Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Kov 2025, 20:06

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.09.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E30 320i '89 cabrio
Sigis rašė:
Pasikalusiu, kada artimaiusiu metu važiuos, pasakyk, kur Kaune radai pirkt, blogiausiu atv į autobusą bus galima įmest :wink:

nesakiau, kad radau. tu sakei, kad kaune tik yra :D

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2010.09.14
Amžius:
51
Automobiliai:
ex E46 2,0 d Touring '00.
E46 3,0 d sedanas'00
ex E46 2,8 sedanas '98
del sildomu grindu.pavizdziui jeigu kambarys yra 20 kv.m. jam priklauso radiatorius N kilovatu,taupidamas pastatai mazesni radiatoriu tai kambary bus viesiau.baldai,sienos ir viskas kas yra patalpoji sugeria siluma.jeigu sildomom gryndym i kvadrata priklauso apie 6 metrus vamzdzio,tai koks efektingumas bus nuo gryndu jei bus tik 4 metrai vamzdzio.taip man aiskino santechnikas.jum spresti kaip daryti.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
54
Automobiliai:
E36 325i 91'
Sigis rašė:
blogiausiu atv į autobusą bus galima įmest :wink:

[-X ko tai neima nieko autobusai, bijo net maziuku siuntineliu kaip velnias kryziaus, siuncia is karto i autobusu stoties siuntu tarnyba ( nesenai man taip buvo ), muset teroro aktu bijo :roll:

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.05.18
slavinskelis rašė:
[-X ko tai neima nieko autobusai, bijo net maziuku siuntineliu kaip velnias kryziaus, siuncia is karto i autobusu stoties siuntu tarnyba ( nesenai man taip buvo ), muset teroro aktu bijo :roll:

Ne nu #-o jei ira siuntos kam jam imt dar kazka ant savo galvos? :lol:

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
slavinskelis rašė:

Tai apie tą siuntų tarnybą ir kalbu. Teko per ją ir mašinos dokumentus siųstis, viskas ok buvo :)

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
54
Automobiliai:
E36 325i 91'
Tai anksciau budavo, paduodi vairuotojui maisiuka koki, dar cervonca ir vsio, lekia maiselis su autobusu, be jokiu tarnybu

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nu tai dabar už tą patį červoncą nuveža ir su garantija, kad vairuotojas nepamirš toj stotelėj sustot :D

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.03.22
Amžius:
54
Automobiliai:
E36 325i 91'
Uz cervonca - jei tiks svoris, sveria labai jau ten tiksliai :D

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2012, 23:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Žodžiu ta mergička artimiausiam mėnesy neketina tėvų aplankyt, reik rast kitų būdų t.y. kam nors kitiem įduot arba autobusui :)

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2012, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
Sveiki, gan skubus klausimas, kur Vilniuje išsinuomoti klojinius?? Pirmam etapui reikia pagalvei (30cm aukštis), antram etapui sienom (~280cm aukštis).

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2012, 16:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzzzima rašė:
Sveiki, gan skubus klausimas, kur Vilniuje išsinuomoti klojinius?? Pirmam etapui reikia pagalvei (30cm aukštis), antram etapui sienom (~280cm aukštis).

pagalvei galima ir su lentom,paskui tas lentas kitur panaudosi. mano atveju ,tai tos lentos rostverkui paskui ir pastoliam buvo naudojamos ir ziedo betonavimui ir t.t. :)

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2012, 00:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
51
Automobiliai:
E24/1, 635CSi 84'
Atsiprašau, jei kam nepatogumų kokių buvo (čia Vilniuj, aplink jį) - testavom lietaus vandens nuvedimo sistemą.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2012, 11:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
43
Sigis rašė:
Pas mane situacija tokia, kad fruktas per kurį ėmiau dailylentes per savo durnumą ir nsusižiūrėjimą mane išdūrė ant ~30 kvadratų, tai ta dalis kuri eina virš langų neužkalta liko,l ir niekas kaune būtent tokio profilio dailylentės negali pasiūlyt, bo pas mane jos nestandartiškai siauros, t.y. dailylentės plotis 9cm, darbinis 8 ir niekas dėl tokio ploto nenori staklių pjovimo perstatinėt, tai esamas vaizdas toks, kad nei skustas nei luptas: dvi sienos galutinai užbaigtos lauke, o kitos virš langų nepabaigtos + kampai ir angokraščiai prie langų :)
Pikčiausiai tas yra, kad už tuos :nedaduotus" kvadratus yra sumokėta ir dar reikės papildomai mokėt tiem kas pagamins tuos trūkstamus(jei tik tokie atsiras), tai už tokius bajerius taip norisi ta urodą už kiaušinių ant artimiausios šakos pakabint, jei tik jis tokius turėtų ir prisiimtų atsakomybę už savo veiksmų padarinius, bet kad anas ant tiek boba yra, kad dar bando išsivaryt iki tokio lygio aiškindamas, kad aš blogą kiekį užsakiau :lol: ](*,)

Bet tai Sigi nesunku paskaiciuot kiek tu lenteliu turejo vienetais buti.Tai jei sakykim tavo 3m ilgio tai apie 130vnt.Bet normalus medinukai dar uzmeta viena kita lentute,o ne pavagia 30m2.O 8cm tai cia vidines daznai seniau tokios budavo.Ziurek pas smukius kas 4puses turi,gal tie nepatinges perstatyt.

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2012, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nebuvo tokios minties kad trukt galėtų, bo per "savą ir patikimą" žmogų imta, tik va esmė tokia, kad patikimas tik tol kol pašnekėt reikia, o ne kažką realiai padaryt. Neskau, kad specialiai nusuko, tiesiog gal patys darbinnkai toj lentpjūvėj grybą supjovė, o tas nesužiūrėjo. + dar kad net ir norėdamas taip lengvai ir greitai nesuskaičiuočiau, o bo tas urodas man lentutes supjovė paleis fasado brėžiny skirtingais ilgiais, t.y. , tarkim, jei pas mane tarp langų tarpas 285cm, tia jis tam kiekiui tarp langų ir pjovė po 285, kitur vėl skirtingą ilgį, o po to dar teko lego žaist kiekvieną lentelę matuojant ir vaikštant aplink namą galvot kur ją galima prikalt #-o

StandartinėParašytas: 07 Rgp 2012, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Na ka, siandien uzsakysim jau laiptus. padarys tik metaline konstrukcija. ziuresim kaip ten bus, o sestadieni jau ateina deti lubu, t.y. nusprendem kad islygins rotbandu plokstes ir des struktura su rasteliu. Aisku 100% kad tose vietose kur ploksciu sandura tai truks taciau viliuosi tuo kad bus rastelis ir ne taip matysis, kitas variantas yra gipsas taciau mums jis yra nepriimtinas. tai va, o kas liecia skardintojus tai toks vaizdas kad jie specialiai uzsako bloga ora kada ruosiasi vaziuoti pas mane :( :) taip ir stovi darbai, stalazai irgi stovi o pinigai kapsi :(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 341, 342, 343, 344, 345, 346, 347 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery