Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 02:13

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:00 

Ta va,siandien likau didziai nustebes,kai rakinau su pulteliu duris,bet jos neuzsirakino.Vairuotojo duru knipsiukas net nesujudejo,o visu kitu duru uzsirakino ir vel atsirakino.Su raktu rakinant viskas ok.Uzvedus varikli,turetu uzsirakinti,bet neuzsirakino.Ir net atidarytoms vairuotojo durims galima ta pypsiuka uzspausti,jis neatsoka,kaip kad anksciau budavo.
Na,ir po kokio pusvalandzio nei is sio,nei is to viskas pasitaise.Kazkas sutraskejo vairuotojo duryse ir vsio.Veikia gerai.
I ka cia reikia atkreipti demesi?Gal ka sutepti reikia ar ka?
Dekui uz atsakymus.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:26 

Kad pas ji traskesys girdimas, elektra manau ne prieko. Bando uzdaryt, o kazkas mechaniskai neduoda... 8)

Na man buvo panasiai kai as su tuo prakeiktu rakteliu po spinute pamakalavau is neturejimo ka veikt ir tokiu budu sugebejau nulaust viduj esancia trauke. Isardziau duris trauke istaciau i vieta ir taba gerai... Taip vat, kadangi pas tave ten ir traska viskas, speju bus mechaninis gedimas. Teks kolegai prasiardyt duris... 8)

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:41 

Tas sutraskejimas buvo toks,tarsi kas atkibo ar pan,nu tarsi uzstriges kas butu.Traukute tai nelabai tikiu,kad kalta.Visdelto pati pasitaise. :roll: Galvoju,gal dregmes kazkas prigaude,siandien pyle lietus ziauriai.Kazkada buvo panasiai,bet su rakteliu pasukau,tai ir sutraskejes vel pradejo veikti.Nu bet sakau,toks jausmas,kad kas uzstriges butu.
P.S.Valytuvai be problemu veike.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
praeis savaime, tiksliau jau praejo, 99% nuo dregmes.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.12.02
Amžius:
45
issiardyk spyna ir sutepk viska ir viskas bus ok

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:46 

Ko gero dregme, juolab kaip ir pasitvarke viskas 8)

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 13:53 

Na dar savaitgali reiks pabandyti issiardti,viska sutepti ir isvalyti.
Dekui visiems uz pamastymus.Jei dar kas turit kokiu minciu,labai laukiu jusu atsaymu.
Ziuresiu,kas bus toliau.Beje,as galvoju,o negalejo buti toks bajeris.Pas mane kai uzvedi masina,ji uzsirakina,jei atidarytos durys,tai neuzsirakina.Bet jei salono lempute isjungi,tada jos bando uzsirakinti,nepriklausomai nuo to,ar durys atrakintos,ar ne.Tai va man suryt bande uzsirakinti atidarytos durys (na pypisukas ilindo,ir vel islindo.)Gal kas nors ten uzstrige buvo?Ir man regis,kad ir kazkada seniau kai buvo sudurniaves uzraktas,viskas ivyko po to,kai bande uzsirakinti atidarytos durys.

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 14:28 

Man pastoviai vienos durys uzsaldavo tai jauciu irgi issiardyti ir susitepti viska reiketu :?

StandartinėParašytas: 28 Kov 2006, 14:41 

Ne viska gerbiamasai versk salciui, as vat savajam buvau supjoves centrini traukiodamas uz to cipciko, kaip Dr.Zoidberg-as pavadino, noredamas ka nors islaipint ar pan. kai uzvestam motorui uzsirakindavo centrinis... Tampyt ner gerai pasirodo, nes po to buvau isemes taip istrigusi centrinio varikliuka, isardziau o ten kaip tai buvo dantratukai iseje is vietos... 8)

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 19:10 

Man panasiai buvo. Yra ten tokis troselis prie uzrakto, kadangi tai buvo senokai, jo paskirties nepamenu.Tai va, tas troselis strigo man, nes ant jo kazkokiu budu pakibo kazkas panasaus i fiksatoriu or smth. Tereikejo ta troseli islaisvint ir bedu kaip nebuta.

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 20:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
papasakosiu as jums is savo patirties kas ar kokios priezastis gali buti: 1.tai reiktu patikrinti saugiklius kurie randasi po galine keleivio sedine 2.jeigu sveiki saugik. reiktu ziureti ar veikia visi varikliukai,nes buna tokiu atveju kad nebuna kontakto:tai dazniausiai pasitaiko bagazineje,bako uzrakte 3.blogesnis atvejis tai sugedes arba turintis defektu pats varikliukas:uzstrige dantraciai ir panasiai

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 20:39 

o man taip pat buna kaip tau, kad buvo, tik man vasara, kai buna karsta ir mazai dregmes, o kai buna ziema ir lauke zemiau 0 tai viskas veikia be problemu. Gal kas zinote kodel pas mane taip durniuoja?

StandartinėParašytas: 29 Kov 2006, 22:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
bandyk supurksti wd40 visas jungtis su varikliukais ir pacius varykliukus(juos tiesiog ismaudik su wd40,opaskui isdziovink)nes gali buti kad oksidavesi laidai.sekmes bandant :wink:

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 08:29 

Sep tuos varikliukus ir paskerst galima, tik kruopsciai ir atsargiai tai atlikt reikia. Tada galima ir sutept ir t.t. ... 8)

StandartinėParašytas: 30 Kov 2006, 16:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.05
Amžius:
46
Automobiliai:
E34 535iA '92
o pas mane labai paprastai buvo surasta beda, kai paspaudus nuo pultelio uzsirakinti jis uzsirakino ir vel atsirakino,- pasirodo problema bagazines dangtyje (cai as apie E34 :) zinote, ta beda, jis megsta uzstrigti, tai va, atitraukus ta bagazines mygeli,- uzsirakina normalai, o jei tik palieki iki galo neistraukta,- neuzsirakina

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 15 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: