Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 10:59

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 14:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 M52B28
situacija tokia - kai vazhiuoju atbulas, nedega ish galo jokie balti gabarita, tai nera labai gerai, nes jie tiek apshviechia, tiek ispeja kitus, kad vazhiuoju atbulas. Buvau praardes apshyfke ir ishemes lempute, ogi ten viskas tvarkoj, tikrinau testeriu kishtukus, taigi, jeigu tuos tikrinau (kurie taippat jungiami prie tu lempu, kur apshviechia bagazhine) tai nei viena ish tu keturiu jungciu nereaguoja i atbulines pavaros ijungima. Gal kam buvo taip atsitike ? Gal turit kokiu pasiulymu ar patarimu, kaip galima butu tvarkyti ?

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 14:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
ar tik nebus parejes tas "jungiklis" prie begiu svirties. Paieskok forume jau buvo lygiai tokiu paciu bedu aptarineta.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 15:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.29
Amžius:
60
Automobiliai:
X5 E53 530d '06
trampampam rašė:
situacija tokia - kai vazhiuoju atbulas, nedega ish galo jokie balti gabarita, tai nera labai gerai, nes jie tiek apshviechia, tiek ispeja kitus, kad vazhiuoju atbulas. Buvau praardes apshyfke ir ishemes lempute, ogi ten viskas tvarkoj, tikrinau testeriu kishtukus, taigi, jeigu tuos tikrinau (kurie taippat jungiami prie tu lempu, kur apshviechia bagazhine) tai nei viena ish tu keturiu jungciu nereaguoja i atbulines pavaros ijungima. Gal kam buvo taip atsitike ? Gal turit kokiu pasiulymu ar patarimu, kaip galima butu tvarkyti ?

netingėk pasinaudoti paieška, jau apie tai pilnai apkalbėta.Tau greičiausiai bus nusprogęs atbulinės eigos daviklis, kuris sukasi į pavarų dėžę

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 15:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.10.19
paziurek ar laidai neperluze bagazinei, man taip buvo. o siule irgi i deze list :D

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 16:06 

Jei E34 tai ziurim taip:

1. pasiimam testeri, nuimam apatine apdaila prie rycago, atjungiam fishke atbulines eigos, ijungiam atbuline pavara ir paziurim ar rodo trumpa, jei taip daviklis greiciu dezeje geras, jei ne keiciam davikli.

2. Jei daviklis geras, tikrinam laidus kurie eina i bagazines dangti. Pas mane beveik visi laidai buvo nuluzineje i dangti, sutvarkyams apie 30 min. gavosi.

3.Daviklis geras, laidai geri, ijungus pavara daviklis neisijungia, taip yra pas mane nes matomai sakute palenkta ar kazkas tokio, problema isprendziau imontaves papildoma jungikli prie ryziago po apdaila.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 17:37 

neseniai ir aš tą patį remontavausi. Jau munei seniai neveikė atbulinės eigos lempiečkos ir abu elektriniai veidrodėliai. Išmušdavo saugiklius nuolat. Tai man rado gedimą - išrinko visą elektrą mano bimbalielyje, bet rado - po karteriu rado kelis nudegusius laidelius. Dar porą dienų prieš tai pasikeičiau varlytę, sakau gal tas kon daro. Dabar lyg viskas gut.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 M52B28
o tai kur man tos "varlytes" ieshkot? po begiu rankenos apdaila ?

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 18:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
lisk duoben,ji randasi greiciu dezeje(ziurint i prieki,desnej pusej) pamatisi laiduka ateinanti i greiciu deze is po begiu svirties,tas laidukas prijungtas prie varlytes :idea:

StandartinėParašytas: 23 Kov 2007, 02:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.17
trampampam rašė:

Su tokia problema buvau susidures ir as.Atbulines eigos,soniniu veidrodeliu ir priekiniu stiklu apiplovimo purkstuku pasyldimas sueina i 12 nr. pazymeta saugikli,po priekiniu antvozu vairuotojo pusej.Jei saugiklis perdeges turi neveikti visi pamineti irengimai.
Pas mane saugiklis buvo geras,pakako pavalyti tik saugiklio kontaktus ir viskas pradejo veikti.O ligos ieskojau dvi dienas...

StandartinėParašytas: 23 Kov 2007, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 M52B28
taikad pas mane apipurshkimas ir veidrodeliai veikia, vadinasi ne tame problema...

StandartinėParašytas: 23 Kov 2007, 21:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.17
Ne apipurskimas ,o purkstuku pasildymas.Tada pradek nuo varlytes.Greiciu dezes desineje puseje is apacios.Ja nesunku patikrinti...

StandartinėParašytas: 24 Kov 2007, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.22
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 M52B28
taikad neturiu duobes, o ir ish pazhystamu kaip ir neturi niekas... tai shiek tiek nelabai man paprastai gaunasi...

StandartinėParašytas: 24 Kov 2007, 20:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
man buvo varle, taip kad ieskok duobes

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę