Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Sau 2025, 08:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 19:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
Amžius:
43
Sveiki, neseniai pasikeiciau auto tepalus ir sugalvojau nusiresetinti Oilservice ir Inspection, viska padariau berods, kaip parasyta Inete: 7 kontakta izeminau laidu prie salia esancio varzto ir pasukau degimo rakteli i antra padeti ir palaukiau ilgai......bet Inspection nedingo nei palaukus, nei atsukus rakteli atgal ir isemus ji, o Oilservice pasukus rakteli i degimo padeti nedega (neatsimenu ar jis dege anksciau), o dega tik Inspection. O tas indikatorius kur apacioje buna po Oilservice ir Inspection jau ant paskutines Zalios padalos, kur pries tas kritines geltona ir raudona spalvas. As taip suprantu, kad po nuresetinimo neturi degti nei Oilservis, nei Inspektion.
Ka as darau neteisingai?PADEKITE?Patarkite......
Beje auto E36 M52TU B20 , berods kiek supratau su 20 kontaktu fiske.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 19:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
pirmiausiai ijungi degima o po to trumpini. nors man gavosi ir taip kaip tu parases

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 20:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
Amžius:
43
Tai pirma reikia rakteli pasukti i antra padeti, po to 7 kontakta izeminti prie korpuso ir tada kazkiek palaukti?
O koks skirtumas, jei as pirma viska sujungiau po to pasukau rakteli i antra padeti?

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E34 520 M50 90'
nzn bet parasyta taip, pasiieskok cia kazkur turi but nuoroda i puslapi kur viskas tiksliai aprasyta

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 20:48 

Kazkada E34 520 bandziau,tai gal is kokiu 10kartu tepavyko.Viokius variantus isbandziau ir taip netycia nuresetinau. :)

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 20:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E34 520 M50 90'
man tai is pirmo karto pavyko, pajungiau ir iskarto viskas nusiresetino palaikius kiek reikia :)

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 21:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
Amžius:
43
Tai ka niekas konkreciai nezinot kas ne taip? :(

StandartinėParašytas: 06 Lap 2005, 21:56 

Solo rašė:
Tai ka niekas konkreciai nezinot kas ne taip? :(

Tai dar pabandyk,gal pavyks.Sakau,man isejo tai is kokio 10karto,o viska taippat dariau.O geriausia i serviza numauk,uz toki nieka net pinigu dazniausiai neima. :wink:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 13:00 

O ka turi rodyti kaip nuresetini oilservice kaip ijungi degima pas mane rodo inpection tuos raudona ir oranzini langelius,bet visu po plona juostele,o kaip uzvedu varikly tai viskas dingsta ir rodo tiktais kilometraza.
Kaip turi tas indikatorius atrodyti kaip uzvestas variklis?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 13:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Trendaz rašė:
O ka turi rodyti kaip nuresetini oilservice kaip ijungi degima pas mane rodo inpection tuos raudona ir oranzini langelius,bet visu po plona juostele,o kaip uzvedu varikly tai viskas dingsta ir rodo tiktais kilometraza.

kai nuresetinta viskas, turi dingti užrašai oilservice, inspection, pasukus degima turi užsidegti žali kvadratėliai, geltonas ir raudonas nedegti, užvedus po kelių sekundžių viskas užgęsta, lieka tik kilometražas degti :)

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Pabandyk prailginti laidą, nes ten gal reikalinga kokia nors varža. Man gavosi tik po to kai aš su gana ilgu laidu tai dariau ir tuo metu nieko neliečiau rankom (laido kontaktų) ir be to pabandyk pasukti degimą sugrūsti laidus ir palaikyti, jei nepavyko tiesiog dar kartą pasuk degimą ir palaikyk

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 15:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
46
ant 1 tipo resetinasi pasukant degima su jau prijungtu laidu, palaukiant ir atsukant rakteli atgal; and kito tipo - pasukant degima su prijungtu laidu ir neatsukus raktelio po pauzes laido nuemimo momentu. detaliau chia

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 22:06 

Įtariu_BITES rašė:
Trendaz rašė:

kai nuresetinta viskas, turi dingti užrašai oilservice, inspection, pasukus degima turi užsidegti žali kvadratėliai, geltonas ir raudonas nedegti, užvedus po kelių sekundžių viskas užgęsta, lieka tik kilometražas degti :)

O tai jei pas mane kaip yjungi degima tie zali kvadrateliai nesviecia,o tas inspecion tik bruksniukai sviecia,o aplamai ka rodo tie zali kvadratukai kurie turetu sviesti?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2005, 23:35 

Trendaz rašė:
O tai jei pas mane kaip yjungi degima tie zali kvadrateliai nesviecia,o tas inspecion tik bruksniukai sviecia,o aplamai ka rodo tie zali kvadratukai kurie turetu sviesti?

Tie zali kvadraciukai rodo,kada tau tepala jau laikas keisti.Aisku,ji reikia nuresetinti kartu su tepalu keitimu,kad viska normaliai rodytu.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2005, 08:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Evaldas rašė:
Tie zali kvadraciukai rodo,kada tau tepala jau laikas keisti.Aisku,ji reikia nuresetinti kartu su tepalu keitimu,kad viska normaliai rodytu.

gal Evaldas neaiškiai parašė: žali kvadračiukai nuresetinami po tepalo keitimo. tada jie dega visi. kuo mažiau lieka tų žalių kvadratėlių, tuo arčiau tepalo keitimas. pažiūrėk naudinguose bmw 3er savininkų kampelio adresuose yra nuoroda iš kur galėsi parsisiųsti manualą. jame bus tai aprašyta ir dar daug naudingos info.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: