Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Sau 2025, 19:22

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 09:14 

Ka patartumet...galines sėdynės rankom pasideti.... Tas kur atsilošia, po juo yra guminis dangtis į bagažinę, lygtais pritaikytas slidėms ar kokiam velniui...Na klausiu nes turiu įsimetęs bosa į bagažinę ir galvoju ar lengvai nusims ta guma ir ar po ja nėra metalo kur reikes pjauti, nes padaužius lyg kieta būtų... KAs ten per velnias, gal bandėt lupti?

Dekui

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 09:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.01
Amžius:
44
Na pas mane, tai tas guminis dangtis nusiema, o po juo skarda, taip, kad nei slides, nei ka nors kito ten neikishi... Bet to pas mane bagazinej dujos, tai ash nesuku galvos.. :lol:

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 09:32 

Tai reiškia skarda po tuo guminiu dangteliu.Pas mane irgi dujos yra gale, bet pamaniau kad del muzikos galima butų tą skylę pradaryti, kad geriau į salona garsas ateitų...Laukiu dar pamąstymų.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 10:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Pas mane E34 viskas ten labai graziai issiarde ir nereikejo nieko draskyt ar pjaustyt...

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 12:52 

Yra skarda.Pas mane taippat buvo.Kai isemiau, bosas geriau i salona pareina.Ta skarda ten dailiai nusilankste pas mane, buvo ji pritaskuota.

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 13:37 

Evaldas rašė:
Yra skarda.Pas mane taippat buvo.Kai isemiau, bosas geriau i salona pareina.Ta skarda ten dailiai nusilankste pas mane, buvo ji pritaskuota.

Taip suprantu, kad patartina išimti ta skarda, problemikiu nesudarys išimant ir pjaustyti nereikės metalo...O kaip del duju,pas mane salonas nesmirda tai kaip manot neis ar pateks dujos į salona iš bagažinės...?

dekui

StandartinėParašytas: 15 Lie 2005, 22:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.11
Amžius:
45
jeigu yranga sandari aisku nesmirdes, nuemus guma reikes ismusti skarda, ji laikosi ant keliu taskeliu, ispjauti kilima kuris uzdengia ta skyle. geriausiai pasidaryti deze kad garsiakalbis butu atsuktas pro ta skyle ir fazikas isvestas per palange-efektas nuostabus-beveik jokio garso lauke (blogai tam kam reikia reklamos), nebarska skardos, numeris. ir groja labai svariai :-({|= ir galingai.

StandartinėParašytas: 16 Lie 2005, 16:49 

marius rašė:
jeigu yranga sandari aisku nesmirdes, nuemus guma reikes ismusti skarda, ji laikosi ant keliu taskeliu, ispjauti kilima kuris uzdengia ta skyle. geriausiai pasidaryti deze kad garsiakalbis butu atsuktas pro ta skyle ir fazikas isvestas per palange-efektas nuostabus-beveik jokio garso lauke (blogai tam kam reikia reklamos), nebarska skardos, numeris. ir groja labai svariai :-({|= ir galingai.

Jo, pas mane dabar tokioj pozicijoje subas, tai kvepuoti nebereikia. :)

StandartinėParašytas: 16 Lie 2005, 16:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.20
Amžius:
45
Automobiliai:
[e 63] 650i
Subaru Outback
ex[e 39] 530 d, touring,
honda cbf 1000
ex[W 126] 500 SEC
ex[e 39] 525 tds,touring
ex[e 34] 524 td
ex[e 30] 320i
buna ir skarda, ir nebuna skarda,,jei yra maisas slidem, ar kokiam velniui susidet vadinasi turi ir skyle but, nes tada kam tas maisas?? :D jei nera maiso, tada bus skarda, bet ja lengva islupt....

StandartinėParašytas: 16 Lie 2005, 17:02 

vyts rašė:
buna ir skarda, ir nebuna skarda,,jei yra maisas slidem, ar kokiam velniui susidet vadinasi turi ir skyle but, nes tada kam tas maisas?? :D jei nera maiso, tada bus skarda, bet ja lengva islupt....

Skyle yra tik tada, kai sedynes verciamos yra. 8)

StandartinėParašytas: 16 Lie 2005, 17:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.04
Amžius:
48
Evaldas rašė:

Skyle yra tik tada, kai sedynes verciamos yra. 8)

Kai sėdynės verčiamos-skylė didelė kroviniams dėti,
jei sėdynės neverčiamos,bet centre maišas slidėms-tada skylė maža,tokia kaip atlošiukas,
jei sėdynės neverčiamos ir nėra odinio maišo-reiškia nėra ir skylės,bet nesunkiai atsiranda :wink:

StandartinėParašytas: 17 Lie 2005, 10:57 

[CENZŪRA], as ta metala ispjoviau, bet jei dabar kas per viduri sedi, tai tas atlosas i vidu krenta.Ka tokiu atveju daryti. Pas mane dabar bmw modifikacija 2+2.Gale max 2 zmones. :D

StandartinėParašytas: 17 Lie 2005, 12:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.04
Amžius:
48
Tai grotas iš armatūros įvirink :mrgreen:

StandartinėParašytas: 17 Lie 2005, 13:33 

O tai pvz jei buna slidziu maisas, tai gal koks dangtelis ten is galo ant sedynes uzsideda, kad atlosas i vidu nekristu?

StandartinėParašytas: 17 Lie 2005, 16:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.09.04
Amžius:
48
Būna mažas plasmasinis dangtelis

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]