Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 09:36

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Rgp 2012, 04:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
Sveiki. Noreciau keleta klausimu uzduot susijusiu su sio modelio eksploatacija.. Pirktas pries savaite, del to dar zalias :)

1. Ar eina kazkaip padaryt, kad changer'is skaitytu DVD diskus, nes pas mane ekranas yra (MK III). Ar gal ji tiesiog pasikeist reiktu i kazkoki kitoki? Kokios ju kainos?
1.2. Kai isijungi TV, rodo tik 2 kanalus ir tai nelabai ryskiai. Gal reik kazkokio antenos stiprintuvo ar kitos antenos? (P.S. kur ji imontuota pas E39?)
1.3. Kai isjungs antzemine televizija (2012-10 berods) tai taip suprantu, kad jau TV neberodys masinoj, ka tokiu atveju meistraut, kad rodytu? Ir ar eina suprogramuot ta TV, kad vaziuojant rodytu?

2. Problema su angel eyes. Viena puse stipriau sviecia, kita silpniau, nors lemputes vienodas isidejau. Kur ieskot kirminu?..

3. Kaip geriausia nuimt ta chroma nuo priekiniu groteliu? Lyg girdejau kazkokiu bajeriu su druska..

4. Kur kokybiskai Kaune tamsina langus? Gal ka nors rekomenduot galetumet?

Jei kas ardot automobilius, duokit zinot, uzlekciau prigriebt siu smulkmenu.

Paskutinį kartą redagavo Mindeee 21 Rgp 2012, 02:48. Iš viso redaguota 4 kartus.

StandartinėParašytas: 12 Rgp 2012, 04:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.09
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 530D 99m
1.2. kad rodytu ryskiau, riekia telike pasirinkti regiona, pagal kuri tau geriausiai rodo. (pas mane berods geriausiai rodo pagal čekijos regiona). Priklausomai kokiam mieste randiesi, tiek ir kanalu "pagausi"
1.3. kai pajungs skaitmeninę TV, tau jau neberodys telikas. Skaitmeninės pajungimas automobilyje, man atrodo kainuoja apie 800 lietuviškų. Atkoduoti galima, kad rodytų važiuojant. Tai kaune man padarė už 50 Lt. per 5 min.

StandartinėParašytas: 12 Rgp 2012, 14:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
Redaguota..

StandartinėParašytas: 12 Rgp 2012, 14:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E39
50lt ir man Kaune padare, bet daro siaip visur, jei sugalvosi detis antzemine, pigiau kainuos nei 800, apie 200 ta deze, kuri ten viska tvarko, dar net harda man atrodo galesi jungtis, priklauso nuo fiskiu kiek bus, darbas apie 200-300 kainuos, ir galesi vaziuodamas be trgdziu ziureti 12 kanalu, su dvd, greiciausiai tau pasiulys detis atskirai i bardacioka grotuva, na jei nori gali ir i bagazine, grotuvas apie 200lt, vel priklausomai kaip surasi + darbas. Angel eyes gali lempute pasikeist ir spalva pasikeis, tik gal ne taip ryskiai svies kaip CCFL, bet lempu ardyti nepatarciau :) o visa kite srotuose susirasi, arba skambinek per skelbimus, cia daug ardanciu E39 :) Susveisk ta xroma smulkiu svytriniu popieriumi ir dazyk, jei tau tas butina

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2012, 03:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
Gal dar kas nors ka nors pridesit?..

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2012, 16:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
Prasau pagalbos dar kart.

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2012, 18:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.04.13
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 530D touring
angel eyes'u ryskuma pareguliuoti gali stumdydamas lempute pirmyn ir atgal, tik reikes truputuka aplauzyti, esme tokia kad reflektorius ir lemputes cokolis dvi atskiros detales. dar pasitikrink ar gerai istatyta. chroma gali su glaspopierium pasveist ir nudazyti juoda matine spalva, ir atrodo gerai ir laiko ilgai (patikrinta)

Paskutinį kartą redagavo Romukas530 19 Rgp 2012, 12:32. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2012, 19:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.10.17
1. Tas ceindzeris DVD neskaitys
1.2 labai profesionaliai atsake dany.
1.3 Analogines nepatarciau programuot, kad rodytu vaziuojant, nes 1. padideja avarijos galimybe 2. musu retransliatoriu kokybe prasta, tai vaizdelis irgi bus labai netgi nekoks
del prietaisu skydelio ziedu - pilnas forumas pardaveju skelbimu, ziurek temu lape. Lygiai kaip ir kitu daliu is ardomu automobiliu - yra skelbimai, yra numeriai, skambini ir ieskai.

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2012, 12:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
Dekui. Na del to DVD skaitymo norejau issiaiskint ar iseina kazka padaryt, kad skaitytu, ta prasme kita changeri nusipirkt, ar kazka prijungt papildomo ir kaip tai padaryt, o kad mano changeris neskaito DVD tai ir pats suprantu :)

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2012, 12:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.12.01
Amžius:
38
Automobiliai:
e61 530d
Kokią šalį pasirinkę Vilniuje žiūrite, nes man tai nelabai gerai rodo, net po bokštu esant.

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2012, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2012.07.31
Amžius:
32
Automobiliai:
E46 coupe
bandyk cekija, man tai geriausiai ant jos.

StandartinėParašytas: 18 Rgs 2012, 04:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.26
Amžius:
37
Automobiliai:
E39
Isidek papildomai dvd i bardacioka ir bus rami galva ;)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: