Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 10:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 144  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Freddie rašė:
Bet nukrypom - tai vis dėlto dėžės tepalo temperatūra daro įtaką smugiavimui ar ne?

As kaip supratau pas mane prasidejo smugiavimai kaip tik kai viska ikaito:
pirma karta prasidejo (po aprasojusio karterio keitimo plius 2 litru !!!! tepalu dapylimo(pries tai simptomai buvo tokie-sutrukciodavo ryte GAZUOJANT saltai masinai-nu nebuvo 2 litru tepalu !!)nuvaziavus 120 km atstuma ir paskui jau smugiavo ir kita diena ir dar kita.Paskui masina pastovejo gal 3 dienas garaze ir dingo smugiavimai,per visa ziema nebuvo!!!
Uzvakar prie +8 C gerai padroziau as ta BMW- variklio temperatura buvo 92-97 C ir..PRASIDEJO smugeliai ir dabar jauciau juos visas dienas.Termostatai pakeisti abudu !

Dabar bandysiu visaip kaip stebet kada kas keiciasi dezes darbe.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 09:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
Arunas B rašė:

Ne sitie dalykai neieina. I tuos 2500 ieina dezes karteris, kardano guma, isiurbimo kolektoriaus sklendes, termostatai, priekinis variklio skyvas, erg voztuvas, dpf filtro tvarkymas, priekines vaziuokles traukes, galiniai sarnyrai, amortizatoriai.
Aisku jei visusi isvardintus dalykus tvarkyti tai bus ir didesne suma. Beet nebuna taip jau blogai kad viska is karto reik daryti nebent nuperka "popigiaja" visiska lavona.

P.S. man asmeniskai pirkti e60 per brangus malonumas :mrgreen:

Arunai, as suprantu tave. Kuo daugiau ciupineji tas masinas tuo labiau jos nepatikimos, "baisios" atrodo.. Tu jau negaletum dirbti nauju BMW pardaveju nes paprasciausiai niekas nebepirktu po tavo "pristatymo" apie parduodama automobili :lol: Pasiklauses taves su daktaru bijociau bendrauti, nes pagal ta logika visi 40-50m susirgsime veziu ir nusikankinsime :lol: Zinoma, tpfu tpfu tpfu...

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 11:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
bmwspeed rašė:
pirma karta prasidejo (po aprasojusio karterio keitimo plius 2 litru !!!! tepalu dapylimo(pries tai simptomai buvo tokie-sutrukciodavo ryte GAZUOJANT saltai masinai-nu nebuvo 2 litru tepalu !!)nuvaziavus 120 km atstuma ir paskui jau smugiavo ir kita diena ir dar kita.Paskui masina pastovejo gal 3 dienas garaze ir dingo smugiavimai,per visa ziema nebuvo!!!
Uzvakar prie +8 C gerai padroziau as ta BMW- variklio temperatura buvo 92-97 C ir..PRASIDEJO smugeliai ir dabar jauciau juos visas dienas.Termostatai pakeisti abudu !

kolega.tau sustojus tie smugiai ar kaip? ar perjugineja su smugiais? jei tu lakstei belekaip o paskui iskart letai ir nori kad labai idealiai jungtu tai taip nebus. deze adaptuojasi nuolat prie vaziavimo stiliaus. tiesa, jeigu yra galimybes gali nutrinti adaptacijas, tada pats pajunginek pavaras tvarkingai :wink:

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 20:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.01
Automobiliai:
E61 525d
bmwspeed rašė:

Identiška situacija pas mane - irgi rasojo karteris, dasipyliau 1,5 ltr, pavažiavau, smūgiavo, dar pavažiavau (gal pora savaičių) - nustojo (tai buvo pernai spalis - lapkritis) ir visą žiemą nieko. Termostatai irgi abudu pakeisti. Bet pas mane variklis neužkaista - šiandien Vilnius - Kaunas (+9 laipsniai lauke) variklio temperatūra 80-88 laipsniai.

Tai man dabar juodas įtarimas, kad gali tas šilumokaitis durniuoti. Ir jei jis neteisingą temperatūrą dėžei nustato, natūralu, kad ji drožiasi ir eis greitai šaibom. Bet šilumokaitis 760 ltl kainuoja naujas - gana brangus malonumas įtarimams panaikinti...

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 21:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Freddie rašė:

Tai man dabar juodas įtarimas, kad gali tas šilumokaitis durniuoti. Ir jei jis neteisingą temperatūrą dėžei nustato, natūralu, kad ji drožiasi ir eis greitai šaibom. Bet šilumokaitis 760 ltl kainuoja naujas - gana brangus malonumas įtarimams panaikinti...

Kalbejas ne karta kaip ta daigta tikrinti.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 21:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.01
Automobiliai:
E61 525d
Arunas B rašė:
Kalbejas ne karta kaip ta daigta tikrinti.

Užspausti šlangą ir žiūrėt temperatūrą ?

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 22:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Freddie :

O kokia temperatura tau pasimalus po miesta???
Greitkelyje vaziuojant masina "nepasitampo"???nesokineja apsukos??? kazkur prie 90..100 km/h ???lyg begi imestu didesni?
kiek realiai pravaziuota km pas tave?
kai rasojo karteris nustatei liga?keitei karteri?fishkes tarpine?

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 22:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Chebryte o jus atkreipete demesi i ta linija sugraduota !!!??? kai masina salta ji buna aukstai o kai syla ji leidziasi
man idomu pastebekit iki kiek ji pas jus nukrenta !!!!pas mane nors ir rodo 97C taciau ji nepasislepia visiskai
gal kas zino techniskai paaiskinima???
negi cia paprasciausia "paslepta "temperaturos matuokle ???

Prikabinti failai:
Speedometer2.jpg
Speedometer2.jpg [ 105.08 KiB | Peržiūrėta 9941 kartus(ų) ]

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 22:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
ciut zemiau nei 4,5 per koki cm. zemiau nekrenta niekada :wink:

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Kodel paslepta? Cia normali temperaturos matuokle kaip ir pas visus :) Pas mane benzinas tai gal kazkas kitaip nei dyzeliui, bet kai uzsyla ji pasislepia visa ir lieka tik paskutine "paloske" matoma. Kai buvo parejes termostatas tada matydavosi dvi, kartais trys "paloskes".

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
tai va idomu dyzeliui kiek turi but ?!
A ko nepaslepta ? man tai atrodo paslepta jei nera user manual`e parodyta !
gal dar kazkas yra ko nematau ??? :)

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Daug ten yra ko nesimato :D atsirakink skydeli tai dar ne tiek visko rasi paslepta, ir kiek generatorius krauna ir kiek tiksliai kuro bake ir dar n bairiu. O ta matuokle user manuale aiskiai parodyta ir aprasyta, tiap kad nereikia cia lialia, arba pas tave kazkoks manualas sutrumpintas :)

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.04.25
Amžius:
40
bmwspeed rašė:
Chebryte o jus atkreipete demesi i ta linija sugraduota !!!??? kai masina salta ji buna aukstai o kai syla ji leidziasi
man idomu pastebekit iki kiek ji pas jus nukrenta !!!!pas mane nors ir rodo 97C taciau ji nepasislepia visiskai
gal kas zino techniskai paaiskinima???
negi cia paprasciausia "paslepta "temperaturos matuokle ???

Pas mane ji isvis nejuda niekada..Ar gali buti, kad LCI jos neturi judeti?

Gal kolegos, kurie LCI turi galetu patvirtinti...

Manuale nieko apie tai neraso..

EDIT: LCI modeliams si funkcija buvo deaktyvuota..pagooglinau truputi :oops:

[CENZŪRA] jau galvojau vel kazkas neveikia :D

Paskutinį kartą redagavo spix 13 Kov 2012, 23:50. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.05.17
Automobiliai:
E30 tc-baur cabrio
E36 325
chrysler sebring cabrio
toyota celica cabrio
E36 328 cabrio
bmw e61
grand voyager 3.3
w220 320cdi
Bmw m3 E36
bmw 325 cabrio E30
Bmw 535d e60
Bmw 535d f10
bmwspeed rašė:
tai va idomu dyzeliui kiek turi but ?!
A ko nepaslepta ? man tai atrodo paslepta jei nera user manual`e parodyta !
gal dar kazkas yra ko nematau ??? :)

nu nzn pas mane temp gera tfu tfu tfu,bet tiek daug bruksniuku niekada nebuvo nukrite,tarp 4 ir 5 yra vidurine linija tai nuo jos 2-3 bruksniukus pakrenta ir viskas.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2012, 23:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.05.01
Automobiliai:
E61 525d
Bmwspeed: keiciau tik tarpine karterio ir dapyle 1.5 ltr tepalo. Begus 240000 km. tikra. Jokiu adaptaciju netryniau, tik ramiai vazinejau kol buvo problemos. Ir jei jausdavau, kad nemeta aukstesnio begio, siek tiek atleisdavau gaza - nu lyg tai sankaba imintum. Ir varikliu stengdavausi nestabdyti. Ir po poros savaiciu tie smugiai dingo. Tik neaisku ar nuo adaptavimosi, ar nuo salcio, ar nuo tepalo - tipo jis ten kazkokius cilindriukus praplauna ar pan.

Zodziu - pataupyk nervus ir masina - gal praeis.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 144  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Toulousema

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery