Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Gru 2024, 19:01

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Kov 2009, 11:51 

Automobilio, apie kuri norite paklausti
Pagaminimo metai:95
Variklis:2.0
Degalai:bendzinas/dujos

Problema/klausimas: kai saltas variklis nera traukimo kai uzsila viskas geraiir ant bendzo ir ant duju,nuvariau i diagnostika ir pasake klaidu daug buvo. tipo sutvarke :( bet tik pradejau vaziuot taspats Š...nuejau i tapati serviza tai jie mane pasiunte velniop. nuveziau kitur tai jie sako kad gal kada dejo taskines dujas kasko nepridejo, ir negali prisijunkt prie masinos kompo ir kompas neprisiliaidzia,dar su vienu pakalbejau tai jis sako zonda pasikeisk ir turi praeit, kuom tiket?jai kas zinot parasykit.Ačių.

StandartinėParašytas: 20 Kov 2009, 18:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.18
Amžius:
50
Automobiliai:
E34 520i touring 93'
pasitikrink zonda,nuvaryk pas elektrikus ir paziures.Man panasiai buvo, pasikeiciau ir viskas ok.

StandartinėParašytas: 21 Kov 2009, 16:12 

liambdazondas vienareiksmiskai :)

StandartinėParašytas: 22 Kov 2009, 20:02 

tai kiek supratau ,tipo elektrikai jy patikrina, gali nustatyti ar jis veikia arne. man vienas is serviziuko sake kad jai auto vaziuoja su dujom tai jis vel uzlinksta, tai sako neapsimoka keist ,ar teisybe?dekui:)

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.06.18
Amžius:
50
Automobiliai:
E34 520i touring 93'
modeliuxx rašė:
tai kiek supratau ,tipo elektrikai jy patikrina, gali nustatyti ar jis veikia arne. man vienas is serviziuko sake kad jai auto vaziuoja su dujom tai jis vel uzlinksta, tai sako neapsimoka keist ,ar teisybe?dekui:)

pas mane masina visai nejo ant benzo,kai zondas buvo parejes.Ciaudejo,neprieme apsuku,tai keiciau,o siaip pravaziavau apie du metus ant duju ir tik dabar parejo,o tai kazi pries pirkima kada jis keistas buvo?Tai nemanau kad jai vazineji ant duju tai nereikia keist zondo,masina turi but visada TVARKINGA ir pasiruosus tave vezti.....

StandartinėParašytas: 23 Kov 2009, 23:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.21
Amžius:
42
Automobiliai:
bmw E34 520i universalas
as tai tingiu zondus keitineti,tai ji jau 2 metai kaip esu atjunges,veikia ir su dujom ir su benzinu...

StandartinėParašytas: 24 Kov 2009, 23:45 

na man tai nera taip ziaurei kad neitu , kartais paciaudija ir tiek na reiks pamegint atjunkt, parasysiu kas kaip, o tas zondas kaip suprantu reguliuoja kuro -oro misini? :cry: nes manau kai saltas yra tai vienokio reikia o kai siltas tai kitokio, ir pastebejau kad man daugiau bendzo pradejo ryt kai tas zondas pradejo oziuotis.kokios jum kuro normos vidurkis, na taip normaliai vaziuojant perdaug nesidraskant?

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.07.21
Amžius:
42
Automobiliai:
bmw E34 520i universalas
lambda zondas veikia tik isilus varikliui... mano 520i 10l benzino 12 duju,bet su dujom daznokai paspaudziu,turiu brc fly

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 20:23 

pas manes ir520 yra brc tiesioginis duju ipurskimas, na taip jai paspaudi tai 12 pasiima jai vaziuoji tolimesne kelione ir neskubi, tai apie 10 pasiima, tikrai dauguma netiki kai pasakau :( , na jai tas zondas veikia kai siltas variklis, tai ko jis knisa prota kai saltas yra?

StandartinėParašytas: 25 Kov 2009, 23:26 

Kai variklis saltas kompas paprasciausiai nekreipia demesio i LZ parodymus.

StandartinėParašytas: 27 Kov 2009, 00:44 

tai bet kai seniau atrodo ormalei buvo kai saltas ejo gerai , tik dabar pradejo knist prota , tai gal ne LZ kaltasnes kai siltas eina gerai .

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: