Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 15:37

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:08 

Sveiki, labai reikia jusu, profesionalu, patarimo. Pas mane buvo paprastas sildomas salonas, bet ne elektrinis. Nusprendziau pasikeisti ir nusipirkau odini. Tas odinis su sildymu, elektra ir sedyniu atmintim. Dabar man iskilo problema kaip ji isidet?! pas mane sildymo fiske tai iseina, bet elektros fiskes ir laidu tai nera. Ar labai sunku yra ten isvesti tas elektras? ar bet koks auto elektrikas ta padarytu? kalbejau su tokiu is BMW centro klaipedoj tai jis po darbo man sutiko sudeti, bet jis nori 700 Lt, nu aisku ten butu darbas be priekaistu, bet suma man visai nepatinka. noreciau pigiau. Juk mechaniskai pakeisti sedynes gali bet kas? ten nera jokiu stebuklu? eme yra tik elektra isvedzioti? gal kas zino kas klaipedoj galetu tai atlikti? Busiu labai labai dekingas uz atsakymus ir patarimus!!!

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
gyvulys8 rašė:
Sveiki, labai reikia jusu, profesionalu, patarimo. Pas mane buvo paprastas sildomas salonas, bet ne elektrinis. Nusprendziau pasikeisti ir nusipirkau odini. Tas odinis su sildymu, elektra ir sedyniu atmintim. Dabar man iskilo problema kaip ji isidet?! pas mane sildymo fiske tai iseina, bet elektros fiskes ir laidu tai nera. Ar labai sunku yra ten isvesti tas elektras? ar bet koks auto elektrikas ta padarytu? kalbejau su tokiu is BMW centro klaipedoj tai jis po darbo man sutiko sudeti, bet jis nori 700 Lt, nu aisku ten butu darbas be priekaistu, bet suma man visai nepatinka. noreciau pigiau. Juk mechaniskai pakeisti sedynes gali bet kas? ten nera jokiu stebuklu? eme yra tik elektra isvedzioti? gal kas zino kas klaipedoj galetu tai atlikti? Busiu labai labai dekingas uz atsakymus ir patarimus!!!

jei vilniuj galiu padaryt bent jau 3 kartus pigiau ... :)

E34 525 M50 91m buvo
seip E34 :)

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:16 

Pacias sedynes pakeisti tai zuikio dainos.Tik va su elektra sunkiau.
Na bet jau Robertas pasiule pagalba siuo klausimu.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
54
reikes paskambinsit 869966996

E34 525 M50 91m buvo
seip E34 :)

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:25 

Uz kiek gyvuly oda pirkai?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 20:40 

Mokejau 1500 Lt, bet tik dabar supratau, kad truputi nesamone padariau. Ten tas salonas siaip ahujenas, viskas labai zajbys, bet jis yra is emkes, o pas emke yra tokia sidabro spalvos apdaila dureliu, o pas mane masinoj medzio imitacija. Tai kur as dabar gausiu likusia M5 apdaila vidaus? tas is BMW centro sake, kad gali buti jog eis mano medzio imitacija perdet ant tu duru, bet gal ir ne, ten nuo metu priklauso. Siaip susidet salona nera jokiu stebuklu, as pats visiskas atgrubtnagis jauciu ta sugebeciau padaryti, tik man baisu kaip ten su tom elektrom. nes ten kazkaip reikia tuos laidus per kompa vest ir t.t. Man butu geriau Klaipedoj susidideti, arba bent, kad kas elektra pravestu. Nu o jei ka tada su Robertu teks bendraut :) o tikrai ten ta elektra pravest nereikt buti bmw specu?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 21:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.03
Amžius:
45
Automobiliai:
E87 116i N45 '07
Ex E81 118d N47 '07
Ex E46 316Ti N42 '03
Ex E36 328 M52 '97 Touring
Ex E34 525 M20 '89 Sedan
Ex E30 316 M10 '84 Sedan
Jei Vilniuj tris kart pigiau tai jau geriau i Vilniu tuo paciu ir gera sena "miesteli" aplankytum ir kapeiku pramogoms liktu nuo 700LT :D

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
nelabai supratau prie ko medzio apdaila ant duru ir odines sedynes? cia tik del to kad nesiziuri emkines sedynes su medzio apdaila?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:16 

Nu pas mane siaip masinoj yra medzio imitacija, o tas salonas yra is masinos su m5 apdaila, kur sidabrine tokia spalva vietoj medzio imitacijos yra, tai pas mane visos dureles yra su ta sidabrine apdaila, tai va tokia ir problema. Nu klaipedoj vienas man siule 90 litu uz ta darba plius laidai ir fiskes reikalingos tam pravedimui, tai gal gausis kokia 150 ar 200, bet as nezinau jo kokybes ir jis gali tik nuo geguzes 15, o tiek laukt as nelabai nusiteikes. Gal vistik kas zino kur klp tai butu galima padaryt? ir kaip ten su elektra? nes kiek snekejau, tai nemazai kas sako, kad ten yra reikalu nemazai?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:17 

bimmer rašė:
nelabai supratau prie ko medzio apdaila ant duru ir odines sedynes? cia tik del to kad nesiziuri emkines sedynes su medzio apdaila?

Bent E34 tai labai dazna opcija oda ir medis.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Gali pabandyt pasiskambint 8-688-32470... Gintaras... Tiesa cia Kretingoje ir eiles pas ji buna min. apie 2 sav., taciau zmogus dirba tikrai gerai ir uz protinga kaina... Pakalbek su juo tai gal ir apsiims...

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
tai cia ne vien E34, E39 tuo labiau dazna opcija oda ir medis :) kazko turbut nesupratau kas ten blogai su ta oda ir medzio apdaila, bet neesme :)
Evaldas rašė:
bimmer rašė:

Bent E34 tai labai dazna opcija oda ir medis.

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
bimmer rašė:

Mokejau 1500 Lt, bet tik dabar supratau, kad truputi nesamone padariau. Ten tas salonas siaip ahujenas, viskas labai zajbys, bet jis yra is emkes, o pas emke yra tokia sidabro spalvos apdaila dureliu, o pas mane masinoj medzio imitacija.

Zmogus salona greiciausiai eme su dureliu apsifkemis...

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 22:41 

ačiū uz numeri Turbo, jo tu visiskai teisus, emiau su absifkemis. gal kas gali apie elektrine proceso dali papasakot ir parekomenduot kanors klaipedoj?

StandartinėParašytas: 27 Bal 2006, 23:57 

O gal kas zinot is kur ir uz kiek galeciau gaut E34 odini salona?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: