Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 21:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Rgs 2006, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.30
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 525tds tou 94'
Sveiki,

Del E34, tds, touring.
Kur yra bake esancio kuro siurbliuko rele?
Yra noras atjungti siurbliuka, nes atjungus visa fishke prie bako neberodo kuro kiekio ... ar gal yra koks kitas "tvarkingas" budas ji atjungti?

adas

StandartinėParašytas: 02 Rgs 2006, 00:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.30
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 525tds tou 94'
Dekui uz info, reiks atsukti paieskoti, tiesa nezinau kaip ta rele ten tarp kitu atpazinti...
O atjungti siurbliuka noriu eksperimento delei del placiai zinomos karsto variklio uzvedimo bedos. Tiesa ji pas mane dar visai menka, tik kelis kartus apsuka, bet atjungus ta bako siurbliuka rezultatai pagereja.
Sitoj vietoj fizikos gerai neismanau, bet matyt plunzeriams sukelti slegi yra lengviau kai kuro is bako niekas papildomai nestumia. Su BMW aisku kazkiek cia kitaip, bet savo praejusiai mashinai irgi dyzeliui, kai pasijungiau bako siurbliuka kurio gamyklishkai nebuvo(manaiu bus geriau nes BMW deda...) tai varikli praktiskai is vis nejo uzvesti... Pajungtas buvo tikrai gerai ir oro negaude...
Zodziu kol kas atjungus bako kuro siurbliuka(istraukus fishke bake) uzsivedimas geresnis kokia 1,5 karto...

adas

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2006, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.30
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 525tds tou 94'
Na nezinau kas pas mane "patobulinta", bet seis pardavimu laikais negali atmesti tokiu variantu... :)
O bako kuro siurbliukas veikia nepriklausomai nuo to ar pakaitinimas isijungia ar ne. Bako siurbliuko isijungimas priklauso nuo kuro kiekio bake. Jeigu bakas pilnas jis neisijungia niekada, jeigu kuro lygis nukrenta iki ~60ltr, jis isijungia visada kokiai puse minutes ar maziau...
Nesakau kad taip turi buti, sakau kaip pas mane veikia, tai patikrinta:)

StandartinėParašytas: 08 Rgs 2006, 10:44 

Na nepasakyciau, kad verta tai daryti, turejau ir as ta problema, kad karstas variklis nesivesdavo, ikaites gesdavo ir kol neatsaldavo nesivesdavo... perinkau puse masinos, prikisau babkiu ir siubli draskiau, ir siurbliuka bake, ir reles, ko tik nedariau... siurbliuka isvis buvau ismetes, tiesiai slanga i baka meciau, nieko gero, kazkiek vaziuoja, bet vistiek uzgesta... tai uzsukau i toki garazeli, ka ten padare taip ir nepavyko issiaiskinti, bet siurbliukas liko, vaziuoja ciki, o kainavo tik 100 lt., o kad buciau ten anksciau nuvaziaves... :)
PS
jeigu nori, duosiu telefoniuka cia vilniuje, aukstuose paneriuose.

StandartinėParašytas: 08 Rgs 2006, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.30
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 525tds tou 94'
Sveikas,
Zinoma norim to garazelio, o tai jau ir pas mane noras slangas tiesiai i ta baka sukisti:)
Aisku pagal visus simptomus gal jau yra nuvarges pagrindinis siurblys, kad karstas nesiveda ir cia tieisog bereikalingu slieku ieskojimas.
BET, jau kelis kartus buvo, kad karstas, praejus kokiai 20-30min uzsikurdavo "spol abarota..." tai kyla labai dideliu abejoniu ar su nuvargyusiu pagrindiniu siurbliu taip gali buti, ir kazkaip atrodo jog sliekas yra kitur... Laukiam kontaktu:)

E34 525tds, tou

StandartinėParašytas: 08 Rgs 2006, 14:58 

tai ir pas mane taip budavo... 861182801 Valerij, sekmes...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: