Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 11:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1758 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 118  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Spa 2013, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
visom mergaitėm patiko-kuriam :mrgreen:

StandartinėParašytas: 31 Spa 2013, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
As jau seniai sakiau, kad reiketu serviso, kur merginos galetu atvaziuot su kvailais klausimais ir kur neziuretu i jas skersai.

StandartinėParašytas: 31 Spa 2013, 23:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
nu va, ir aš taip sakau, ir kur būtų viskas aiškinama moteriškoms suprantama kalba, ir nieks nesakytų, kad kalta tarpinė tarp vairo ir sėdynės :lol:

StandartinėParašytas: 31 Spa 2013, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Va va. Reikia servisa atidarinet.

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 00:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
nieko vaizdzelis ir muzikytė su padūsavimais :D
https://vimeo.com/69942779

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 08:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.31
Sagute rašė:
As jau seniai sakiau, kad reiketu serviso, kur merginos galetu atvaziuot su kvailais klausimais ir kur neziuretu i jas skersai.

už tai ir neklausiu apie gedimus kituose forumo temose, nes nei tų terminų, nei kaip teisingai aiškiai paklaust, kad suprastų kokios info ieškau :)
Pastebėjau, kad dauguma moteraičių pačios organizuoja mašinukių remontus, o ką daryti, jei važiuoti norim. Pvz., darbe kolegos sako, žmonai mašiną nupirkt jokia problema, bet ja rūpintis, tai visi purtosi.
Gal prisimenate kaip pirmąkart pylėtes kurą ar pūtėte padangas, o jų keitimas..., dabar atrodo smulkmenos, jei ne koks nulaužtas nagas :D

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Tai va, kad ne visada tas vyras salia, o ir ne visos ji turi. Bet tas poziuris i moteri vairuotoja vis dar ne koks. Aisku yra tikrai veplu, bet ir vyru yra tokiu, kad geriau nevairuotu.
Ziuriu organizuojamas susitikimas- praktiskai mano kieme. :D

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 13:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Sagute kas per susitikimas :)?

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 13:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
gabe rašė:
už tai ir neklausiu apie gedimus kituose forumo temose, nes nei tų terminų, nei kaip teisingai aiškiai paklaust, kad suprastų kokios info ieškau :)
Pastebėjau, kad dauguma moteraičių pačios organizuoja mašinukių remontus, o ką daryti, jei važiuoti norim. Pvz., darbe kolegos sako, žmonai mašiną nupirkt jokia problema, bet ja rūpintis, tai visi purtosi.
Gal prisimenate kaip pirmąkart pylėtes kurą ar pūtėte padangas, o jų keitimas..., dabar atrodo smulkmenos, jei ne koks nulaužtas nagas :D

Beje pirma karta piliau kura prisipazinsiu pries kokius pora menesiu,manbuvo sokas nes visiska vepla as sioje srytije ;D Dabar jau kaip ir nieko,bet pirma karta pyliausi su nuotikiais,va ka reiskia per 7 metus vairavimo stazo nei karto neliesti kuro zarnos :D Siemet aplamai kai paciai daugiau pavazineti teko tai ir i plovykla masina nuvariau,o as ju bijau kaip velnio nzn kodel,man atrodo kad ten suges kas nors ir mane toje masinoje uzspaus,vaziavau jau i ja koki 5 karta bet vis dar baime joms kazkokia yra,nepasitikiu as jomis :D

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 13:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
Sagute, koks susitikimas?
Aš tai su tais servisais atkentėjau pirmus kelis metus, kai nusipirkau pirmą mašiną, nes neturėjau, kas padėtų, tiksliau, nerūpėjo tam, bulka lūžo kaip pašėlus, servisai apknisinėjo, kaip galėjo, tai starteris numiro, tai pakaba išvien vis kažkur barškėdavo, pusę mašinos perkeičiau, net ir variklio pagalves berods :roll: dar toks ,pamenu, durnas gedimas buvo, kol šaltas variklis, purtydavosi taip, kad neįmanoma važiuoti, sušilus-normaliai, paskui pradėjo gęst net ketvirtu bėgiu važiuojant, nuvarai į servisą, tai taip ir pasakė, kad kalta tarpinė tarp vairo ir sėdynės ir krūva diedų man pradėjo juoktis į veidą :roll: tai padėkojau ir išėjau, ir taip per kokius keturis servisus, niekas nieko ir nerado. Ką jau kalbėt apie kosmines sumas kad ir už elementarius stabdžių diskus :roll:

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 14:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
viewtopic.php?f=22&t=124480 va as apie sita.
As nesuprantu, toks jausmas, kad jau moteru vairuojamos masinos is kosmoso butu. :D Man tik pernai degalinej paklause ar tikrai man uzpilti benzo, o ne dyzelio, nors aiskiai pasakiau, kad benzo. Matyt degalines darbuotojui itartina pasirodziau. :D

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 14:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
tiksliai, kažkaip vis man užstrigę, kad tu elikuos ir apie aną pamirštu :lol:
kaip tik mačiau šitą temą prieš kelias dienas ir dar pagalvojau, kodėl prakalėjas be žmonos varo :lol:

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 15:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.27
Automobiliai:
Audi A4 (B9)
BMW 7 (F01)
Kas kam rupi. :D Na, dabar namai Elektrenuose. Bet antras savaitgalis is eiles i ta krasta vaziuoju. Nors geda prisipazinti, bet garsiosios piramides dar nemaciau. :)

StandartinėParašytas: 01 Lap 2013, 15:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.10.12
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 m3, E36 daily
taip ir būna, aš tik šiemet į biliūno laimės žiburį įlipau savo kaime :lol:

StandartinėParašytas: 05 Lap 2013, 10:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.05.31
http://www.balsas.lt/naujiena/758520/nu ... ktoriams/1 :wink:
Yra buvę ir man, vienoje degalinėje darbuotojas pats pasisiūlė gražiai moteriai užpilti kuro :P
O šiaip visada turiu baimę, vietoj benzino neįsipilti dyzelio :oops: O plovyklų aplamai bijau, nes vienąkart kažkaip sugebėjo Dodge Magnum nulaužti veidrodėlį :shock: , gerai, kad su BMW tokių nesąmonių nenutiko :lol:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1758 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 118  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery