Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 13:29

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 20:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.20
Automobiliai:
BMW X5 (E53)
BMW X3 (E83)
Mini Cooper (R50)
all in music rašė:
kad bent foto nieko panasaus nesimato...

na fotostudijos neturiu :D,fotkinau tik skyles,ar jum cia visa fotosesija surengti :D

StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 21:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
bummer333 rašė:
MAnciuz rašė:
KONKRETI CENZŪRA ir įspėjimas pasitaisyti (tame tarpe ir avatarą) :shock: :shock: :shock: tai čia jau bus pamoka ne wienam, bet tai kiek reikia nemylet masinos kad taip :cry:

dar jaunuolis :D grieztai cia tave paeme :D

deda nepykit, as nenorejau :oops: :oops: :oops: :oops:

StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 21:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
mmmmm rašė:
BMW_U rašė:
na kad del tepalu nekeitimo ar gali taip but net nezinau....
va darbo kolega turejo mersa 124 coupe 3litru...tai 5metus nekeite tepalu (kiek km pravaziavo nezinau...siaip daugiausiai jisai su brytva laksto) sake taupyt reikia....bet varikliukas kai uzvesdavo dirbdavo kaip naujas....alei jokio pasalinio garso, jokio trukciojimo........
tai gal jis pries 5 metus uzsipyle pilna baka benzo ir iki siol dar viso neisvazinejo...

tai juk tepalus keiciam ne kas kelis metus o kas 10000km. as taip manau. siaip kiti ir per menesi tiek pravazineja

StandartinėParašytas: 29 Lap 2007, 22:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
Vtux rašė:
na savininkas jauciu redline pastoviai vare tuos 114000km :) , siaip kiek pastebiu abi skyles vienoj linijoj, tai ten daliu nuo alkuninio ar svaistiklio toj vietoj nebuvo atitrukusiu? :), o vaziuokle kaip?

tai gal per tuos 114000 nekeite ne karto tepalu? kaip nuwaziavo nuo konvejerio ir viskas?

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.26
Amžius:
42
Automobiliai:
E39
Man tai čia toks vaizdas kad svaistiklis atitruko nuo pacio stumuoklio ir ismale tas dziurkas ir kad cia kaltas tepalas as nelinkes tiket.Cia tik mano tokia nuomone.

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.03
Amžius:
46
Automobiliai:
E64 M6
G32 630xd
MB W126
GAZ 22
Ogi tikrai tepalas, tepaliniai kanalai konkreciai uzsinese dumblu,ko pasekoje nebuvo tepimo. Stumoklio virsus skraide po varikli(atitrukes) :wink: Velenelis irgi gerai padiles, tikrai kaip ne po 114tukst.
Ir visa tai tikrai del prastos kokybes tepalo, kuris buvo keiciamas per retai, ir kogero vokietis da taupe tepalo filtrus... :evil:
P.S. Automobilis laimingas paliko garaza vakar vakare su nauja sirdele, kaip naujas :wink:

StandartinėParašytas: 30 Lap 2007, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
lordly rašė:
na fotostudijos neturiu :D,fotkinau tik skyles,ar jum cia visa fotosesija surengti :D

as cia jam parasyti norejau, kad is foto jau matosi, kad tepalai sumaisyti nebuvo, nes nera koses... kiek mates, ji sviesios spalvos, vos ne kaip ir snargliai kai vandens i tepala papuola :)

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.20
Automobiliai:
BMW X5 (E53)
BMW X3 (E83)
Mini Cooper (R50)
nu auto parduotas.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 16:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
O kiek variklio keitimas kainuoja? Uz darba.

StandartinėParašytas: 01 Gru 2007, 18:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.20
Automobiliai:
BMW X5 (E53)
BMW X3 (E83)
Mini Cooper (R50)
variklis 2000lt,darbai su viskuom 1100lt.

StandartinėParašytas: 02 Gru 2007, 00:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
mano motora kai pazere irgi pamate,kad visos vidines sieneles is vidaus smalos sluoksniu pasidengusios - irgi tepalai ilgai keisti nebuvo + motora perkaitintas = [CENZŪRA] kas do kausas ex savininkas

StandartinėParašytas: 02 Gru 2007, 01:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Juozukas rašė:
mano motora kai pazere irgi pamate,kad visos vidines sieneles is vidaus smalos sluoksniu pasidengusios - irgi tepalai ilgai keisti nebuvo + motora perkaitintas = [CENZŪRA] kas do kausas ex savininkas

Taip buna, jau kai galvoja parduot, tada nieko netvarko vaziuoja su mintim: ai man dar atlaikys. Zodziu damusineja, del to manau verciau dauzta imt, nors ir vnz kaip pasiseks...

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
52
Hansai pakankamai riboto mastymo asmenybes. Buvo parejusi Primera su panasiai padarytu bloku: du svaistikliai padare "druziskij priviet" per bloka. Pagal lipduka tepalai buvo pakeisti prie 4 tukstancius km. Variklyje buvo pilna kazkokio susiformavusio mazuto, o nuemus karteri, ten buvo tarsi zalatina tepalas. Buvo galima saukstu atkabinti ir likes formos neprarasdavo. Labai jau tas tepalas kazkokiu ATF (tepalas i automata) smirdejo. Manau Hansas ne ten pataike supilti kazka :lol:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.28
Amžius:
36
Automobiliai:
E36, 91m. 2.0i black edition :P
teko girdeti kad kai maisai tepalus gali nutikti toks dalykas kaip "suvirimas" tepalas sutirsteja ir lieka nusedes, tad nesutepa detaliu, sios dyla. dingsta trauka, mazeja arkliai, kol neislekia kokia detale kiaurai variklio, ps. su tokiu kaimieciu darem "experimenta". turejo jis kazkoki sena opeli. uzkurus dirbdavo gan neblogai, (kaip 1988 metu berods) na tepalu lygis buvo nepakankamas tai pripyle jau naudoto tepalo. pavazinejo jis gal kokiu pora menesiu. paskui prie namu uzvede ir gerai pagazavo. variklis tik kaboommmm. isleke skeveldra... visur juoda grazu... :D . paskui sugalvojo isardyti varikli. o ten pilna tos vadinamosios "zelatinos". nekeiciant tepalu ir pilant netinkamus variklio busimi km mazeja... beje man dede zada dabartinius pusiau sintetinius keisti i 5w30 berods... kazkaip jie skystesni kazkiek ir geriau praeina per visus kanalus sutepimo... ir variklis lengviau dirba... na jei ziauriai klystu taip sakydamas butinai pataisykit mane. :wink:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
coukas rašė:
beje man dede zada dabartinius pusiau sintetinius keisti i 5w30 berods... kazkaip jie skystesni kazkiek ir geriau praeina per visus kanalus sutepimo... ir variklis lengviau dirba... na jei ziauriai klystu taip sakydamas butinai pataisykit mane. :wink:

nepilk skystesniu, tada kompensatoriai kencia... :) 5w50 pats tas, nors ir sintetika...
kai pakeiciau varikli, ir pradziu ziauriai kaleno komensatoriai (ilgai stovejo variklis), vos pora dienu pavazinejus, baigesi kalenimai. dabar ir uzvedus ryte, tik kartais sukalena porai sekundziu... na tik variklis M50. tepalai sintetiniai mobil 5w50 (kazkokie rally).
jei pilsi skystensius, gali pradeti kompensatoriai kalti. na tau spresti :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 54 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery