Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Vas 2025, 12:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Gru 2013, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Šiaip, mano pvz. nėra blogas, visa architektūrinė dalis mane tenkina, erdvių išdėstymas ir daugelis kitų niuansų mane tikrai tenkina. Projektas paprastas ir gal būt neišvaizdus pagal šiuolaikinius standartus nes aš taip norėjau. Tikslas buvo iki maksimumo supaprastinti statybą ir sumažinti jos kaštus. Projektavimo eigoje aš norėjau pakeisti tą, aną, bet architektas laiku pasakydavo, kad toks mano noras yra neracionalus ir brangina statyba neproporcingai rezultatui. Todėl su tam tikrais kompromisais aš turiu projektą kuriame naudojamos vien tik standartinės medžiagos, standartinių ilgių, dydžių ir t.t. Kaip pvz: visos gegnės iki 6m., visos GB perdangos iš sandelio tą pačią dieną, durys standartinių pločių ir aukščių... galima daug vardinti.

Vis dėlto kelias smulkmenas praleido, bet tai daugiau konstruktoriaus klaida kurio aš net nemačiau, nes samdėsi pati Arch.kontora.

klausimas ne į temą. Kiek pas tave arų sklypas?

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 12:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Tokato rašė:
klausimas ne į temą. Kiek pas tave arų sklypas?

Pagal dokumentus šiuo metu turiu 6a., brežinyje mėlynas stačiakampis, papildomai išperkami valstybinės žemės 3a. - žalias stačiakampis. Viso bus 9a., grubiai 30x30m.
Namo projektas buvo braižomas ant 6a., iš dešinės pusės mane prispaudė 10kV el. oro linija (apribojimais statybai po 10m. į abi puses nuo kraštinio laido), iš apačios teko pasistumt dėl BVI SAZ'o.

Paveikslėlis

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 13:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Gal kam teko skaiciuoti, ar bent apytiksliai pasakyti kiek mazdaug skiriasi kaina stogines 2 masinom ir garazo apie 25 kv? Garazas sildomas, stogine su sandeliuku nediduku. Vakar su kolegom diskusija issirutuliojo, tai vieni sako skrisis minimaliai labai kiti kad daug. Mano nuomone jei garazas su sildomom grindim, ventiliacija tai skirsis tikrai daug.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 13:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Džiunglių Šniūrs rašė:
Gal kam teko skaiciuoti, ar bent apytiksliai pasakyti kiek mazdaug skiriasi kaina stogines 2 masinom ir garazo apie 25 kv? Garazas sildomas, stogine su sandeliuku nediduku. Vakar su kolegom diskusija issirutuliojo, tai vieni sako skrisis minimaliai labai kiti kad daug. Mano nuomone jei garazas su sildomom grindim, ventiliacija tai skirsis tikrai daug.

Dar vartus automatinius pridėk, nes paprasti gi kaip ir nelygis, nebent sodyboj :)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 13:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.07.15
Amžius:
35
Ir mašiną tą vieną, kuri ankščiau grįš jeigu jos priekis nejaponiškas, įvažiuot galu reik, gražiai atrodo kai pasikelia vartai o ten koks piktas vokietis :D

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Pagal dokumentus šiuo metu turiu 6a., brežinyje mėlynas stačiakampis, papildomai išperkami valstybinės žemės 3a. - žalias stačiakampis. Viso bus 9a., grubiai 30x30m.
Namo projektas buvo braižomas ant 6a., iš dešinės pusės mane prispaudė 10kV el. oro linija (apribojimais statybai po 10m. į abi puses nuo kraštinio laido), iš apačios teko pasistumt dėl BVI SAZ'o.

Paveikslėlis

šiuo metu ieškomas sklypas Vilniuj, tai man toks vaizdas susidarė, kad sostinėj su sklypais problema. Reikia 12-15 arų su normalia infrastruktūra, tai rinktis nėra iš ko. Arba 'eksliuzyvai' Valakampiuose, arba visokie pseudo sklypai laukuose. :)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 14:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.09.08
Amžius:
43
Automobiliai:
BMW 17 i3 60ag
BMW 12 E70 3.0d
ex BMW 05 E90 320i
ex BMW 98 E39 528iA
Ne tai cia ir but kitaip negali, turiu galvoj pilnai irengta garaza.
fricas rašė:

Dar vartus automatinius pridėk, nes paprasti gi kaip ir nelygis, nebent sodyboj :)

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 17:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Tokato rašė:
šiuo metu ieškomas sklypas Vilniuj, tai man toks vaizdas susidarė, kad sostinėj su sklypais problema. Reikia 12-15 arų su normalia infrastruktūra, tai rinktis nėra iš ko. Arba 'eksliuzyvai' Valakampiuose, arba visokie pseudo sklypai laukuose. :)

tokios sklypo kaina bus mažiausiai 300k Lt. Manau turėtum rasti, tik kriterijus pasikoreguot reiktų.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 17:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Džiunglių Šniūrs rašė:

Ištrauka iš straipsnio: "GARAŽAS. Kiekvienas supranta garažo teikiamą komfortą – galimybę bet kuriuo metų laiku atsisėsti į neprikaitusį / neprišalusį automobilį. Tačiau reikėtų įvertinti, kad garažo ir gyvenamojo ploto vieno kvadrato statybos kainos beveik vienodos. Jei riboja finansai, atsisakius garažo, pinigus galėtumėte skirti kokybiškesnėms vidaus apdailos medžiagoms ar baldams, gal net naujam automobiliui ir pan."

Tiesos manau yra, nes nedaug jo statyba skiriasi nuo pačio namo statybos. Tik tiek, kad nekreipiama tiek dėmesio į sienų, grindų apdailą. Jei virš garažo yra terasa, tai dar pabrangsta, nes gan rimtai kainuoja teisingas terasos grindų/garažo lubų sumuštinis. Dar kaip minėjo reikia vartų, fasado apdailos, komunikacijų ir t.t. Žodžiu 2 mašinom kokių 50k Lt reikia turėt.

Stoginės manau iki 20k Lt, bent jau parodoj tokia minėjo. Gal mažiau bus.

EDIT: Va, įsimeti į krepšelį už 7k Lt ir džiaugiesi pavėsiu :D
http://www.otto.lt/namui-sodui/sodui/pa ... cm/744527C

Paskutinį kartą redagavo Dzzzima 04 Gru 2013, 17:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 17:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
tokios sklypo kaina bus mažiausiai 300k Lt. Manau turėtum rasti, tik kriterijus pasikoreguot reiktų.

Tai ir mastoma yra apie +- 300k :) pigiau net negalvoju. Buvo vienas neblogas variantas D. Riešėje, bet pati lokacija nepriimtina. Labiau reikia Kalnėnuose, iš bėdos Zujūnai, Tarandė. Aišku Nemečinės pl. , bet ten pagrinde sodai,o ir kainos jau lipa į viršų.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Tokato rašė:
Tai ir mastoma yra apie +- 300k :) pigiau net negalvoju. Buvo vienas neblogas variantas D. Riešėje, bet pati lokacija nepriimtina. Labiau reikia Kalnėnuose, iš bėdos Zujūnai, Tarandė. Aišku Nemečinės pl. , bet ten pagrinde sodai,o ir kainos jau lipa į viršų.

Nemenčinę nežiūrėčiau, Zujūnai ir Tarandė gerai, tik Zujūnai jau gan senas rajonas, o Tarandė šviežesnis. D.Riešė man asmeniškai būtų gerai, nes padarytas naujas kelias, tik rytais ten kamsčiai normalūs būna važiuojant į miestą. Kalnėnai visai kitoj pusėj ir iš ten patekt į kokį didesnį prekybcentrį yra ką veikt, kelias gan tolimas.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 20:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Nemenčinę nežiūrėčiau, Zujūnai ir Tarandė gerai, tik Zujūnai jau gan senas rajonas, o Tarandė šviežesnis. D.Riešė man asmeniškai būtų gerai, nes padarytas naujas kelias, tik rytais ten kamsčiai normalūs būna važiuojant į miestą. Kalnėnai visai kitoj pusėj ir iš ten patekt į kokį didesnį prekybcentrį yra ką veikt, kelias gan tolimas.

Kalnėnai netoli centro, palyginus su visais kitais, D. Riešė kaip ir minėjai tolokai ir kamsčiai, tas pats ir Tarandei, nes Ukmergės g. kamsčiai būna nemažo. Nu čia nėra skubus reikalas, gal papuls geresnis variantas kada. Visoriuose yra neblogas, tik kaina kaip už 9,tai tokia ohoho :) pas mus provincijoj eksliuzyviniai sklypai po 100 - 150 tūkst vaikšto :)
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduod ... 93233.html

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 20:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
D.S rašė:
o blokeliai cia 20cm plocio? ar 25? kokio ilgio ta sarama?

18ikiniai pas mane, saramos ilgio nepasakysiu. popieriu neturiu prie saves. virs 6 metru drasiai

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 22:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
banans chuligans rašė:
18ikiniai pas mane, saramos ilgio nepasakysiu. popieriu neturiu prie saves. virs 6 metru drasiai

O kiek cm turi remtis ant sienos tokio ilgio sąrama? Nes pas tave tai nesaugiai atrodo. :shock:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2013, 22:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
koks ten nesaugiau, blokeliai tvirti, atsireme per plyta, o paskui viskas ten su monolitu uzspausta. esu ramus kaip belgas 8)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 573, 574, 575, 576, 577, 578, 579 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery