Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Bir 2025, 03:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 11:00 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:1991
Variklis:2,5 M20
Degalai:benzinas

Problema/klausimas: sveiki turiu tokia problema uzdejau nauja galva, bet bandant prasukti aptini velena kad atstatyti metkas jis kazkur uzstringa ir neprasisuka kas gali but, ačiū uz pagalba is anksto

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 11:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
46
Automobiliai:
E34
o galva tokia pat esi uzdejes, ar degimo kamera nesiskire nuo kitos galvos, stumokliai lygi ar su iskilimu, truputi dagiau info apie varikli ir ka ten darei. O vienas is variantu ,kad uzdejei galva su kitokia degimo kamera ir pas tave stumai yra su isnesimu i virsu ,tai jie kliuna i galvos degimo kameros kampa.Cia jei M20 variklis ,o kai galva dejei metkes buvai sustates ? vnzo laukiam daugiau info

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 11:24 

jo m20 pas mane, o galva kai ziurejau tai lygiai tokia pat buvo stumokliai su isnesimu, o buvo taip truko galva tai nupirkau kita kaiziurejau ti lyg ir tokia pat buvo, jo buvau metkas sustates teisingai po to bandziau prasukti tai nelabai man kas gavosi tai net nezinau ka bedaryt, pradejau galvoti kad galva ne tokia paemiau

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 11:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
46
Automobiliai:
E34
o daug truksta iki mietkes ,nes as tai irgi buvau uzsokes ant to greblio, bet pas mane dar nebuvo suvarzyta ,tai matavau stuma, kiek islenda matavau tarpine kiek mm ,palikau stuma +0,5mm [buvo 7mm virsaus] 1,2mm laisvas tarpas(mano galva 325E) . Tai siulyciau kelt galva ir atidziai pasiziuret kas ir kaip ,nes niek kit nepadarysi nenuemes ,ziurek kur tas stumo iskilimas lenda i galva ir ziurek ar yra vietos jam ilyst ,arba keisk i kit galva, jei nenori tekint stumu ,arb toks nelabai grazus variantas deti 2 tarpines ,bet reik matuot, ar uzteks ,o isurbimo skyles nebuvo mazesnes uz tavo galvos ?

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 11:58 

ne ir tarpine buvau prie galvos pridejes pasiziureti viskas tinka, tik kazkur kliuna reiks varyt tuoj i garaza ir bandt kaip tu sakei ir vakare galesiu dar tiksliau parasyt, o dvi tarpines deti neiko blogo?

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 12:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
46
Automobiliai:
E34
nepatartina, nes pasidaro didesne tikimybe kad prapus , bet eu dares, tai laiko, ispradziu labai neskraidai ,paskui dar pasivezi ir turetu laikyt ,bet zinai su kokiom dalim lopom masinas ,,padvalas ,,tai nezinai ant ko uzsirausi

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 12:24 

na reik ziuret varau jau i garaza vakare dar parasysiu

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 15:55 

pasiziurejau tai ant tos galvos degimo kamera ne tokia ir stumoklis rekiasi i galba ir pasikelia kazkur apie 3 - 4 mm, ir jam tas trukdo prasisukti gal zinai kam tokios galvos reikia ? :)

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.13
Amžius:
46
Automobiliai:
E34
Yra 3 variantai tavo atveju: imi graveri kisi i drele ir galva drozi ten kur trukdo ,jami karteri issitrauki stumus ir nutekini kepures aniem (tuo paciu pasikeiti ziedus220lt, indeklus 180lt kazkur) arba vezi galva atgal ir sakai kad netinka beje kiek nori uz galva ir is kur busi? jei tekinsi imesiu i pm papildomos info galesi pamastyt

Paskutinį kartą redagavo magnats 29 Kov 2010, 16:28. Iš viso redaguota 3 kartus.

StandartinėParašytas: 04 Kov 2010, 17:26 

galva atiduociau uz 220 o esu is silales mano tel nr 867223488 tu man i tel parasyk jei ka del galvos sugalvosi

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 10 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: