Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Sau 2025, 20:06

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Lie 2005, 14:03 

tada ir man mielieji patarkit. Buvo taip, truko slanga ausinimo kur is radiatoriaus i varikli eina. Pakeiciau, atrodo net nuorinau :), taciau buvo toks dalykas, kad dar pries trukima rodykle pradejo pasvirt labai nezymiai i desine. Taciau nesukau galvos. Po slangos keitimo, vaziavau Vilniuje i orouosta ir ziuriu, kad sustojus ir palaukus prie sviesaforo dar labaiu pasviro i desine. Galva netrukus. Gal blogai nuorinau? Kas dar gali but? ačiū is anksto

StandartinėParašytas: 03 Lie 2005, 17:47 

bus blogai nuorinta arba termostata kitu atveju reikia tikrinti.

StandartinėParašytas: 04 Lie 2005, 09:52 

Jeigu pastoviai kaistu tai gal ir termostatas butu :D
Bet as manyciau kad termomova arba blogai nuorinta.

StandartinėParašytas: 05 Lie 2005, 11:13 

Jo,sunku neturint patirties nuorinti.Cia tau manau 99% bus ta beda.O anksciau jokiu problemu su ausinimu nebuvo?

StandartinėParašytas: 05 Lie 2005, 11:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Man tas pats buvo, vaziuojant viskas ok, bet tik kur prie sviesaforo pristoji tai tuoj rodykle sauna ne ten kur reikia... Gerai nuorinau ir visos problemos baigesi...

StandartinėParašytas: 05 Lie 2005, 20:25 

kai nusipirkau rodykle stowejo kaip ikalta widuri. Pakeitus slanga jau rasiau kas buwo. Manau, kad blogai nuorinau

StandartinėParašytas: 05 Lie 2005, 20:26 

Jo,mes tau ta ir sakom! :wink:

StandartinėParašytas: 09 Lie 2005, 00:05 

as girdejau kazka kad nakciai masina pastacius i ikalne (kad priekis butu auksciau nei galas) ir nusukus bakelio kamsti ir ar/ar kazkoki varztuka prie termostato ir variklis pats nusiorina nuo oro kamsciu... turiu omeny m20 variklius.
ar cia nesamone?
pats nebandziau sito vejo tik idomu ar tai realu ar ne? :?

StandartinėParašytas: 09 Lie 2005, 00:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
pats tikrai kad nenusiorins. Salto variklio ausinimo sistemoj nera slegio, todel jokio oro nelabai turetu isstumti. Va jei nuorinimo proceduros metu butu pasitelktas toks fintas, tai gal butu kazkiek realu, bet nemanau, kad gamintojas konstruodamas masina padaro taip, kad butu salygos pasislepti oro burbulams. Manau, kad teisingai atliekant nuorinimo procedura, jokiu burbuli neturi likti.

StandartinėParašytas: 09 Lie 2005, 10:39 

Geriau jau tu savo auto nuvaryk i servisa ir ten nuorins, nes kitaip gali varikli perkaitinti.

StandartinėParašytas: 12 Lie 2005, 17:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.13
Laimonas rašė:
tada ir man mielieji patarkit. Buwo taip, truko slanga ausinimo kur is radiatoriaus i warikli eina. Pakeiciau, atrodo net nuorinau :), taciau buwo toks dalykas, kad dar pries trukima rodykle pradejo paswirt labai nezymiai i desine. Taciau nesukau galwos. Po slangos keitimo, waziawau Wilniuje i orouosta ir ziuriu, kad sustojus ir palaukus prie swiesaforo dar labaiu paswiro i desine. Galwa netrukus. Gal blogai nuorinau? Kas dar gali but? ačiū is anksto

Pas mane, visuomet, ta rodykle pora mm yra pasvirusi i desne (nuo pacio centro) :? Siandien klausiau pas meistrus, ar tai yra normalu :?: tie atsake nesuk sau galvos - viskas cia norma :? O ka jus manot :?: :roll:

StandartinėParašytas: 13 Lie 2005, 08:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
nesuk sau galvos... pas mane tas pats per 1 mm i deshine puse pasvirusi rodykle...

StandartinėParašytas: 13 Lie 2005, 10:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.17
Amžius:
41
Automobiliai:
BMPT-72 2013
Gena rašė:
nesuk sau galvos... pas mane tas pats per 1 mm i deshine puse pasvirusi rodykle...

Pas mane tas pats...

StandartinėParašytas: 13 Lie 2005, 11:00 

Gena rašė:

Pas mane pasvirsta,tik kai ilgiau ant vietos pastoviu,bet irgi ne daugiau kaip 1mm.

StandartinėParašytas: 13 Lie 2005, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.23
Amžius:
44
Automobiliai:
E34 524td M21 '90
pas mane vertesi per viena mm i desine kai nusipirkes auto vaziavau. ieskojes ilgai kaltu biciu apkaltinau termomova (po bandymu, aisku :) ), ja pakeiciau. dabar lygtais jau i desine nesvyra, stovi 1 mm pries viduri.

p.s. visuose mano anksciau turetuose E30 (1.8, 1.8i, 2.4d, 2.7e ) nornmali darbo t-ra - ta pati - 1 mm IKI vidurio... tai jei jau desiniop, manau, negerai kazkas. atsimenu, su 1.8i suoli desiniop maciau tik viena karta - po to seke bum, garai is po kapoto, ir menesi trukes galvos virinimas :(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: