Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 13:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E60 ir E61 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 144  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Lap 2011, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
darius2 rašė:
DABAR KLAUSIMAS (taip bijau del atomat.dezes): Ar galima vaziuojant ant 120 km/h ijungti padeti i N ???(variklio neisjungiant-tai gaunasi ne sugedusios masinos buksiravimas) ??

O kodel tau toki norai kyla

Na noriu paziuret ar keiciasi triuksmas is galo. Jei masina rieda ant laisvo (N) tai ar sukasi kardanas su pakabinamu guoliu ? ar sukasi tik ant Drive?

StandartinėParašytas: 23 Lap 2011, 23:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Automobiliai:
2015 BMW i3 REX
2013 E93 LCI, 2.8i
2016 F25 X3, 3.5i x-Line
ex - 2007 E83 X3, 3.5d M-sport
ex - 2004 E61 525d
bmwspeed rašė:

Na noriu paziuret ar keiciasi triuksmas is galo. Jei masina rieda ant laisvo (N) tai ar sukasi kardanas su pakabinamu guoliu ? ar sukasi tik ant Drive?

kas per klausimai, nu tai aisku kad sukasi :!: Tu nutrauki varomaja jega tik tarp greiciu dezes ir variklio. Bet jei masina rieda, tai tai sukimo momenta perduoda per pusasius, reduktoriu ir kardana iki dezes..

p.s. ieskojau zmonai masinos ir netycia radau ledini italiuksty, geri metai uz gera kaina, tik dulkes issivalyti reikes =D>
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1959539

StandartinėParašytas: 23 Lap 2011, 23:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Norejai pasakyt dumbla su lopeta iskabint? :)

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 12:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.12
Amžius:
41
Automobiliai:
E70 X5 N62 07'
ex BMW:
E39 530d M57 03'
E39 520i M52 97'
E30 318 M10 84'
Išdžiovint, išsiurbt ir parduot lietuvaičiui, ieškančiam mažos ridos :mrgreen:

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 12:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Blazis rašė:
Išdžiovint, išsiurbt ir parduot lietuvaičiui, ieškančiam mažos ridos :mrgreen:

vakar pajungiau DIS ir ziurejau klaidas,radau kelias neistrintas,o prie klaidos kai kur rodo data ir kilometraza.2008m pravaziuota 84 tukst km.
dar kazkur radau 124 tukst. bet niekur neradau kad virsytu 150 tukst kas yra dabar.Tad dar labiau uzsitikrinau, kad rida teisinga.Plius perkant ant saskaitos firma parase rida-taip nerizikuotu net italai.
BMW nereiskia kokybe.Garantinem masinoms keicia reduktorius.paguglinkit.Lietuva dar tik pradeda "uzsipildyt" ligotom E60/E61.nes uzsienio saliu varguoliai jau perkasi F10/F11.

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 16:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Man atrodo kad tiesiog nusipirkai lavona autobanuose sudrozta ir dabar visi e60 tau blogis. Kai savo nupirkau idejau apie 7k tvarkymams, o po to jau visa eksplotacija tai kapeikos. Vaziuoju daug, netgi visiskai briednais kaimo keliukais tenka prasilekt kai silta, bet problemu jokiu ir visiskai niekas neluzta, o ir vadinamu "ligu" neradau irgi. Taip kad man rods nepavyko jum si karta loterijoj sudalyvaut, nenusiminkit, dalyvaukit dar karta :D

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 19:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Gerdas rašė:
Man atrodo kad tiesiog nusipirkai lavona autobanuose sudrozta ir dabar visi e60 tau blogis. Kai savo nupirkau idejau apie 7k tvarkymams, o po to jau visa eksplotacija tai kapeikos. Vaziuoju daug, netgi visiskai briednais kaimo keliukais tenka prasilekt kai silta, bet problemu jokiu ir visiskai niekas neluzta, o ir vadinamu "ligu" neradau irgi. Taip kad man rods nepavyko jum si karta loterijoj sudalyvaut, nenusiminkit, dalyvaukit dar karta :D

dekui uz eilini "lietuviska patarima"
jei ligu jokiu neradai tai kur ikisai 7 K ???turbut versta buvo o visa kita nesudrozta:) ar cia skaiciuoji padangas-valytuvus-tepalus-filtrus-stabdziu kaladeles-siaip cia ir yra eksplotacines islaidos.
"visa ekspotacija-kapeikos" :) del eksplotacijos niekas neverkia, bet automatine deze - va cia yra skausmingiau

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 21:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.11.10
Automobiliai:
F10 520d 12'
ex E60 530d 04'
ex E46 320d 04'
ex E39 530d 99'
ex E34 525i 90'
ex E30 318i 87'
man atrodo uzteks jau aptarineti mineta bmw... pasikeis zmogus ka reikia ir vazines sau sekmingai. To ir palinkesiu [-o<

StandartinėParašytas: 24 Lap 2011, 22:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
40
Cituoti:
dekui uz eilini "lietuviska patarima"
jei ligu jokiu neradai tai kur ikisai 7 K ???turbut versta buvo o visa kita nesudrozta:) ar cia skaiciuoji padangas-valytuvus-tepalus-filtrus-stabdziu kaladeles-siaip cia ir yra eksplotacines islaidos.
"visa ekspotacija-kapeikos" :) del eksplotacijos niekas neverkia, bet automatine deze - va cia yra skausmingiau

Prasom, prasom :)
Gal ir versta, jum geriau zinot :D
Nauji amortizatoriai, naujas generatorius, nauji stabdziai, naujas akumas ir keletas smulkmenu. Va tau ir 7k :D Tik tiek kad apie visa tai jau pirkdamas zinojau. Whatever, sekmes gydant ja.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2011, 16:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
Sveiki, kas kur Vilniuj keitet kardano mova? Pajutau smugi stabdant, tai dezistai pasake, kad cia hidraulikos beda, tai 8k lt, arba nauja deze. Tai gal nuo movos pradesiu..

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
sheichas rašė:
Sveiki, kas kur Vilniuj keitet kardano mova? Pajutau smugi stabdant, tai dezistai pasake, kad cia hidraulikos beda, tai 8k lt, arba nauja deze. Tai gal nuo movos pradesiu..

Pas mane irgi ta pati beda, kai pilnai sustoji, smugis pasijaucia. Vietoj stovint junginejant is R i D na vos vos lengvas toks stumtelejimas, bet praktiskai nejuntamas, tik vaziuojant sustojant smugis pasijaucia.. Tai nuveziau i servisa ne bmw, o paprasta, sakau patikrinkit kardano mova-guma, tai apziurejo ta guma sako lyg ir viskas ok, tipo jei leva guma iskart matosi kad suskeldejusi yra ir pan, as jiem pasakiau kad cia ARUNAS B sake reikia ant P ir sukineti vienam rata, kitam ziuret ta guma.. Tai nieko ten nerado negero jie, tai gal sakau nemokejo paziuret-net nzn.. Tai dabar turbut laukia dezes remontas rimtas, nes vienam meistrui skambinau irgi pasake kad dezes hidraulikoje beda greiciausiai.. Na gal reiketu pabandyt dar del viso pirkto tepalu pasipildyt, gal geriau bus?

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 17:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
Zinai, kai pasako kaina tokia, tai naturaliai nesinori tiket, kad bus blogiausia. Siaip variantas keist deze nebent. Bet idomu tai, kad jei vaziuoji ir stabdai palaipsniui arba staigiai stabdant ir pries gala perspaudus stabdi, tai nesijaucia nieko. Bet jei nuo kokio 70-100 km h iki nulio staigiai reikia - tuomet bus dunktelejimas.. Dar vienas paguodos variantas, kaip sakai, paziuret tepalus.

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 19:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2011.08.09
Automobiliai:
BMW E61
Le Dainius rašė:

Pas mane irgi ta pati beda, kai pilnai sustoji, smugis pasijaucia. Vietoj stovint junginejant is R i D na vos vos lengvas toks stumtelejimas, bet praktiskai nejuntamas, tik vaziuojant sustojant smugis pasijaucia.. Tai nuveziau i servisa ne bmw, o paprasta, sakau patikrinkit kardano mova-guma, tai apziurejo ta guma sako lyg ir viskas ok, tipo jei leva guma iskart matosi kad suskeldejusi yra ir pan, as jiem pasakiau kad cia ARUNAS B sake reikia ant P ir sukineti vienam rata, kitam ziuret ta guma.. Tai nieko ten nerado negero jie, tai gal sakau nemokejo paziuret-net nzn.. Tai dabar turbut laukia dezes remontas rimtas, nes vienam meistrui skambinau irgi pasake kad dezes hidraulikoje beda greiciausiai.. Na gal reiketu pabandyt dar del viso pirkto tepalu pasipildyt, gal geriau bus?

Jeigu skaitet sia tema esu daug prirases savo patirties: kaip pamate ,kad guma suplysus pas mane ir tepalo nera 2 litru.Pakeiciau ta guma uz 400 lt ir karteri plius dapyliau tepalo ir nuvaziavau automagistrale ir pradejo stabdant smugiuot.
tai as dar klausiau ka ta GUMA uz 400 lt man pades? sako bus svelnus begiu P-R perjungimas...taciau nieko ten svelnesnio nepajutau- jei perjungineju is P i R i D masina susiubuoja(o kai smarkiai laikai nuspaudes stabdi-to nesijunta)kiti sako "ko nori cia gi automatas turi taip but! kiti sako neturi! turi nesijaust (NETIKIU asmeniskai) Zodziu dabar yra taip: masina pastovejo garaze ..."pailsejo" ir vel vaziuoja graziai....LAUKIU "paumejimo" jau ir paziurejau kiek hidraulika kainuoja-10 tukst LT KRASTA Auto. Cia kiti sako jau tau "pusle" reikes keist.na zodziu laukiu

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 19:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
Man su w211 pusle buvo parejus, tai simptomai tikrai ne tokie. Ten masina i kalna neitraukdavo. Ai, dar vienas pastebejimas - kai salta tai be problemu, jei uzsyla iki darbines, tada pradeda grybaut..

StandartinėParašytas: 07 Gru 2011, 23:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.01
Amžius:
14
Automobiliai:
E65 740d matte black
sheichas rašė:
Zinai, kai pasako kaina tokia, tai naturaliai nesinori tiket, kad bus blogiausia. Siaip variantas keist deze nebent. Bet idomu tai, kad jei vaziuoji ir stabdai palaipsniui arba staigiai stabdant ir pries gala perspaudus stabdi, tai nesijaucia nieko. Bet jei nuo kokio 70-100 km h iki nulio staigiai reikia - tuomet bus dunktelejimas.. Dar vienas paguodos variantas, kaip sakai, paziuret tepalus.

pas mane 1:1 viskas. Ir pats visada dabar perspaudineju stabdi sustojant, tada nebuna smugio..Tipo jau beveik sustojai, tada atleidi stabdi, ir vel paspaudi ir nera to smugelio.. Nu man keista kad hidraulika is tikro.. As vis dar turiu vilties kad blogai paziurejo ta kardano guma, arba tepalo truksta.. Nes realiai, tai man simtas metu ta deze vazineciau ir vazineciau, bet vienam zmogui noriu perleisti masina, tai norisi padaryti kad butu taip, kaip turi buti :)
ai dar, esu pastebejas kad kartais jeigu grubiau spusteliu pedala pvz kai uzsidega zalias sviesaforo signalas, labai retais atvejais su smugeliu pashoka i prieki masina.. Pas mano drauga rida apie 190tukst irgi lygiai tas pats, tik pas ji dar ne taip stipriai, na tipo beveik nejuntamas tas smugelis, o pas mane jau suprogresaves gan stipriai.. ziurejau ant kompo, buvo ismete klaida "torque converter" bet kazin ar cia prie ko ta klaida.. nors ji surista su deze.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2153 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 144  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery