Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Sau 2025, 18:58

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 12:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.15
Amžius:
48
Paziurejau kompas rodo tokius skaicius:
Vid. greitis 18.6 km/h
Vid. sanaudos 18.2 l / 100 km.

Vazineju mieste :) Neretai trumpus atstumus su saltu varikliu. Jau laikas sunerimti kad mire lambda ar cia taip ir turetu buti.
Masina 520 aftamatas tuoringas.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.29
Amžius:
53
Automobiliai:
E31 850Ci,E23 735i,Saab 9-5 Aero,Saab 9-5 2t
Kaip 520 siek tiek daugoka,padaryk taip :nusinulink ir negesines variklio pavazinek,tada bus tiksliau.Nes kiekvienas gesinimas,iskraipo parametrus,juk ten rodo ne momentines,o vidutines sanaudas nuo to momento,kai uzvedi varikli.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 12:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
gerai kad pas mane jokiu kompu nera o tik analoginis laikrodis :lol: tai ir galvos neskauda,o siaip jei cia trumpom distancijom ir saltu varykliu tai imho nomralu,nors gal ir klystu...

kai varau su saltu varykliu tai man buna eknomizeris rodo kokius 16-18litru,o kai ten pat su otkiu pat greiciau varau ir siltas varyklis tai 12-14.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 12:58 

As tai darau paprastai, uzsipilu pilna baka, km nunulinu ir sekanti karta pildamas vel pila baka atlieku paprasta matematini veiksma: kiek litru dapylei padalini is nuvaziuotu km, gauni vidutines sanaudas ir sprendi ar jos neislipa is normos ribu

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 13:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.15
Amžius:
48
Tiesa, nepaminejau. As tikrinau ka rodo kompas (ty su pilnu baku, paskui dapylimas, dalinimas). Jis rodo gerai, ty tokios sanaudos is tikruju yra. Taigi nelieka klausimo ar kompas nememuoja. Belieka tas pats- ar cia normalu tokios sanaudos...

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 13:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.11
Amžius:
51
Automobiliai:
F25 X3 2.0D
Nu pas mane ir panasus marsrutas daznai buna su pussalciu varikliu nes atstumas nedidelis. Aisku pas mane 528 cipinta. Neseniai keiciau liambda. Tai jei vien tik trumpais atstumais varineti, tai kazkur gaunasi 19 litru 100 kilu. Jei tik pavaziuoju kur toliau, sirdis pradeda dziaugtis. O be to ir salta jau dabar.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 15:56 

O kokia liamda dejai? nes man jau irgi laikas ja pasikeisti butu...

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 16:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.15
Amžius:
48
Doncius rašė:
O kokia liamda dejai? nes man jau irgi laikas ja pasikeisti butu...

Bene busi ko nors nedaskaites kolega. As nedejau dar liambdos. Tik jei mieste labai pakyla stipriai benzo vartojimas, viena is labiausiai tiketinu priezasciu ir yra butent ji. Va jei ji bus mirusi, tada ir keisiu.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 16:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.04
Amžius:
34
Antanas rašė:
As tai darau paprastai, uzsipilu pilna baka, km nunulinu ir sekanti karta pildamas vel pila baka atlieku paprasta matematini veiksma: kiek litru dapylei padalini is nuvaziuotu km, gauni vidutines sanaudas ir sprendi ar jos neislipa is normos ribu

jo taip pat ir mes darom :) nes pas mus kompo nera kad rodytu vid. greiti ir sanaudas :) tenka skaiciuokliu naudotis :)

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.04.23
Amžius:
49
Automobiliai:
E61 520d
ahoj rašė:
Paziurejau kompas rodo tokius skaicius:.......

Viskas ok, trumpi atstumai, saltas variklis, automatas, taip ir bus. Bandymo delei issok i trasa, nusiresetink, laikyk pastovu greiti ir pamatysi kas bus- nukris. bus kokie 8 ltr/100 km.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 16:37 

ahoj rašė:
Bene busi ko nors nedaskaites kolega. As nedejau dar liambdos. Tik jei mieste labai pakyla stipriai benzo vartojimas, viena is labiausiai tiketinu priezasciu ir yra butent ji. Va jei ji bus mirusi, tada ir keisiu.

Siaip mano klausimas buvo adresuotas Aladdin...

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 16:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.04
Amžius:
34
fricas rašė:
E39 kompo nėra?! :roll: :lol:

taip nera ,ir ?? 8) na taip taip varganas tas musu modelis ;) ko mum reikia lb ir be jo nebutume pirke sito bmw yra tai : klimatronikas ir galima sakyti viskas :)

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 17:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.03
Amžius:
43
Automobiliai:
E24 635 CSi '81
ex Alpina B3 3.0 '95
Nikas:
Masta J
nu 18 tay jau daug, mano nuomone. koliega 18-20 i E38 3.0 pila ir jau keikiasi, kad daug :) dabar daznai su tevo E39 523 pavazhineju - dabar kompe 12.4 sviecia, suskaiciavus senuoju metodu pagal cekiukus kazkur litru daugiau gaunasi.

StandartinėParašytas: 09 Gru 2005, 17:41 

na pas mane E34 m20b25 mechanine pastoviai nuo salto variklio ir maksimum 10-12 km mieste (klaipeda) ir buna kad tenka sustot kurnors ir gesinti dar keleta kartu kol toki atstuma nuvaziuoji. tai per dvi savaites tik 423 km nuvaziavau, bet kasdien po truputi (i diena po 30 km. labai keista tiek mazai km prasukti buvo, pastoviai tiek gaudavosi i savaite ar i 5 dienas) Tai buvau labai nustebes uzpylus duju paskaiciavau ir teisejo 14.2 litro. buvau labai :lol: patenkintas savo ekonomiska masina.
O kompas rode 13.5 litro

Ant benzino vedu ir leidziu padirbt ant laisvu ryte ar kai isvis saltas variklis ~1-2min. ir po to vaziuoju iskart su dujom.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: