Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 21:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Spa 2006, 10:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
nebepjaukit cia grybo.....man taip geriau laiko, man taip geriau...kaip kam geriau, taip ir darykit, kiek laikys, tiek laikys, ko cia verkti prie ekrano atsisedus.. Atrodo, kad ten varikli uzkale butu, del 50 litu cia aimanuoti... Kol prie to kompo sedi, galejai ir uzsidirbt jau ta 50... :lol: Vaziuoji i remonta, restouruoji arba dedi nauja ir vaziuoji toliau, kiek vaziuosi tiek, kaip pasiseks ir kaip vaziuot moki, jei duobes rinksi 19 ratus uzsidejes, tai aisku, kad tiek ir telaikys...

StandartinėParašytas: 03 Spa 2006, 21:07 

Marijus rašė:
Linas rašė:

sekanti karta geriau pasiskaityk... :wink:

dar karta kartoju, esme ne kainoje, o kuri ilgiau tarnaus.....

O gal gerb. kolega pats geriau pamastyk, ka cia rasai... :?
Cia tas pats jeigu paklaustum apie padangas, kurios geriau - naujos ar restauruotos... :)

tarp kitko, del to ir uzvedziau sita tema kad suzinociau kitu nuomone, arba patarimu..... :roll:

StandartinėParašytas: 03 Spa 2006, 21:09 

Laurius rašė:
nebepjaukit cia grybo.....man taip geriau laiko, man taip geriau...kaip kam geriau, taip ir darykit, kiek laikys, tiek laikys, ko cia verkti prie ekrano atsisedus.. Atrodo, kad ten varikli uzkale butu, del 50 litu cia aimanuoti... Kol prie to kompo sedi, galejai ir uzsidirbt jau ta 50... :lol: Vaziuoji i remonta, restouruoji arba dedi nauja ir vaziuoji toliau, kiek vaziuosi tiek, kaip pasiseks ir kaip vaziuot moki, jei duobes rinksi 19 ratus uzsidejes, tai aisku, kad tiek ir telaikys...

tai pagal Tamsta, tokiu temeliu visai nepradeti ?
tada prasom paaiskinti kokias temas galima pradeti ir taisysimes....

StandartinėParašytas: 03 Spa 2006, 21:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.10
Amžius:
50
Automobiliai:
[E38] 728 96'
[E36] 316 94' ex
[E34] 525 88' ex
O ar tu tikrai zinai,kad ten stabilizatoriaus trauke kalta?Pas mane irgi yra tas kalenimas keleivio rate.Tai pakeiciau ir sarnyrus ir ta trauke,bet kaip kaleno taip kalena.Variau ir pas meistrus ir ant stendo ,niekas neranda galu.Pravezu-girdi kad kalena,pasikelia ,tampo ,krato bet nieko neranda.Tarp kitko gal kas apsiimtut surast kame saknys.Tik normaliai,nes is lempos atraminius guolius ar sakes kaitaliot nesinori

StandartinėParašytas: 04 Spa 2006, 17:50 

UDE rašė:
O ar tu tikrai zinai,kad ten stabilizatoriaus trauke kalta?Pas mane irgi yra tas kalenimas keleivio rate.Tai pakeiciau ir sarnyrus ir ta trauke,bet kaip kaleno taip kalena.Variau ir pas meistrus ir ant stendo ,niekas neranda galu.Pravezu-girdi kad kalena,pasikelia ,tampo ,krato bet nieko neranda.Tarp kitko gal kas apsiimtut surast kame saknys.Tik normaliai,nes is lempos atraminius guolius ar sakes kaitaliot nesinori

laisvumas joje yra...

StandartinėParašytas: 05 Spa 2006, 16:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.05
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 M57TUD30; ex E46 M52B28TU 98'; ex E36 M52B28A 96'; ex E36 325td M51 94';
As isiterpsiu pasitikslinimui..jus keiciat visa trauke. nes man kazkada kemi tai puse traukes pakeite... :? Ta prasme ji kazkaip lyg is dvieju daliu sudaryta. Tai viena nusuko dali(ta kur prie rato tvirtinasi), ir uzsuko nauja. :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery