Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 11:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Vas 2007, 15:54 

pas mane ir pulsuoja, o kai sunkiai uzsiveda tai beda tame kad yra atgalnis voztuvelis susiknises ir kuro nepaduoda tau pastatyk masin pvz kad galas auksciau butu ant kokio kalniuko ar ant bardiuro uzvaziuok galu tik uzvaziuok ir palik ja kad galas pakiles butu turetu tau taada uzvest nes kuro nusedimas tikriausiai yra kaip ir man buvo kai auksciau galas iskart uzvedu net prie -16 ir viena karta pakaitinu zvakes cia ant tds is vokeciu man parvare bet dar zvakiu sia ziema net nekeiciau :D

StandartinėParašytas: 11 Vas 2007, 11:33 

nu reikes pabandyti, dekui visiems uz info :wink:

StandartinėParašytas: 25 Kov 2007, 17:44 

pagaliau radau kas nutiko :!: bagazines spinele sunkiai kontaktavo, visa laika degdavo visos bagazines lemputes ir iskraudavo akuma :!:

StandartinėParašytas: 25 Kov 2007, 20:47 

tai dabar beliko surasti, kodel suniai kuriasi karshtas variklis,
nes man panashiai kazkaip irgi yra... turetu lengviau uzsikurt, o tenka pabruzint...

StandartinėParašytas: 27 Kov 2007, 14:11 

vyrai pamirsot viena "detale" - SIGNALIZACIJA. taip ir man buna(nudusta akumai).bet tik tada kada signalizacija ijungta.na aisku ir akumai nepirmos jaunystes.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2007, 14:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.11
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Touring
man irgi israuna akuma ir su multimetro pagalba issiaiskinau kad nuotekis yra po galine sedyne esanciuose saugikliuose. 36 saugiklis ima. pagal tuos uzrasus tai RADIO. atjungiu radija, tas pats ir caksi kazkokia rele bagazinej idedant istraukiant saugikli. Tik nespejau isardyt paziuret kas per s... tenai. Gal zinot kas yra bagazinej keleivio pusej sone po tom abloskem. auto touring'as.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2007, 15:52 

teisingai sakai, gali buti del signos, pas mane irgi per nakti iskraudavo akumas, o kai uzrakini raktu, o ne su pulteliu - tai viskas gerai buna. Patikrink signa.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2007, 16:18 

Eimazz555 rašė:
dar gali buti kad generatorius iskrauna

Gali ir taip but bet as is pradeziu pasiemes testeri ir pridejes prie + ir - klemu (atjungus akuma) pamatuociau ar niekas netrumpina!

StandartinėParašytas: 01 Bal 2007, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.11
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Touring
radau kas iskrauna akuma :D susiradau testerio pagalba kad eina per 36 saugikli itampa. traukant ta saugikli caksejo kazkokia rele bagazinej, vakar issiardziau ir pamaciau kad ji visa karsta baisiai, isemiau as ja ir dbr viskas gerai. Nesuprantu kokia gali buti rele radijai? galvojau gal koks antenos stiprintuvas, bet viskas veikia be jos. nesuprantu. gal kas zino? reles kodas 61361389105.

StandartinėParašytas: 13 Lie 2007, 18:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.11
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 Touring
issikrauna man akumas vis tiek :(
multimetru pamatavau, rodo 0.32 A. manau kad tai yra per daug.
uzdedant nuimant klema caksi reliu blokas po galine sedyne. ka jis valdo. per realeom.com nieko nerandu.
istraukus ta bloka sroves vartoja vos 0.08 A.
patarkite ka daryti su tom relem. issiardziau ta blokeli, o ten vien reles, bet caksi tik viena.

StandartinėParašytas: 21 Lie 2007, 18:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
Kambas rašė:
issikrauna man akumas vis tiek :(
multimetru pamatavau, rodo 0.32 A. manau kad tai yra per daug.
uzdedant nuimant klema caksi reliu blokas po galine sedyne. ka jis valdo. per realeom.com nieko nerandu.
istraukus ta bloka sroves vartoja vos 0.08 A.
patarkite ka daryti su tom relem. issiardziau ta blokeli, o ten vien reles, bet caksi tik viena.

Pas mane 5A :shock: . Isemus 20 ir 22 saugiklius nukrenta iki 1.5A. Ryt bandysiu patraukyti reles. Betkokiu atveju pirmadieni vaziuoja pas elektrika.

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 12:42 

Sveiki.
Daug cia minciu issakyta buvo, gal dabar galima butu padaryti reziume (bo pas mani acitiko ta pati problema).
Parasykite kas susitvarke sita problema kame buvo saknys.

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 14:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.18
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 525 Tds 95' Touring ex
Audi C5 A6 Avant Quattro 2,5 Tdi
Pas mane tai imobilaizeris iskraudavo akuma. Dabar as jo nejungiu ir viskas ok.

StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 18:08 

Sveiki dar karteli.
Na va pradejau ieskoti slieku kur nuteka mano srove.
Pamatavus nuteka 0,35 A. O tai yra pakankamai daug. Elektrikas sake kad turi imti ne daugiau nei 0.04A.
Pajunges testeri isemiau visus saugiklius, reles, net valdymo blokus. - Nieko. Atjungiau signalizacija - nieko. vis tie patys 0,35 A. Padarinejau visas duris bagazines ir langus - nieko. Uzrakinau masina - vis tie patys 0,35 A.

Kur toliau slieku ieskoti?? Kas gali pagelbeti prasau parasykit.
Is anksto dekoju.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2007, 23:03 

as mane 1.0 rodo kai pirkau akumu tikrino.pasibaisejo meistras. stovi imobilaizeris,signalizacija,ir dar gamykline. dega pastoviai spidometro fonas,ir langu pakeleju mygtukai. ir kur ka ieskot bedos :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery