Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Lap 2024, 18:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Vas 2006, 13:48 

Atsirado nelauktai problema, masina sugedo per kelias valandas 1992 metu 525 plyta automatas. Eiga tokia, ryte masina uzsikure is karto, stovi pozeminej akstelej. Toliau pavazinejus nejo uzkurti, starteris suka kaip zveris, taciau variklis neuzsiveda, yra signalizacija, taciau ji veikia tvarkingai. Po keliu valandu stovejimo lauke, masina uzsikure is karto, viskas veikia. Parvaziavus i aiskatele, po kokio pusvalandzio teko vel vaziuoti i darba, masina vel neuzsivede, vel tas pats, starteris suka, taciau rezultato jokio. Kas galetu buti, gal kas esat susideure? man toks vaizdas, kad gal benzino siurblys streikuoja, kol salta masina, uzsiveda is karto, ka tik dirbusi nesiveda. Pries pora savaiciu taip atsitiko, kad vos davaziavau iki koloneles, vos nesibaige bendzas, kiek girdejau, tai turi itakos bendzo siurbliui. Dekui uz pagalba.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2006, 15:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Manau kad benzino siurblys. Ten yra toks sietelis -filtras. Gali buti, kad jis uzsineses. Bent jau man taip yra buve.

StandartinėParašytas: 07 Vas 2006, 15:13 

siaip ar taip teks varyti i serviza, idomu ka je ten ras. Gal galit patarti i koki varyti, kad nebutu eiliu ir nemaltu s... ir aisku kaina nesikandziotu :)

StandartinėParašytas: 07 Vas 2006, 15:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Man ji (benzino siurbli) restauravo Ausegros servise (kanagi netoli nuo namu auto buksyruot reikejo) http://www.ausegra.lt :wink:

StandartinėParašytas: 07 Vas 2006, 22:43 

vat ir man tokia problema yra,bet pas mane visai nesikuria,parvaziavau pastaciau i garaza, o ryte jau neuzkuriau ir taip jau 3dienas neina uzkurti,net nzn kas gali buti gal kas galit patari ka daryti

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 00:12 

po dveju savaiciu pagaliau atsiemiau savo bmw.nuvares i labai populiaru servisa ir :shock: :x :?: .bendradarbis pasiule justiniskese ir per pusantro dienos zavelas :P pagrindine prezastis oro matoklis ,jei su dujom vazinejot(po sprogimo)ir kt .smulkus niuansai.

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 00:21 

kai reguliavo dujas oro matuole tikrino sake kad viskas gera

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 00:22 

Pas tave bus su siurbliuku bake problema. Uzknisantis dalykas, bet daznas bmw gedimas

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 00:26 

apsukos nesokinedovo ,trauka tokia pat buvo pries giedima

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 08:20 

dekui uz info, vakar velgi, pastovejo, uzsikure is karto, pavazinejau, viskas gerai, tik parvaziavau i vieta, uzkurti nepavyko :(
Pas mane yra dujos, taciau tiesioginis ipurskimas, taigi del saudymo atpuola, jokiu problemu.

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 09:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.08.31
Gal ir ne visai į temą,bet jei turi mašinoje slaptų magnetinių jungtukų pasitikrink,gal kur nors jie neduoda kontakto.Kai šalta drėgmės daugiau,tai suveikia,o kai sušyla?

StandartinėParašytas: 08 Vas 2006, 09:34 

Nera jokiu jungtuku, stovi gera signaliacija ir viskas, yra imobilaizeris ar kaip ten jis vadinas, kuris atjungia siurbli po 30, jei neaktyvuoji, bet cia viskas veikia tvarkingai.
Idomiausia tai, kad salta ji is karto uzsiveda, be problemu, o ka tik pavaziavus ir atsiranda ta problema.
Vakar paskambinejau po servisus, tai kainos darbas iki 100, siurblio emontas nuo 200 iki 300 prioklausomai nuo firmos. Taciau kas blogiausia, eile reikia minimum savaite laukti, kol paims masina, gal galite rekomenduoti serviza, kuris nebutu taip apkrautasi r butu kokybiskoa paslaugos, nes masinos verkiant reikia vazineti i darba

StandartinėParašytas: 09 Vas 2006, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
47
Automobiliai:
E61 530D LCI A-Sport M-Package
ex E34 M50B25 '90
O ant duju ar kuriasi. Pabandyk kurti ant duju, tada zinosi ar cia kuro padavimas ar uzdegimas kaltas.

Kaune siurblio restauravimas anksciau kainavo 120Lt ir moket dvigubai daugiau nu tai nxxxx. (ir jo ten netvarko prie taves, o isima ir ideda kita)

Beja kiek teko girdeti (pries pora metu) tai anksciau is Vilniaus tuos siurblius vezdavo i Kauna, todel ir kainos tokios zveriskos.

StandartinėParašytas: 09 Vas 2006, 14:02 

na man buvo sudeges siurblys(vazineju ant dujo o bendzino buvau neipyles :oops: ) tai nauja siurbliuka nupirkau uz 80lt tik tiek kad pas mane 2,5 bet ne plyta

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: