Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 13:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 26 Bal 2008, 09:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
manteliss rašė:
o cia 100% kad cilindriukas?nes nepigiai kainuoja :roll: cia apie E36 kalbu :lol:

kas tas nepigiai?galiu as tau ji deveta gera pasiulyt uz 30lt

Paskutinį kartą redagavo NerkaBMW 11 Rgp 2013, 10:32. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 26 Bal 2008, 16:52 

nu naujas 100lt...

StandartinėParašytas: 26 Bal 2008, 21:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.09
Amžius:
41
Automobiliai:
E39 540i M62 manual
E39 528i
E30 cabrio
man kai cilindriukas prie greiciu dezes buvo parejes, tai nusipirkau cilindriuko rem komplekta, kainovo koki 15lt, pasikeiciau viska ir laike kuo puikiausiai, cia E34 dariau, darbo visai nedaug ten viska pakeist

StandartinėParašytas: 27 Bal 2008, 20:20 

temos autoriui>>> man dabar yra lygiai tokia pat beda, tai meistras sake kad smagratis, sako BMW liga... Naujas kainuoja apie 2000Lt restauracija apie 1200Lt.. bent jau seniau tiek kainuodavo.. :? patarimas man buvo - vaziuok iki galo :lol:

StandartinėParašytas: 28 Bal 2008, 11:48 

frooktas rašė:
temos autoriui>>> man dabar yra lygiai tokia pat beda, tai meistras sake kad smagratis, sako BMW liga... Naujas kainuoja apie 2000Lt restauracija apie 1200Lt.. bent jau seniau tiek kainuodavo.. :? patarimas man buvo - vaziuok iki galo :lol:

Kas blogai tam smagraciui? Dantukai issinesioja ar dar kazkas? Bet jei galas ateis ar nereikes to pasekoje, dar papildomai sankaba perrinkti ir puse dezes :)?

StandartinėParašytas: 29 Bal 2008, 12:23 

gal zinot kur kaune galima butu rast bmw daliu? reiktu man to cilindriuko kur prie sankabos pedalo eina,viena nusipirkau netiko,apacioj sriegis ejo,o pas mane uzsifiksuoja...

StandartinėParašytas: 29 Bal 2008, 16:08 

Kas blogai tam smagraciui? Dantukai issinesioja ar dar kazkas? Bet jei galas ateis ar nereikes to pasekoje, dar papildomai sankaba perrinkti ir puse dezes :)?[/quote]

Aš nepasakysiu kas jam yra, vibruoja ant laisvų ir tarška, o važiuojant trukčioja, tai keisiu kai pasidarys labai nemalonu važiuot, tikiuos nesubirs ankščiau nei pasidarys nemalonu :lol: beja gal galit kas patart kur gumas rast naujas durelėm ir bagažinei?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery