Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Geg 2025, 20:03

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 20:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.05
Teisingai cia raso Gjensidige tai buves Baltic Polis, dabar valdo Norvegai. Su Baltikums neturi jokiu sasaju, baltikumas jau bankrutaves.

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 20:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318i M43 96'
Na ka kolega,ir mane istiko panasi beda. Pries kelias savaites ir as gavau i "uzpakali" tik ne stabdymo momentu , o kuomet paprasciausiai vaziavau kamstyje..
Taigi nuvaziavau i krasta ir paprasiau, kad kebulo darbu meistras apziuretu ir iverintu zala. Jo nuomone buvo tokia: kadangi auto nebenaujas - draudimo kompanija skaiciuos detaliu nusidevejima, tad krastos kainomis ( jo nuomone darbai krastoj kainuotu apie 3000-4000 lt) draudimas tikrai neskaiciuos. O samata kuria as pateikciau is krastos jie (draudikai) paprasciausiai ismestu ir nekreiptu demesio. Jei noreciau ispesti daugiau pinigu - tureciau kreiptis i nepriklausomus ekspertus (tiesa tai kainuotu 200-300 lt) , jie sudarytu samata su kuria draudimo imone negaletu gincytis, nes nesutikus as juos drasiai galeciau paduoti i teisma.

Toliau- nuvaziavau i draudima (IF draudima), ekspertas apziurejo automobili, nufotgrafavo ir uz savaites jis man telefonu pranese , kad zala ivertinta 807 lt. As atsakiau , kad apie savo sutikima su sia suma jam pranesiu.
Tad siandien nuvaziavau i servisa ir apziurejes meistras man pasake , kad man taisymas (bamperio taisymas ir dazymas, paneles po lempom tiesinimas ir dazymas) kainuos 700lt .
Paskambinau i draudima ir pasakiau , kad sutinku su ju pasiulyta suma. Taigi - pirmadieni ryte jau atiduodu automobili meistrams ir ketvirtadieni tureciau ji atsiimti :) Tokia tad mano istorija :wink:

Prikabinti failai:
zaizda.JPG
zaizda.JPG [ 80.04 KiB | Peržiūrėta 8325 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 21 Spa 2008, 21:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
joo, beveik tas pats kaip pas mane :roll: , o kokias sugadintas detales tau paskaičiavo? ,
mane tai nervina kai per kokią duobę pervažiuoju tai duslintuvo antgalis braukia asfalta :cry: (bamperis deformuotas - pasislinkęs gylyn todėl spaudžiamas duslikas į apačią.. - buvo gražus duslikas dabar skarbonkė iš galo beliko...
o dėl to baltikums draudimo tai aš ir turėjau omeny baltic polis, tik pasamonėj isiminė baltikums.. :wink:

StandartinėParašytas: 22 Spa 2008, 01:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
del tarpu buk ramus. viskas pas juos suzymeta. jei raso panele, tai cia su visais tampymo darbais. is draudimo turetum gaut apie 3000 ir nemaziau (visas galas) vien detaliu dazymas su paruosimu tau kainuos apie 1200 - 1500...kur dar geometrijos atstatymas ir keiciamu daliu verte?...taip kad tikrai vaziuociau pas normalius kebulistus, kurie tau ir pasakys realia kaina..o kas ten minejo, kad gali uz 1000 susitvarkyt, tai iskart nusiteik po ziemos vel is naujo tvarkytis del korozijos...manasis gavo i prieki...smugio nebuvo labai stipraus (nei lempos neduzo nei lemputes perdege)...sugadintas tik sparnas (bent pirmas ispudis toks buvo). buvaziavau i servisa, kuriame su lazeriais geometrija tikrina ir kai parode kokia zala, tai "po blatu" sparno ir smulkus kapoto remontas isejo 900 lt...tai kaip minejau pas emos autoriu maziausiai 3000 turetu but is draudimo...nes jei jau is bamperio "tik tiek liko", tai spek kas su kebulu gale darosi?...retorinis klausimas... :)

StandartinėParašytas: 22 Spa 2008, 08:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318i M43 96'
Annoucements rašė:
joo, beveik tas pats kaip pas mane :roll: , o kokias sugadintas detales tau paskaičiavo?

Na man paskaiciavo bamperio sugadinima, moldingo ant bamperio, ir panele po lempomis. Seip as dar abejojau del sparno, bet su juo kiek ziurejau lyg ir nera bedos.. Tikiuosi tik, kad kai prades tvarkyt neislys dar kokiu nors problemu nepastebetu :roll:
Seip , ar taip - tau zalos pridare tikrai zymiai daugiau ir ismoka turetu paskaiciuot tikrai nemaza - kaip Berniux rase manau tikrai apie 3000 turetum gauti is draudimo, nes pas tave manau ir bamperi reikia jau keist nauju, tvarkyti arba keisti duslintuva, sparnu geometrijos atstaymas ( sita vieta manau turetu nemazai kainuoti) , panele po lempom ir dar maza kas akim nepastebeta gali islyst.

StandartinėParašytas: 22 Spa 2008, 20:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
jfn, pamiršau šiandien paskambinti darbo metu, reiks ryt iš ryto kai išlipsiu iš mašinos ir pažiūresiu į duslių prisiminsiu.. o dėl tokių sumų kaip 2500-3000lt manau toks draudimas tokių sumų e36tiem apskritai nėra išmokėjęs.... - pasvarstymas proto ribose :)

StandartinėParašytas: 23 Spa 2008, 12:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 318i M43 96'
Annoucements rašė:
jfn, pamiršau šiandien paskambinti darbo metu, reiks ryt iš ryto kai išlipsiu iš mašinos ir pažiūresiu į duslių prisiminsiu.. o dėl tokių sumų kaip 2500-3000lt manau toks draudimas tokių sumų e36tiem apskritai nėra išmokėjęs.... - pasvarstymas proto ribose :)

Na kodel? Jei skaiciuoti darbus pagal tokia logika , kaip skaiciavo IF draudimas mano atveju, tai turetu buti realu tau gauti apie 2000-3000lt , nes darbu tavo atveju reikes atlikti tikrai zymiai daugiau - sparnu dazymas prisideda (paprastai dazytoju kaina tokia - apie 300lt uz detales nudazyma), bamperi tau turbut jau ir ne taisyt reiketu , o keisti kitu, toliau duslintubvo darbai.. ziurek kiek paskaiciuos, ir dar susizinok kokiame nors servise darbu kaina (pvz, jei jokio serviso kebulo darbams nezinai , galiu pasakyt kur as sau remontuosiu auto , tiesa Vilniuje jie randasi - UAB "Trimekta" žirnių g. 4 . 869927948 , 852152413) , suzinojes kaina is serviso galesi palygint skirtuma tarp draudimo ismoketos sumos ir realiu darbu kainos. Jei draudimo siuloma suma pasirodys labai maza - kreipkis i nepriklausomus ekspertus , jie tau gali paskaiciuot realia kaina atitinkancia realybe ir galesi pareiksti savo pretenzijas draudimui. Su ekspertu paskaiciavimais jie neturetu gincytis. Tiesa ekspertu paslaugos kainuoja - 200- 300 lt.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2008, 18:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
Taigi, šiandien paskambinau draudimui- tai paskaičiuota žala ~1600lt . tai net nežinau, šeip sakyčiau neblogai.
O tarkim jei aš norėčiau iš kokio serviso gauti darbų samatą- tai kiek man tai kainuos?(vienas žmogus sakė kad servisas už tokią samatą jamtų 15% nuo paskaičiuotos sumos) nes gjendsidige draudimo expertas sakė, kad nebūtų taip kaip iš oro tos sumos , o kad būtų su visais popieriais ir nuotraukom :shock: - taigi dėl šio draudimo kaip ir neklydau :mrgreen: .

šeip nežadu remontuotis servise, yra sava kontora kuri auto taisys.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2008, 20:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
37
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
o vat mano reikalai stovi vietoj jau antra savaite :evil:
uzkniso pacukai mane,teisinasi,kad negavo is policijos dokumentu...bet tai [CENZŪRA],ka galima policijoje 2 savaites veikt?
jei rytoj seks ta pacia pasaka,skambinsiu i keliu policija,jei jie nusiunte dokus,is kart kreipiuos i draudimo prieziuros komisija
nu negaliu,2 savaites jau pesciom vaikstau,uzkniso

StandartinėParašytas: 23 Spa 2008, 20:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
kartą kreipiausi dėl suskaldyto priekinio stiklo - tai man laiškas atėjo tik po 3 savaičių... čia iš policijos...

StandartinėParašytas: 24 Spa 2008, 23:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
37
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
siandien nuardziau sugadintas detales,tai dar siurprizu radau...iskiles priekines lempos korpusas toj vietoj kur prie kebulo prisisuka ir antifryzo bakelis deformuotas,gal net irgi iskiles kazkur :evil:
manau,del to reikia vel i juos kreiptis,kad nufotkintu?

StandartinėParašytas: 25 Spa 2008, 14:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
jo manau reikia , kol dar ne basta visam reikalui, ir kol pinigų nespėjo išmokėti.

nežinau ką daryti su savo bamperiu nuiminėti/nenuiminėti, kad prafotkinti? iš po apačios matosi, kad trūkęs kaip reikiant galinio bamperio balkis - kiba užteks ir tokios foto, nes pasakė kad bampris remontuojamas- o aš nė už ką jo neremontuočiau - špakliaus man ten prikraus , ir dar balkis suskaldytas, apatinės juodos juostos laikikliai kairės pusės visi nulaužti, juosta tabaluoja...- visiška nesamonė. sakiau prafotkinsiu ir atsiųsiu foto kad peržiūrėtų dėl bamperio keitimo, kad sumą pakoreguotų dar.

StandartinėParašytas: 26 Spa 2008, 13:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
ne tai kad fotkink pats, bet pasiskambni vertintojui, vaziuojat kartu i servisa ir tegul prie judvieju nuardo gala - tada ir pats matysi kas sugadinta ir vertintojui parodysi, nes daznai jie siuncia trumparegius vertintojus. kai padarys visas foto ir surasyz apziuros akte, tada su tokia kopija galesi pats nesunkiai sau samata pasidaryt ir matysi ka siulo draudimas. tenkina - imi, netenkina - pas nepriklausomus :) manau paprasciau nebuna :)

StandartinėParašytas: 26 Spa 2008, 18:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
40
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
Man atrodo, kad ir taip labai didele suma paskaiciavo. Geriau pasiimk pinigus ir tvarkykis. Nes poto vazynesi puse metu su tokia masina :D

StandartinėParašytas: 26 Spa 2008, 19:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 328Ci
nusiunčiau jiems foto iš duobės fotkinta, kas bus tas padidins nepadidins - mašina bus remontuojama šią arba kitą savaitę - bamperį su visais moldingais ir balkiu jau turiu, taip pat ir bamperio amortiką į kurį kilpa sukasi :), dažų buvo likę nuo anksčiau apie 400ml - tik lako, skiediklio, kietiklio reiks dapirkti :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 110 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery