Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Sau 2025, 17:27

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 13:33 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:94
Variklis:2,5tds
Degalai:dyzelis

Problema/klausimasturiu problema,su kuro bako plude.salone rodykle rodo kad dar rezerve yra kuro,o man masina uzgesta. :x uzsipilu kuro ir vel vaziuju.ks gali but kaltas salone rodykle ar bako plude?

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 14:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.03
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 525 TD 94' touring
jei rodykle proporcingai rodo apie 15-20 litru daugiau kuro, tai beda pludeje, pas mane zemiau 15 litru rodykle nerode, o jei jau kartais uzsidegdavo lempute, tai masina ta akimirka ir gesdavo, isemiau plude, pakraciau, pajudinau ir idejau, dabar jau lyg ir geriau rodo :)

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 16:22 

yra plude uzsikisus...ten visa mechanizma isitrauk,ir apacioj yra toks sietelis per kuri traukkia kura,nuimk iswalyk ir viskas bus ok...plius dar tuo paciu gali ir baka isivalyt :mrgreen: :mrgreen:

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 19:35 

o pas mane gesta tik raudona riba pasiekus.tik viena kart buvo uzsidegus lempute kuro.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 17:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.07
Amžius:
40
Automobiliai:
VW Scirocco 1.8 karbas '84 (duzo)
E34 520i Touring M50TU '93.10.28 (pard.)
E36 320i Coupe M50TU '94.06.15 (pard.)
E36 318i Sedan 92.05.18 (pard.)
VW Jetta 1.4 TSI 90kW 2015
VW Passat 1.4 TSI 92kW 2016
pas mane atvirkstine beda...
kai uzpilu pilna baka, tai rodo truputi virs 80. Cia kaip ir viskas ok. bet paskui vaziuojant pradeda meluot ant 10 - 15 litru. Zodziu kai bake lieka 40, tai man rodo apie 25 - 30. kame cia beda? dar buna taip, kad esant kokiems 25 litrams vaziuojant ilgesni atstuma, rodykle nukrenta visiskai iki nulio. isjungus degima ir vel ijungus rodykle atsistoja pagal kuro kieki.

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 17:53 

panasiai pas mane irgi.buvau plude isemes,kai isimtatai gerai rodo jei nulis tai nuli,o jei pilnas tai pilnas.blemba nervina :evil: skydelyje idomu reguliuojasi rodykle ar ne?

StandartinėParašytas: 26 Kov 2009, 19:51 

nesireguliuoja skydeli :D bus plude siuksliu pavalgius.. atsisuk pagazinei is desines puses dangteli metalini, isvalyk nuo purvo, kad atsukant pludei i baka nepatektu, isimk ja pacia ir paspaudinek ten-atgal, dar gali pakviest ka nors kad ant daviklio paziuretu ar kilnojas strelyte,tik jungdamas degima pajunk slangeli kad kuru neapsipilt.. abratkes pajungt nereikia :)

StandartinėParašytas: 28 Kov 2009, 22:47 

paskaityk ka parasiau cb4 :D :D :D as jau tai trecia karta darysiu.tai galvojau kazkas ka naujesnio pasiulys.nepyk cb4 :)

StandartinėParašytas: 30 Kov 2009, 09:30 

pas mane ir su parodymais durniuoja...tai ir nesuprantu kiek jo ten yra :mrgreen: ir lempute uzsidega ne ant 5l o ant desimt kai rodo

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: