Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Vas 2025, 01:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Spa 2008, 15:19 

jo. ir jauciu ji per stabdzio pedala ir kai tas garsas buna, siek tiek sumazeja trauka.
bet lb idomu kodel tai buna tas garsas tai ne...

StandartinėParašytas: 26 Spa 2008, 18:39 

NoN_StoP_ rašė:
jo. ir jauciu ji per stabdzio pedala ir kai tas garsas buna, siek tiek sumazeja trauka.
bet lb idomu kodel tai buna tas garsas tai ne...

Aha, man irgi idomu. :-k

StandartinėParašytas: 05 Lap 2008, 19:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Automobiliai:
330d 285ag 620nm.
prie temos noriu paklaust, siandien bandziau prasukinet ratus vietoi. pirma kart ta dariau norejau isbandyt ar iseis, padangos gale naujos. turbut per daug stabdzius uzspaudziau nes masina i prieki beveik nevaziavo ir ratai nebuksavo, sankabos gal nebusiu sudegines? :(

StandartinėParašytas: 06 Lap 2008, 01:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
EX.E36 316i Sedanas M40 91-92
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
E46 320d Touring 2003 facelift
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Wa kas pas mane per fyntai. :shock: Jau senokai pas mane su sankaba kazkas netaip. Jei gale 3 zmones seda nebegaliu prasukti ratu. Apsukos sukykla,o masina beweik nebejuda. Po sitokio bandymo turi palaukt pora minuciu kol kazkas atwes nes kitaip net is wietos nelabai gali pajudeti.
Arba jei pirmu prasuki ratus ir meti 2 kad ir antru prasukt,buna jog ir prabuksuoja.tada gali sustojes ir pirmu bandyt prakast wistiek nebesigaus.Ziauriai buksuoja. Palauki ir wiskas gerai buna. Bet wat wa wakar norejau imesti atbulini tai kazkaip sunkiai isimete. 1 irgi sunkiai metesi. Ir kas keisciausiai, vos vos atledi sankaba masina jau pradeda judet. Net pilnai ismynus sankaba jauciasi kad jin bando judet. Kaip neissimintum iki galuo jos.Stabdziu skysti ziurejau, normoj jis. kascia per prikolas?
Siaip as manau del buksavimo tai cia tikrai sankabos diskeliui amen, bet kad man taip normaliai vazinejant nebuksuoja,5 begiu i kalna neivaziuosi uzgesta masina, ir nei biskio neprabuksuoja sankaba. Ar uztektu vien sankabos diskeli pakeist? ar visa komplekta reik?

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 08:56 

justas_ rašė:
prie temos noriu paklaust, siandien bandziau prasukinet ratus vietoi. pirma kart ta dariau norejau isbandyt ar iseis, padangos gale naujos. turbut per daug stabdzius uzspaudziau nes masina i prieki beveik nevaziavo ir ratai nebuksavo, sankabos gal nebusiu sudegines? :(

Pas tave jau nebus sankabos disko. Komplekto kaina 470lt.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 08:57 

Wirusss rašė:
Wa kas pas mane per fyntai. :shock: Jau senokai pas mane su sankaba kazkas netaip. Jei gale 3 zmones seda nebegaliu prasukti ratu. Apsukos sukykla,o masina beweik nebejuda. Po sitokio bandymo turi palaukt pora minuciu kol kazkas atwes nes kitaip net is wietos nelabai gali pajudeti.
Arba jei pirmu prasuki ratus ir meti 2 kad ir antru prasukt,buna jog ir prabuksuoja.tada gali sustojes ir pirmu bandyt prakast wistiek nebesigaus.Ziauriai buksuoja. Palauki ir wiskas gerai buna. Bet wat wa wakar norejau imesti atbulini tai kazkaip sunkiai isimete. 1 irgi sunkiai metesi. Ir kas keisciausiai, vos vos atledi sankaba masina jau pradeda judet. Net pilnai ismynus sankaba jauciasi kad jin bando judet. Kaip neissimintum iki galuo jos.Stabdziu skysti ziurejau, normoj jis. kascia per prikolas?
Siaip as manau del buksavimo tai cia tikrai sankabos diskeliui amen, bet kad man taip normaliai vazinejant nebuksuoja,5 begiu i kalna neivaziuosi uzgesta masina, ir nei biskio neprabuksuoja sankaba. Ar uztektu vien sankabos diskeli pakeist? ar visa komplekta reik?

Atskirai neparsidavineja, komplekta pirkt reikes :)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 10:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Tai kad parsidavineja. Na bent parduotuvei man sake jog vien diskelis 150 lt su nuolaida :)

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Wirusss rašė:

Bet ir sugalvojat jus :shock: tai dar prie to pacio tris bulviu maisus isimesk i bagazine gal geriau prasisuks ratai. Nedarykit tokiu bajesriu su svoriu gale tokiu budu nuzudoma ne tik sankaba bet ir reduktoriai luzta, nusisuka granatos su pusasiais. Nori sukt ratus ir barankes raizyt islaipini visus ir dar ne pro sali bagazine istustint. Pas mane net atsarginis ratas isimtas.

StandartinėParašytas: 18 Lap 2008, 18:19 

Wirusss rašė:
Tai kad parsidavineja. Na bent parduotuvei man sake jog vien diskelis 150 lt su nuolaida :)

Man begiai sunkiai visi jungesi, nes buvo trukes diskatorius. O ant uzkurtos masinos, jungi 5 begi, atleidi sankaba o masina stovi vietoi ir negesta :D Man reikejo komplekta pirkt, o parduotuvesia sake kad atskirai ir neparsidavineja. Tavo atveju, manau reikia nuimti pavaru deze, vsioravno keisi sankabos diska ir abziurek diskatoriu ir guoli :)

StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 21:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
36
Automobiliai:
Jeep Cherokee 4.0L 88m.
EX.E46 316i Sedanas 99
E53 3.0d 2004 facelift
Viskas isspresta, buvo oro sistemoje ir truko puse stabdziu skyscio.Dbr liko tik buksavimo problema kuri bus isspresta pakeitus sankabos diskeli. :)

StandartinėParašytas: 20 Lap 2008, 21:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Wirusss rašė:

Kad ir parsidavineja neapsimoka tik diska keist. Visa komplekta pakeitiu ir ramu.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery