Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 08:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 558 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 19:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Aš kalbu, ne apie dac'ą sukergtą su stiprintuvu, o apie toj nuorodoj aprašomą įprastą variantą : kompas>usb į S/PDIF>dac'as>stiprintuvas vs kompas per line out ir stiprintuvas. Kompo line out yra triukšmų šaltinis, muzikai su juo nepakeliui.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 19:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
ech reiktu man poros civilizuotu gavarilku, prie esamo namie magnitafono pajungti :/

reikes kazkada situo klausimu kazka galvoti. nes nu atkuria senukas mano turimus irasus gerai, ale koloneles tai nekazka, nekazka :/

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 19:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Sigis rašė:
Aš kalbu, ne apie dac'ą sukergtą su stiprintuvu, o apie toj nuorodoj aprašomą įprastą variantą : kompas>usb į S/PDIF>dac'as>stiprintuvas vs kompas per line out ir stiprintuvas. Kompo line out yra triukšmų šaltinis, muzikai su juo nepakeliui.

Tai ka as ir bandau pasakyt, kad viskas priklauso nuo turimos aparaturos.
Asus Xonar Essence ST korta, stiprintuvas su DAC'u ir kergdamas dar viena DAC'a i sia sistema jokio vau neturiu, jauciamas skirtumas kai pajungiu ausines su isoriniu DAC'u.
Isorinis DAC'as vs Cyrus CD grotuvas vau nera.
Pas svaini praktiskai identiskas PC setup'as, stiprintuvas be DAC'o ir vistiek to vau nera, su ausinemis didelis skirtumas.
Tad turinciam aparatura ir norint kazka pagerint DAC'as gal ir nieko sprendimas. Besirenkanciam geriau pinigus investuot kitur. Tiesa kas keisciausia tai dazniausiai DAC'ai stovi pas tuos kuriem nebera kur tobulet, aparatura uz bet kiek tai plius vienas irenginys nieko nekeicia, bet pliusa uzsidejes. :lol:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 19:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Tai kompas>dac'as>stiprintuvas niekada nepranoks cd grotuvas>stiprintuvas arba dar geriau transportas>dac'as>stiprintuvas, o gali jiems tik prilygti ir tai tik geriausiu atveju. Šiaip DAC'o turėjimas pasiteisina tuo atveju, kai turi ne integruotą cd grotuvą, o atskiram korpuse esantį transportą. Tada dar gali ir kompą tuo pačiu pasijunti ant to dac'o.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
sickdog rašė:
ech reiktu man poros civilizuotu gavarilku, prie esamo namie magnitafono pajungti :/

reikes kazkada situo klausimu kazka galvoti. nes nu atkuria senukas mano turimus irasus gerai, ale koloneles tai nekazka, nekazka :/

Tavo stiliaus muzikai pradeciau ziurinet nuo Klipsch...

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 20:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
is kur tu zinai kas pas mane groja ?

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
sickdog rašė:
is kur tu zinai kas pas mane groja ?

Pas tavo zmona nebuvau... :lol: Pareskimu melomanu kampely pakankamai. Kompaktu kolekcija kuri karts nuo karto afisuojama. ;)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 20:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
G1ntas rašė:

Tavo stiliaus muzikai pradeciau ziurinet nuo Klipsch...

Žinok ne. Aš dabar po savo klipsch'ų galiu pasakyt, kad jei klipsch'ai tai tik heritage serija, o visa kita ... :roll:
Sick'ui manau labiausiai tinkami būtų Tannoy serijos gaminiai - turi pakankamai gilų tvirtą bosą, bet ne tokį sintetinį, todėl tinkama ir visokiam funk'ui, soul'ui, jazz'ui ir t.t., o grojant rap'ą sąžiningai dubasina inkstus 8)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 21:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Kas per modelis? Kazkaip kai pastoviai tokio stiliaus nesiklausau, neskaitant keliu isimciu tai Reference skambejo... :roll:

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 21:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Pas mane irgi referen'cai. Su jai esmė ta, kad tas wow neįgudusiai ausiai būna pirmus 2 mėnesius, nes į tokias smulkmenas kaip auktų dažnių kryptingumas, aštrumas, vidurio plokštumas numoji ranka, o po to tas pradeda nervnt.
Iš tannoy, tai jei ant grindų statomos tai Revolution arba kiek pigesni Mercury mk4 , dar galima pasiieškot DC3000, tos tai tikrai nuoširdžiai baladoja, bet tuo pačiu ir labai gyvos, tik reik teisingai užmaitint.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 22:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/tannoy- ... 74178.html, arba kažkas tokio kaimynų džiaugsmui http://www.skelbiu.lt/skelbimai/kolonel ... 31344.html

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Sigis rašė:
Pas mane irgi referen'cai. Su jai esmė ta, kad tas wow neįgudusiai ausiai būna pirmus 2 mėnesius, nes į tokias smulkmenas kaip auktų dažnių kryptingumas, aštrumas, vidurio plokštumas numoji ranka, o po to tas pradeda nervnt.
Iš tannoy, tai jei ant grindų statomos tai Revolution arba kiek pigesni Mercury mk4 , dar galima pasiieškot DC3000, tos tai tikrai nuoširdžiai baladoja, bet tuo pačiu ir labai gyvos, tik reik teisingai užmaitint.

Tiem referansam tavo reiktu aukstus keisti ir galbut kazka paburt su krosais. Kazkada as juos testavau gal pries kokius 5 metu tai iskarto ten butent tai man nepatiko.

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Aš po kelių mėnesių buvau susiruošęs pirkt garsiakalbius šilkinėm membranom į ruporų vietas, bet nežinau, kelinti metai jie jau pas mane, bet taip ir liko, o dabar tiesiog natūralai atėjo laikas upgrade'intis ir ieškot kitų. Kas nusipirks, galės keistis :)

StandartinėParašytas: 15 Bir 2014, 23:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
tie uz 500 looks sexy, ir kaina gera, tiek kad per dideles, nera kur kisti ju, nebent kitoi kambario pusei nei magnitafonas, ale vest kazkur tuos laidus. nu vienuzodziu kai sugalvosiu kad reikia kazka jamt pasiguglinsiu.

StandartinėParašytas: 16 Bir 2014, 09:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.04.28
Amžius:
42
Automobiliai:
E30 328 mtech2
E39 530d
Marantz AV surround receiver SR6001-nuomones?
http://www.cnet.com/products/marantz-sr6001/specs/
kodel neraso galingumo,ar kazko nesuprantu as.
yra komplektas toks stipris ir plius dvd
http://www.marantz.co.uk/uk/products/pa ... iscontinue
apie 700lt toks komplektukas.

bei dar variantas uz 560lt
http://gshifi.lt/onkyo-tx-sr608-namu-ki ... printuvas/
kuris ju geresnis-marantz ar onkyo ?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 558 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 38  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery