Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 16:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 04:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
norejau paklaust gal kam taip yra buve,o gal kas zinot kas gali buti,vaziuojant atbuliniu begiu ir imynus sankaba pasigirsta toks keistas garsas jo seip nesigirdi salone tai gali isgirsti prasidarius langa ir jis toks idomus kaip pries gala imynus sankaba sutraska ar kaskas panasaus i (drrr) kas tai galetu buti? :?: :roll:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 10:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
GSX600FK2
Greiciausiai traska isminamasis guolis, viena diena gali ir nebeissiminti sankaba :) Bet gali dar ir pora metu pravazineti.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 10:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.20
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 525tds M51 98'
Vava taspats pasmane, spėju nemaži pinigai kvepia. Gal kas tvarkė.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 12:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E39
draugui sankaba tvarke ir po remonto tokie garsai atsirado.Pilnai imanoma kad gali buti isminamas guolis sankaba ismynus turetu pasigirsti girgzdejimas cypimas

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 17:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
man irgi pirma mintis kilo kad bus isminamasis guolis beda ta kad esu ne lt ir i servisa nera kaip nuvaryti,jai ir butu tas isminamasis guolis kokia pinigu suma atsistotu ji sutvarkyti ir ar daug darbo tai padaryti,truputi isgasdinote,kad gali buti ir taip kad isvis sankabos neimynsiu viena diena gal geriau nereike :oops: kazin ar atitemsiu iki vasaros :roll: :oops: su ja

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 21:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.30
Amžius:
35
Automobiliai:
525i [E34], [E39] ir [E34] 525 tds
guolis 110 lt ir darbas dar 200lt kazkas tokio gal

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 21:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.08
Amžius:
35
Automobiliai:
ex E34 535
E34 5.. :)
Jei rankos ne abi kairios tai pats pasikeist tikrai gali ;)

StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
esu kairerankis :lol: as nelysciau jau geriau nuvaryciau pas drauga i servisa ir čia kaina ziuriu nebaisi tik va esme kada i lt grysiu nai nai ir kad jis man atlaikytu :oops:

StandartinėParašytas: 06 Gru 2007, 00:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.20
Amžius:
40
Automobiliai:
GSX600FK2
ANUKELIS... rašė:
esu kairerankis :lol: as nelysciau jau geriau nuvaryciau pas drauga i servisa ir čia kaina ziuriu nebaisi tik va esme kada i lt grysiu nai nai ir kad jis man atlaikytu :oops:

Imanona ir paciam, pirma karta darant su kieno nors pagalba truktum pusdieni. Plius reikia poros nestandartiniu galvuciu (zvaigsdutes formos varztam atsukti). Ir zinoma duobes.

StandartinėParašytas: 06 Gru 2007, 01:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
reiskesi man pades tik servisas nes as tokiu raktu neturiu ir galimybes uzsivaryti ant duobes nera :oops:

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 13:34 

Tiesa sakant geriau nejuokauti su tuom isminamu guoliuku,nes per ji gali atsitikti ir kitu bedu, pvz kaip man buvo labai kauke jis as nekeiciau galu gale per ji teko keisti ir diskatoriu nes nulankste lapkes..Yra auksine taisykle jaigu isemei greiciu deze keisk isminama ir diskiuka.Man teko keisti visa komplekta sachs kainavo 480lt +200lt pakeitimas nera teip ir daug.

StandartinėParašytas: 07 Gru 2007, 15:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.20
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 525tds M51 98'
Nzn kiek jis ten pastave barška, bet pasmane ir taspats. prisiruošiau jį keisti. Nulekiu pas savo meistriuką, jis man išpradžiu sako pažiūrim stabdžių skysčio, pasirodo prie minimumo, dapylė ir kaip mat problema dingo. (nusipjaunu per kairį petį) Sakė bmw jautrus ant skysčio nepakankamumo, būtent stabžių. tai gal pirma pažiūrėk skysčio. Nes jei prie minimumo ir dar nuspaudi sankaba jo dar pamažėja, pagauna orą ir užtata ūže.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 01:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
vakar kaip tik perejau per visus skyscius apzejau ir rodo visur normas :!: kaskaip jauciu kad bus tas guolis :( teks atsargei mynkyti :D o kaip grysiu i lt keisti iskart... :oops:

StandartinėParašytas: 26 Rgp 2008, 01:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
prikelsiu tema...noriu paklaust gal kam yra teke keisti sankaba krastoj?kiek jie ima uz darbus?ir kaip jie reguoja i tai jai atvaziuoji su savo sankaba ir ju paprasai ja ideti?nes jai varyt kur i koki servisa auto tai turi stoveti ir saugo kaip vaikus darzelyja,kad neprichalturintu ir gerai padarytu... :evil: seip bandziau prisiskambinti sendien i krasta,bet pirmas pokalbis nutruko,o is antro taip ir likau nieko nesuprates,myke myke ir nieko nepasake nes vos girdejau...dekui uz ats... ir dar dadesiu...kokie atsiliepimai apie sachs sankaba,o gal kaska dar galit pasiulyti?

StandartinėParašytas: 26 Rgp 2008, 09:42 

Kiek man teko susidurti tai Sachs `as labai gerai. Gal klystu, bet manlyg bmw is gamyklos isrieda su sia sankaba.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 38 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery