Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Kov 2025, 16:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 759  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 15:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Aš asmeniškai irgi nesuprantu kam tas rūsys reikalingas.Pinigai į balą pagal mane.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 15:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.12.16
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 2.5td 1995m
e61 2.5d 2004
Geriau koki nama su palepe ar pan kad butu galima kazkokius daiktus pasideti.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 15:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2010.11.24
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 325 E36 touring 2.5tds 1996.11
Padarai paprasciausia sandeliuka jei jau taip nori,ir daiktus sandeliuoji ten,galu gale ir garazas yra.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 15:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.10
Amžius:
41
Visi protingi, kam tas rusys, kam jis reikalingas. Nu gal jam reikia jo ir taskas, samagona pilstys gal, Saint George cigaretes gal porceliuos i blokus, boba gal atsives i rusi kol zmona virtuveje trinasi ir dziaugiasi graziu vaizdu pro vitrina :lol:

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 16:20 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Rūsys geras dalykas. Nu gal mieščionys, kurie užaugę 9 aukšte, to nesupras, nes dažnas nežino kur jo russio durys yra.
Bet kas turi nuosavą namą, jei tas rūsys nėra drėgnas, nesirenka vanduo,tai ten galima pasidaryti daug naudingų dalykų.

Jei tik yra galimybė, tai už rūsį.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Dzima, kitokios samatos ir nesitikek, jei samdai firma ar brigada. Ieskai patentininku (geriausia per draugus su rekomendacijom) ir tada pirmyn. Reikes bobcato,ieskai kas pigiau nuomoja,reikes zvyro skambini kur pigiau gaut.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 17:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.01.19
Automobiliai:
5er
7er
O jum neatrodo, kad jau esam išsiaiškinę su tuo rūsiu jau pernai metais, nepradėkit svaigt kam reikalingas, kam ne.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Vat paklausykit Vladimiro, kaip visada teisingai šneka :D

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Nu ka. Gaunu siandien is architekto paskaiciuotas galutines medziagas (skaiciavo dvi savaites su pasiteisinimu "rytoj") ir paskui toki rasineli tema "as neprivalau pildyti tavo noru ir keist fasado apdaila, man tai nepriklauso". Nu jopapapa. Kazkaip visa bendradarbiavimo laika elgiausi kaip ir zmoniskai su juo, nepykau ,kai vis pradingdavo savaitei ,o dabar imk tau ,kad nori. Gavo pinigus ir iki. Nors buvo susitarta apie ta fasado pakeitima ir nei BU nei ME nesake,kad kazkas jam netinka. Vaziuosim ryt kalbetis kas jam priklauso kas ne, bet labiausiai gaila,kad buduliu but taip nesinori,o reikia :D

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nu kad tikrai nepriklauso :wink: Tu gal įsivaizduoji kad tu vienintėlis klientas pas jį ir tau tik pamojavus telefonu ims ir puls pildyt kažkokius kiekius, kurių irgi toli garžu ne visi skičiuoja nes rengia techninį, o ne darbo projektą, ar kas 5 kart perrinkinėt dekoro spalvą ar apdailos plytą kaitaliot kai tau kas 5 minutes nuomonė keičiasi? Nu nebent tu jam už projektą kokius 30 gabalų palikai, tai jo, bet smarkiai įtariu, kad 5 kart ar dar net mažiau, tai nereikalauk techniniam projekte kad būtų darbo projekto sudėtis.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 23:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
bemsiau, tai kad ne firma čia man skaičiuoja tokias sumas, žmonės dirba pagal patentą jau daug metų. Esmė, kad aš kaip neprofesionalas šioje vietoje, bet jau matau pagal samatą kur galima normaliai sutaupyt. Sigi, sutinku, todėl linkstu ties atskirų darbininkų samdymo. Yra darbų kuriuos ir pats pasidarysiu, o šitie visi nesileidžia į kalbas, maždaug jei mes pradėsim, tai viską ir darysim patys ir techniką taip pat užsakinėsim patys. Pusvelčiui man nereikia, bet viskam yra ribos ir turi galioti protingumo faktorius.

Kitą savaitę išeinu atostogų :D Šaudysiuos kontaktus. Parašysiu ką radau, gal kam bus aktualu.

EDIT: Jofana kiek prirašėt kol rašiau postą. Pasikartosiu, mano rūsys bus šiltas ir sausas, tai bus mano teritorija ir man jo reikia. ;) Garažo nebus, bus pastogė dviem mašinom.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 23:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.06.19
Amžius:
34
Automobiliai:
BMW E46 - ex
Sigis rašė:
Nu kad tikrai nepriklauso :wink: Tu gal įsivaizduoji kad tu vienintėlis klientas pas jį ir tau tik pamojavus telefonu ims ir puls pildyt kažkokius kiekius, kurių irgi toli garžu ne visi skičiuoja nes rengia techninį, o ne darbo projektą, ar kas 5 kart perrinkinėt dekoro spalvą ar apdailos plytą kaitaliot kai tau kas 5 minutes nuomonė keičiasi? Nu nebent tu jam už projektą kokius 30 gabalų palikai, tai jo, bet smarkiai įtariu, kad 5 kart ar dar net mažiau, tai nereikalauk techniniam projekte kad būtų darbo projekto sudėtis.

Nu jo. Sigi tu kaip visad uz architektus eini. Siaip anas isvis gryba pjove ir pakeitimu galima sakyt isvis nebuvo. O tai pala architektui nepriklauso eksterjeras? Tai ka gal man dar dizaineri samdyt isorei namo? Visu pirma tai uzsakovas turi likt patenkintas , nes moka pinigus. As likau nepatenkintas namo isores apdaila , anas sako padarysiu vietoj medzio klinkeri (neina kalba apie spalvos keitima priklausomai nuo nuotaikos). As neesu prie meno ir neturiu net menkiausio supratimo koki akcentai kuri ir kaip to klinkerio butu grazu.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2012, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.10.15
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 320d
ghostikas rašė:
Aš tai niekaip nesuprantu kam žmonės tuos rūsius daro... Ir neteko dar girdėti nei iš vieno, kad antrą kartą rūsį darytų (kas darosi žmoniškai tai keikiasi, kad sukišo daug pinigų) :mrgreen:
Aš asmeniškai - jei jau norėčiau dar vieno aukšto - geriau jau ant viršaus lipdyčiau, nei į žemę kiščiau...

Asmeniškai norėčiau didesnio vieno aukšto namo ir kokių 15a sklypo, bet yra kaip yra. O dėl rūsio nekartą girdėjau, kad žmonės būtų sau darę jei leistų finansai. ;) Nesigylinam kam man jis, noriu ir tiek :D

StandartinėParašytas: 13 Bir 2012, 00:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Tokato rašė:
Nu jo. Sigi tu kaip visad uz architektus eini. Siaip anas isvis gryba pjove ir pakeitimu galima sakyt isvis nebuvo. O tai pala architektui nepriklauso eksterjeras? Tai ka gal man dar dizaineri samdyt isorei namo? Visu pirma tai uzsakovas turi likt patenkintas , nes moka pinigus. As likau nepatenkintas namo isores apdaila , anas sako padarysiu vietoj medzio klinkeri (neina kalba apie spalvos keitima priklausomai nuo nuotaikos). As neesu prie meno ir neturiu net menkiausio supratimo koki akcentai kuri ir kaip to klinkerio butu grazu.

Tai jeigu statybos leidimą jau turi, vadinasi fasado sprendimas atliktas, visa kita kas vyksta po to yra papildomas darbas, jei nesusitarėt, ko tau rieikia iki kol projektas buvo atiduotas derint, tai nežinia kieno kaltė, bet bėdos tavo :wink:

StandartinėParašytas: 13 Bir 2012, 08:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
Dzzzima rašė:
bemsiau, tai kad ne firma čia man skaičiuoja tokias sumas, žmonės dirba pagal patentą jau daug metų. Esmė, kad aš kaip neprofesionalas šioje vietoje, bet jau matau pagal samatą kur galima normaliai sutaupyt. Sigi, sutinku, todėl linkstu ties atskirų darbininkų samdymo. Yra darbų kuriuos ir pats pasidarysiu, o šitie visi nesileidžia į kalbas, maždaug jei mes pradėsim, tai viską ir darysim patys ir techniką taip pat užsakinėsim patys. Pusvelčiui man nereikia, bet viskam yra ribos ir turi galioti protingumo faktorius.

Kitą savaitę išeinu atostogų :D Šaudysiuos kontaktus. Parašysiu ką radau, gal kam bus aktualu.

EDIT: Jofana kiek prirašėt kol rašiau postą. Pasikartosiu, mano rūsys bus šiltas ir sausas, tai bus mano teritorija ir man jo reikia. ;) Garažo nebus, bus pastogė dviem mašinom.

O ne geriau pasidaryt vietoj tos pastogės garažą dviem mašinom? Nors nereikės žiemą b...ėt atsisėdus ar sukt pautus, kad neužsikursi prie didelių šalčių. Kad ir elementariausią šūda kokį pakrapštyt prie auto reikės, kad ir akumuliatorių pasikeist ar padangą, sau garaže gali ir krapštytis. O ta pastogė prie nuosavo namo vietoj garažo, tai parodija #-o

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11375 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 301, 302, 303, 304, 305, 306, 307 ... 759  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery