pamatyti ir diagnozuoti panevezyje buciau apie 1000lt sumokejas uz sukeitima valdimu per greiciu dezes karterius su teplais filtrais o ten nuvazevau paskaiciau laikrasti servize atveza masiniukas kaipnaujas jokiu smugiu jokiu nesamoniu perprogramavokaska kaska padare kad greiciu deze susiprogramuotu pagal vairuotoja vairavimo stiliu tipo sake mokosi greiciu deze vaziuoti is naujo nu ir ka 3 dienos kaip vazineju dar nieko nepajutau viskas gerai o sumokejau 117lt + kuras iki kauno manau jei butu panevezyje krasta tai daugiau niekur ir nebevesciau pas jokius kitus auksarankius

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 00:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Automobiliai:
E38 730d
Cituoti:
Na panasiai kaip ir pas mane, tik kad pas mane be jokiu smugiu ir kaip silta masina buna, kol salta spaudi kiek nori gazo niekas nieko neatsitinka. Kaip silta tai uzspaudi daugiau gazo tai kartais ismeta avarini rezima kartais ne. Nesuprasi bet kuo toliau tuo labiau galvoju, jog deze i pabaiga, nors viskas junginejasi normaliai, kol kas.

pas mane tapati problema buvo,tai sumokejai apie 2tukstancius,sankaba isejus buvo,dar goliai kaskokie.

yra dar ir siauliuose kas turi gt1 dilerine programa,ir visai neblogai gaudos zmogeliai

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Liukas rašė:
pravaziavau visus poaneveziomeistrus ir niekas nieko nepasake kad reikia vaziuoti i krasta jie vieninteliai turi gt1 bmw brogramas kur gali viska pamatyti ir diagnozuoti panevezyje buciau apie 1000lt sumokejas uz sukeitima valdimu per greiciu dezes karterius su teplais filtrais o ten nuvazevau paskaiciau laikrasti servize atveza masiniukas kaipnaujas jokiu smugiu jokiu nesamoniu perprogramavokaska kaska padare kad greiciu deze susiprogramuotu pagal vairuotoja vairavimo stiliu tipo sake mokosi greiciu deze vaziuoti is naujo nu ir ka 3 dienos kaip vazineju dar nieko nepajutau viskas gerai o sumokejau 117lt + kuras iki kauno manau jei butu panevezyje krasta tai daugiau niekur ir nebevesciau pas jokius kitus auksarankius

Tai liukai sveikinu susitvarkius deze :P reiks ir man vaziuoti i Krasta tikiuosi ras jie man ta problema.

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 11:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
tai dar neaisku reikia pavazineti ilgiau bet dekui uz sveikinimus is anksto =D> :D

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
Liukas rašė:
tai dar neaisku reikia pavazineti ilgiau bet dekui uz sveikinimus is anksto =D> :D

bet jau viskas normaliai begiai musinejasi gerai be jokiu smugiu? o krasta tau softa perase ar kaip ?

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 18:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
nezinau neleido i serviza sake tik kad dabar mokysis mano deze is naujo vaziuoti pagal mano vairavimo iprocius dar pakolkas junginejasi tikrai gerai [-o<

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 18:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
Liukas rašė:
nezinau neleido i serviza sake tik kad dabar mokysis mano deze is naujo vaziuoti pagal mano vairavimo iprocius dar pakolkas junginejasi tikrai gerai [-o<

manau kad perrase softa nes visiskai kitaip vaziuot pradejo pradzioj visiskai ant d netrauke net ant sporto nelabai bet po truputi palaipsniui ant tiek gerai pradejo traukti kad net nebereikia nei sporto junkti dabar kad ir apsukos 500 bet jokiu smugiu net keista kaskaip vazineti atrodo tuoj kaip des vel smugis bet nieko graziausiai rieda

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 19:19 

Ptatryne adaptacija dezes ir viskas? Ir uz tai reikejo moketi 117lt?? Atjungei ilgesniam laikui akuma ir issivalo ta adaptacija. Be to, kazkur maciau forume buvo parasyta procedura, kaip neatjungiant akumo ptratrint, kazkas tipo ijungi degima, paspaudi stabdi ir palaikai minute ar kazkas tokio ir prasivalo. Nesu tikras del proceduros, bet kazkas tokio..
Gal dezes kompas su masinos kompu nesisnekejo ar dar kazkas, nes kazkaip nelabai tikiu kad adaptacijoje buvo problema. :roll:

StandartinėParašytas: 19 Bal 2009, 20:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.22
Amžius:
41
Automobiliai:
E38, 2.8
angelas_ rašė:
Ptatryne adaptacija dezes ir viskas? Ir uz tai reikejo moketi 117lt?? Atjungei ilgesniam laikui akuma ir issivalo ta adaptacija. Be to, kazkur maciau forume buvo parasyta procedura, kaip neatjungiant akumo ptratrint, kazkas tipo ijungi degima, paspaudi stabdi ir palaikai minute ar kazkas tokio ir prasivalo. Nesu tikras del proceduros, bet kazkas tokio..
Gal dezes kompas su masinos kompu nesisnekejo ar dar kazkas, nes kazkaip nelabai tikiu kad adaptacijoje buvo problema. :roll:

As ir taip galvoju kad netik adaptacija pratryne. tikriausiai softa perase, ir susitvarke.

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 08:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
Liukas o tu siaip isviso tepalus keitei dezes ar ne ? cia daug prirasyta nesnori visko skaityt, bet siaip idomu.

StandartinėParašytas: 20 Bal 2009, 09:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.19
Amžius:
41
Automobiliai:
E38 2000m. E53 2002m
nekeiciau tepalu kad pilnai pakeisti greiciu dezes tepala reikia nuimti pusle o kad ja nuimti reikia greiciu deze nuimti zemen nes pro isleidimo taska kai isleidi tarp pusles pasilieka tepalas senas paskui jei keist tai normaliai visa tepala o ten kad puse tepalu pakeisi ir filtra tai manau pinigu kisimas i ora panevezyje tik apsiema greiciu deziu meistrai pakeisti o firmos kur keicia tepalus t taskas tikeita visos kitos tai tik dapilineja

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 70 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery