Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 10:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Lie 2006, 17:19 

Per siuos karscius masinai pastovejus ant saules nusminga skydelis - uzvedus masina veikia tik spidometras ir apsukas rodo bei kuro sanaudas. Nerodo nei kilometrazo ir kas blogiausiai - temperaturos (maza kas per tokius karscius). Dar lyg to butu negana is niekur nieko pradeda cypti perspejimo signalas - ir cypia nesustodamas pora minuciu (bet nevisada) ... taip ir isproteti galima cypia, nieko nerodo - gal jau variklis perkaites ar ka - nezinai ar cia stoti ar ne :?
Masina vaziuoja puikiai - jokiu sutrikimu.
P.S.
Grizes pastatau i vesu garaza ir ryte viskas veikia be priekaistu.

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 11:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Manau tau bus nusmigus skydelio batareika, ji per nakti atsigauna pastovejus, todel taip ir elgiasi.

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 15:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
pas mane pvz buna per siuos karscius toks variantas, kad gerai pakaitintoj masinoj kai daud pavazineji pradeda nerodyt spidomektas ir kur kuro sanaudas rodo. Be spidiko ypac smagu vaziuot :) Poto pastovejus atsigauna ir vel gerai.Gal ir tas pats gali but :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 16:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
o gal paprasciausiai atsals orai ir vel viskas bus ok :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 16:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
tai gal, net cia ne tik zmonem, bet ir masinom tokie karsciai ne i gera.Tik durna kai vazioji, tik zvilkt i spidika, o ten nuli rodo.Tai ir velkuos paskui koki kukurbezdali, kad tik ne duok dieve virsysi greiti ir tie zaliamartskiniai sustabdys nuskausmint :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 16:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E34 520 M50 90'
del spidometro tai paziurek ar geras kontaktas gale prie reduktoriaus

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 16:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
studentas rašė:
del spidometro tai paziurek ar geras kontaktas gale prie reduktoriaus

gal truputi konkreciau gali nupasakot, nes nelabai specas esu kur ieskot, kokia geda :oops:

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 16:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
E34 520 M50 90'
pasikeli ant pakelejo arba uzvaziuoji ant duobes ir galiniam reduktoriui ( stovi masinos gale, prijungtas pusasiais prie galiniu ratu ir prisuktas prie kebulo) susirast pajungta fiske(liktais 2 laidai i ja ieina) ir paziurek ten ar geri kontaktai, ar pats laidas nenuluzes. manau gerai isaiskinau kaip ji surast :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 18:19 

pas mane spidometras ir ekonomaizeris išvis keistai veikia. rudenį neveikė, bet kai atšalo orai, tai per visą žiemą veikė visada. kuo labiau oras šilo, tuo rečiau pradėjo rodyt gyvybės ženklus. dabar per karščius neikart nepastebėjau veikiančio. :roll: tai ir važiuoju spėdamas greitį pagal aplinkines mašinas. ir kur tokiu atveju pradėt ieškot sliekų? :roll:

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 19:00 

man buvo skydelis pradejes durniot panasiai,jau galvojau keisti,paskui kai jau uzkniso jo skambejimas,kumsciu truputi pagydziau,jau menuo kai veikia be sutrikimu,bijo turbut :)

StandartinėParašytas: 11 Lie 2006, 19:13 

:D aš savo irgi bandžiau panašiai, bet matyt drąsesnis, nei tavo :D kažkada buvau pas elektriką, tai jis tik išgirdęs problemą ir kad tai bmw, pasakė kad tai "bmw liga" ir neapsimoka net žiūrėt [-( bet poto atėjo žiema ir viskas pradėjo veikt, galvojau pats pasitaisė, bet ne .... :-k

StandartinėParašytas: 12 Lie 2006, 15:09 

Paskutiniu metu kada benuvarau i servisa su kokia tai problema pastoviai girdziu ta pati : "bmw liga" :wink: Apsirgo gal mano masiniukas, kad normaliu gedimu nera tik "ligos", o gal cia meistru "liga" :lol:
na va si ryta jau ir is vesaus garazo skydelis nebeveikia ...

StandartinėParašytas: 12 Lie 2006, 15:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.13
Amžius:
47
Automobiliai:
ex E12 M10B18 '80
ex E34 M20B25 '90
ex E34 M20B20 '89
ex E32 M30B30 '93
ex E39 M57 '02
F11 B47 '17
gal ir liga, bet visos tokios ligos yra išgydomos, nebent daktarai per stipriai dezinfekcijos paėmę :lol: :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 12 Lie 2006, 15:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
cia paprasciausiai yra tokie gedimai, kur jie gali visa diena krapstytis ir ch... ka nustatyt, o ka tada, durniaus vietoj likt. Siaip yra gudriu moniu, tik va rast nera taip paprasta :) o kiti, kur sako liga, tai tarp eiluciu sako eik tu... Variklis, vaziuokle ch..nia, o va tokios visokios nesamones, visokie sudini gedimukai, tai ir meistram nepatinka, ne tik mum.

StandartinėParašytas: 12 Lie 2006, 18:06 

mad rašė:
:D aš savo irgi bandžiau panašiai, bet matyt drąsesnis, nei tavo :D kažkada buvau pas elektriką, tai jis tik išgirdęs problemą ir kad tai bmw, pasakė kad tai "bmw liga" ir neapsimoka net žiūrėt [-( bet poto atėjo žiema ir viskas pradėjo veikt, galvojau pats pasitaisė, bet ne .... :-k

Pastebejau jeigu meistrai nieko verti,paprasciausia pasakyt kad tai BMW liga,o prisipazinti kad patys nieko neraukia-slabo :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: