Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 23:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lie 2010, 10:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.31
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530d 08'
Ex. E39 530d 01'
Nikas:
Smauglys
vyrytis rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 2000
Variklis: 3.0
Degalai: Dyzelis

Problema/klausimas:
Sveiki,
pries savaite atsitiko man panasus dalykas. Atostogavau prie juros, pries vaziuojant namo, dar Klaipedoj sustojau keltu persikelti, ateinu ir auto nesikuria visai, nors suka starteris. Aisku po keliu bandymu nusedo akumuliatorius, susiradau, kas uztemtu, bet nieko. Taigi teko partempti i Kauna. Pirmiausiai parodziau "pigiam" elektrikui, kad patikrintu ar signalizacija neblokuoja, tai jo isvada buvo, kad viskas ok, su siurbliukais irgi kaip ir viskas ok, reik ziureti pagrindini siurbli. Zodziu nieko gero. Nuo to laiko taip ir neuzsikure, dabar laukiu kol gales padaryti diagnostika "normalesni" meistrai. Gal kas turit kokia minti kas galetu buti?

Man irgi porą kartų praitą savaitę nesikūrė. Šiandien buvau pas šitą meistrą, pažiūrėjo diagnostiką, rašė neužteko žemio slėgio. Paklausė kad po sėdyne per garsiai dirba, sakė reikia restauruot ar keist. Kontaktai čia:
Kontaktai: 8-600-20032 Dainius
viewtopic.php?p=326709#p326709

StandartinėParašytas: 15 Lie 2010, 21:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E61 525i N52 '06
EX E46 330d TOU M57 '00
gaila, bet jau nutempes buvau i kita serviseli pries perskaitant, rado, kad nuejes siurblio auksto slegio daviklis, dabar ieskau kur gauti, meistrai pasiule uz 540 nauja :shock:

StandartinėParašytas: 19 Lie 2010, 08:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.08.18
Automobiliai:
E46
vyrytis rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai: 2000
Variklis: 3.0
Degalai: Dyzelis

Problema/klausimas:
Sveiki,
pries savaite atsitiko man panasus dalykas. Atostogavau prie juros, pries vaziuojant namo, dar Klaipedoj sustojau keltu persikelti, ateinu ir auto nesikuria visai, nors suka starteris. Aisku po keliu bandymu nusedo akumuliatorius, susiradau, kas uztemtu, bet nieko. Taigi teko partempti i Kauna. Pirmiausiai parodziau "pigiam" elektrikui, kad patikrintu ar signalizacija neblokuoja, tai jo isvada buvo, kad viskas ok, su siurbliukais irgi kaip ir viskas ok, reik ziureti pagrindini siurbli. Zodziu nieko gero. Nuo to laiko taip ir neuzsikure, dabar laukiu kol gales padaryti diagnostika "normalesni" meistrai. Gal kas turit kokia minti kas galetu buti?

Kai man buvo tokios bėdos tai buvo kaltas viršutinis holo daviklis. Bet man užsivezdavo kai atvesdavo variklis. jei nori pasitikrinti pabandyk tą davikli atvesint :) As taip dariau pakol nepasikeičiau. Būdavo atenu nesiveda tai šaltu vandeniu palaistydavau tą daviklį ir viskas čiki

StandartinėParašytas: 20 Lie 2010, 23:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.30
Automobiliai:
E61 525i N52 '06
EX E46 330d TOU M57 '00
man is viso nesivede net saltas, tai buvo nuejes tas kuro auksto slegio daviklis(voztuvas), meistras sake pirma karta taip mate, kad neveike to daviklio ne mechanine dalis, o mikroschema, nebuvo varzos. Davikli pavyko nupirkti su pazistamu nuolaidom uz 320 boshini nauja, kai kauno srotuose kiek skambinau prase 300 pinigu :shock:

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2010, 23:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.02.04
Automobiliai:
BMW 330XD
blemba senai sita problema sutvarkiau, ir apie sita tema pamirsau. Ne elektra kalta(akumas) kaip maniau. Viskas issisprende pakeitus auksto slegio davikli. Taipogi vesdavos tik saltas ir tai nevisada, pavaziavus keliasdesimt km. budavo tik bando vestis(kazkiek sudirba) bet neuzsiveda.
Davikli is sroto papirkau uz 150lt.
pfu pfu.. kolkas kuriasi be problemu :)

StandartinėParašytas: 11 Bal 2012, 22:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.09
Amžius:
33
Automobiliai:
E60 530d 08'
sian istiko ir mane si problema - starteris suka, bet nesiveda...
Atvaziavo motortech, tai po diagnostikos lyg ir paiskejo, kad tai "pressure regulating valve" (13537805733).
Kaina krastoj gera... Nezinau, gal teks pirkt naudota, bet pradziai sake apziuret kontaktus to voztuvo.
Ryt informuosiu daugiau... :(
Gal kas susidure su tuo paciu ir ka pakomentuos ?

StandartinėParašytas: 12 Bal 2012, 14:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.10
o uzstumus bandet kurt ? siap ant tu reguliatoriu galiuko buna toks mikro filtriukas, kuris uzsikemsa ir pradeda reguliatorius grybaut, bet daznaiusiai del to uzgesta masina vaziuojant, pastovi kelias min ir vel uzsikuria. tavo atveju jau tikriausiai nebelaiko slegio tas daviklis, nes kai draugui jis visai parejo irgi nebeuzsikurdavo ant starterio, tik uzstumus. ieskokis naudoto apie 200-300 kainos, arba nauja bet neoriginalu uz mazdaug 500lt.

StandartinėParašytas: 12 Bal 2012, 16:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.09
Amžius:
33
Automobiliai:
E60 530d 08'
tanagroj ~500lt bosch, krastoj ~800lt.
Ryte nusiardziau plastmases iki to voztuvo, bandziau nuimt fiske, klibinau,klibinau, nebeturejau laiko tai nespejau nuimt, galvojau pabandysi uzvest - uzsikure... blogai, kad pries tu plastmasiu ardyma nepabandziau.
Dabar bandysiu atjungt fiske, paziuret gal ji apaugus augalais kokiais, gal problema joje ar tam minetam filtriuke.

p.s kurti nebandziau, nes masina sekmingai neuzsivede pastatyta garaze, praejus 3h po paskutinio vaziavimo.

StandartinėParašytas: 12 Bal 2012, 21:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2009.02.10
fiske ten netaip jau lengvai nusiema, reik laikikli su atsuktuvu atfiksuot pirma. jeigu filtriukas bus apsineses tai ji geriausia praplaut ultragarso vonioj. pasitaiko slegio reguliatoriu ir be to filtriuko,tada jau nieko gero gali nesitiket, gali bandyt su slegiu prapust bet mazai sansu kad pades.

StandartinėParašytas: 12 Bal 2012, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.09
Amžius:
33
Automobiliai:
E60 530d 08'
tfu tfu tfu, bet ta fiske man pasirodo, kad yra apluzus, t.y fiksatorius tas. Dabar su chamutais ir t.t standziai pritvirtinau i jo vieta ir ziuresiu kas bus. Butu gerai, kad problema butu tik ten :)

StandartinėParašytas: 26 Spa 2012, 16:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.08.06
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 320i 110kw ex
E36 320i 121kw + chip ex
E36 316 76 kw ex
E46 320d 110kw
Nikas:
woofkee
Sendien man si problema. pries pora dienu uzkroviau pilanai akuma ir palikau neteko vaziuoti su masina dvi dienas. Sendien ryta atejus kurt degimas viskas ciki sviete skidelis ir pan. bandziau kurt suko suko ir nieko neprisuko bande griebt ir baigiasi ir skuimai starterio ir visa kita.. bandem kur su laidais (Krokodilais) ar kaip juos ten vadina.. bet visiskai ta pati situacija. Padekit :/

StandartinėParašytas: 27 Spa 2012, 02:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.08.29
Automobiliai:
X5 V8
maniske dabar atsalus orams irgi sunkiau rytais truputi kuriasi,taciau mano akumuliatoriui jau amen.siltu sezonu uzsivesdavo motorui prasisukus 2-3 kartus,dabar uzsikuria prasirsukus 3-6 kartus.sakiau reiks pakeist akuma naujuu,zvakes profilaktiskai ir jei tada prastai kursis ieskot kazkokiu problemu nes buvo pora kart kad prasisuko motoras kokius 8 kartus iki akumo nudvesimo ir neuzsivede,uzmetus krokodilus viskas ok :)

StandartinėParašytas: 23 Gru 2012, 02:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.12.23
Automobiliai:
BMW E46 320d ;/
Sveiki tai va pas mane ta pati problema irgi dabar yra kaip Amigo ir minejo ar bandete uzstumti , tai pas mane ji taip ir uzsiveda o stovint vietoje neuzsikure , uzstumus masina po kurio laiko sustojus jei iskart bandant vesti sunkei uzsiveda , bet pastovejus ji 5minutes ta pati problema. tai norejau paklausti kurioje vietoje tas slegio matavimo davyklis gal imanoma ji susitvarkyti neperkant jo naujo ?.

StandartinėParašytas: 27 Gru 2012, 00:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.12.23
Automobiliai:
BMW E46 320d ;/
Tai taip manau pagalbos ir negausiu kiek supratau jo ?

StandartinėParašytas: 08 Sau 2013, 11:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.12
Amžius:
52
Automobiliai:
E30 324 td touring
O gal kuro filtre :roll: ir vandens ir kitokios brudo rasi??

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery