Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 11:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 10:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
ai v py***, varau pas meistriuka suderinsiu del kokios nors signalkes ir bus ramuma 8)

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 10:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
niekanedariau, gal tu zinai kokio dydzio kolonkes gamyklines E38? noriu naujas ciupti, nes garsas neipatingas. tai nenoriu lupinet apsivkes kad dydi suzinoti... lyg ir 10tukai pagal groteles sprendziant ane?

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 15:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
Hugo rašė:
siek tiek klysti Mindex. Ergo uzsiprase II lygio pypalkos ir zymejimo nereikia sake.
Bet kadangi motina dirba draudime (Baltikums, bet jie LD polisus stumdo, nes Baltikums daugiau nebedraudzia), tai ji man suveike (tik dar nezinau kokioj cia firmoj :oops: :roll: ) kad kasko kainuotu kazkas apie 800 litu (na darbuotoju seimos nariu nuolaida ar kazkas panasaus). tai man kai skambino moteryte is to draudimo, sake uztenka III lygio pypalkos, ir zymejimo nereikia. tai as i alta ar lapina ar admita galiu nulekt pazymos, bet va ar verta man ten lekti tos pazymos?
del to ir klausiu sita gamykline skaitosi III lygio ar ne? Jei taip, imu pazyma, dedu kasko ir psio :roll:
o jei ne, reikia montuot kazikokia pypalka papildomai...

Neklystu, sakau, kaip buvo, kai teko paciam draustis ERGO Kursenuose, praeitu metu vasara.

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 16:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
nu gal.. per metus sumazino reikalavimus, nes niekas nedraude matyt :lol:

StandartinėParašytas: 14 Bir 2007, 00:44 

del kaloneliu nezinau, bet ir paciam bresta reikalas kazka daryt :)

StandartinėParašytas: 14 Bir 2007, 22:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
pasidziausiu - siandien pas viena auksaranki staciausi signalizacija. kaip minejau anksciau, pas mane juk blogai veike OBC ir mago ekranai, neviska rode. Tai gryztu atsiimti masinos su pypalkom jau, jungiu degima, ogi mano nuostabai ziuriu kad OBC veikia kuo graziausiai :D :D :D magas deja kaip r buvo :cry: sakau: darei kazka obc? sako: nea, net nelindau. tai gavosi kad jis ten besignisdamas savo reikalais, kazkokiu budu netycia obc sutaise man :D nors jau galvojau kad reikes vaziuoti i kauna kur taiso ir restauruoja displejus...
tai maga vistiek reikes taisyti, bet uztat obc veikia (tik reikia ismokti juo naudotis, nes jokiu nustatymu nera ten) ir pypalkos jau yra :D :D

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 00:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Geros masinos yra tos, kurios pacios pasitaiso :D Uz gera atsilygina.. Butum dar geresne pypalka istates, butu ir magas pasitaises..

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 07:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
matyt :roll: o jei navigacine signalke buciau states matyt ir sarnyras susitaisytu ir tepalai savaime pasikeistu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 17 Spa 2007, 20:58 

Sveiki,
Nusipirkau E38, ir kaip zmogus nuvariau isimest signalke i Alta. Tie, man visiskai netiketai rado, kad pas mane yra gamykline :lol: , tik kad sirena mirus arba isjungta :( Gal kas isivaizduojat, kur ta sirena slepia sitam modeli? bo jie atsisake lyst prie gamyklines (irgi kazkaip idomiai :? ) Dekui is anksto.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2007, 21:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.04
Amžius:
34
elingas rašė:
Sveiki,
Nusipirkau E38, ir kaip zmogus nuvariau isimest signalke i Alta. Tie, man visiskai netiketai rado, kad pas mane yra gamykline :lol: , tik kad sirena mirus arba isjungta :( Gal kas isivaizduojat, kur ta sirena slepia sitam modeli? bo jie atsisake lyst prie gamyklines (irgi kazkaip idomiai :? ) Dekui is anksto.

del sirenos nzn, o del signalizacijos tai ant galinio vaizdo veidroduko per vidury yra lempute raudona? :roll: nes E39 ir E38 turbut tas pats principas.

StandartinėParašytas: 17 Spa 2007, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.04
Amžius:
40
Automobiliai:
E38 M57 99'
elingas rašė:
Sveiki,

Sirena pas E38 stovi kazkur galineme desines puses sparne. O signos lempute lyg ir ant paneles per viduri buna. Pas mane deta papildoma ir sujungta su gamykline. Sirenos veikia abi. Beje gamykline sirena tai kaukia nesvietisku garsu

StandartinėParašytas: 18 Spa 2007, 15:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
lempute ant paneles, vidury daugmaz, kur i virsu ora pucia. o judesio davikliai ant stogo yra...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery