Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 09 Sau 2025, 20:26

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 17:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
zodziu sumazejus trauka mano E34 o pasirodo neveltui...galvaojau kad pripratau ir nieko tokio...pajunge ant kompo ir rado tris klaidas...zodziu pagrindine klaida kad PROBLEM su ipurskimo kompiuteriu..ir kas idomiausia pas mane jis stovi ne BOSCH o Siemens...liepe ieskoti lygiai tokio pacio kompo ir pasikeisti nes jis neturi programines irangos...ir dar bandziau nuresetinti kompa po tepalu keitimo...nenusiresetino tai pasake kad cipas nuejas skydelyje ir jeigu nekeisiu gali viskas po truputy atsisakyti...daciko daviklis ,tachometras ir t.t.
dbr nezinau nei ka daryti ar ieskoti kompo ir keisti ar parduoti masina ir kita pirkti bet gaila kad labai daug ka pakeiciau , pagrindines dalis vaziuokles..tepalus,filtrus,zvakes ir t.t.
Ka patarumete mano situacijoje, gal kas nors zino koki meistrely kur turi siemens programine yranga ipurskimo kompui arba paty kompa siemens...

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 17:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.12
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 535 M62 02
Nuvaziuok luksio gatvej yra tokia sigrema ten yra vienas geras elektrikas lie ten dar ir netokiu kompus patvarko.Darbams duoda garantija.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 18:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
zodziu buvau ka tik..ten jau sigrema o SIGMA ir ten labai daug kas paaiskejo...sake kad siemens kompai beveik niekada negenda ir sako taip negali buti.. zodziu eiles i prieky ant dvieju savaiciu bet pirmadieny tarsiuosi su sefu...tai sake duos pasibandyti nauja kompa ir tada ziuresi kaip ten bus...pakele nuotaika ir dave vilty kaip nors issinarplioti is sios bedos...

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 19:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.19
Amžius:
46
Automobiliai:
E83 X3 20d 05'
ex E34 520i 92'
Įtariu, kad pas tave 2.0L varyklis, nes M50B25 visa valdanti elektronika yra Bosh, o pas M50B20 Siemens, kuri yra žymiai brangesnė. Parašyk kaip toliau seksis.
Laikykis, sekmės.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2007, 19:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
pirmadieni duosiu zinoti...kiek girdejau tai tas kompas apie 400 ly UAB Sigma tai ziuresiu pranesiu kas buvo ir t.t.

StandartinėParašytas: 21 Sau 2007, 12:39 

o tai ziurek pas tave E34 520 89m ane ? nes man ir su trauka kartais grybauja , ir tachometras nerodo , tai panasi beda?

StandartinėParašytas: 21 Sau 2007, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.19
Amžius:
36
Automobiliai:
MB W168 A170 cdi '01
BMW E39 525iA touring M54 '02
ex.: BMW E34 525 tds Touring '94
Nikas:
Dinus
Omaraz rašė:
o tai ziurek pas tave E34 520 89m ane ? nes man ir su trauka kartais grybauja , ir tachometras nerodo , tai panasi beda?

Pas jį m50b20,naujasnis variklis,o pas tave senesnio tipo m20b20 :wink:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 11:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
Omaraz rašė:

visus klausimus pades issiaiskinti diagnostika....jei klaidu nemeta ir viskas gerai su kompais net nekist nosies ten....tada keisk tepalus zvakes ir filtrus ...gal pageres trauka, arba jau kryzius varikliukui ateina...??o siaip jei tachometras kartais nerodo gali buti chipaas toks po skydeliu...jis ten uzgrybauja jeigu nenuresetinis lempuciu Service ir tada prapuolineja tempr.dacikas tachometrai ir t.t.

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
tomij777 rašė:
pirmadieni duosiu zinoti...kiek girdejau tai tas kompas apie 400 ly UAB Sigma tai ziuresiu pranesiu kas buvo ir t.t.

tesinys ......

zodziu radau per foruma toki paty kompa ir nusipirkau as ji deveta...istaciau i ta vieta vel padare diagnostika ir dbr jau nebemeta klaidos ipurskimo kompo...dbr beliko tik pasikeisti lemda zonda ir turetu buti viskas....trauka kaip ir nepasikeite..ar cia teisybe kad viskas gali sleptis lamda zonde...ir trauka turetu pagereti ir sanaudos sumazeti??? ar galima taip teigti???

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
taip, gali buti LZ kaltas :oops:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.11
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 '91 M50
Mano LZ taip pat buvo parejes, tai nelabai smagu vazinetis, trauka nuo to kencia, o be to laisvos apsukos kartais del to plaukioja... pasikeiciau ir norma...

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
kokios kainos LZ , pas mane siemens ipurskimo sistema tai kiek teoravausi tai jos zymiai brangesnes negu bosch, jos kazakaip 5 V eina su raudonu laidu...

ar verta pirkti padeveta LZ ar geriau paaukoti uz gera apie 300 lt ir nupirkti...jei pigesne tai kokie trukumai gali buti jos.....siek tiek gaila uz toki suduka 300 lt kloti...?

pas mane apsukos viskas tavrkoj,nieko neplaukioja....o kaip pasikeitei LZ tai pajutai traukimo pokyti ir sanaudu sumazejima...kiek pats mokejai uz LZ ir kiek uz pakeitima?

cia kazkur girdejau kad stovi ir po 2 LZ...cia kuriuose modeliuose eina??? pas mane E34 2 litrai plyta

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.11
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 '91 M50
Kaip meistrai sako, tai neveikiant LZ jauciamas "pravalas" staigiai startuojant ant mazu apsuku, t.y. masina pridusta truputi ir tik po to traukia, plaukiojimas nevisada jauciasi. Siaip tas "pravalas" nepatogus reikalas... brr...
AS keiciausi LZ pries 2 metus, pirkau BOSH nauja ~400 Lt plojau. Deveto nenorejau, nes tai dalykas, kuris devisi, kaip pvz kaladeles, visada naujas reik pirkt. Pakeitimas paprastas ir nesudetingas, issuki sena, isuki nauja, tik duobes reikia, as gal 20 lt uz tai sumokejau.

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.07.14
Amžius:
41
tomij777 rašė:
cia kazkur girdejau kad stovi ir po 2 LZ...cia kuriuose modeliuose eina??? pas mane E34 2 litrai plyta

sitame variklyje tikrai vienas LZ stovi

StandartinėParašytas: 22 Sau 2007, 15:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.10
Automobiliai:
Bmw rally
Nikas:
tomij777
ir dar vienas dalykas,, zodziu prasiau pas diagnostika kad nuresetintu man kompa nes keiciau tepalus ir dege tos lempyckos geltona raudona...service lempute...jis su savo tuo aparatu bande bande ir nepadare...sako bus nuejas Chipas kazkoks po skydeliu...pataisymas 100 lt....siandien pabandziau samadelku nuresetinti 7 kontaktas ir i kebula...ir viskas ciki atsistate ir dbr visos zalios ir t.t. manau cia bande apgauti ir islupti pinigeliu siek tiek....bikite atsargus su tokiais...

Gz rašė:
Kaip meistrai sako, tai neveikiant LZ jauciamas "pravalas" staigiai startuojant ant mazu apsuku, t.y. masina pridusta truputi ir tik po to traukia, plaukiojimas nevisada jauciasi. Siaip tas "pravalas" nepatogus reikalas... brr...

tas pakeitimas tai S.....kaip sakant...tik va dbr jau reiks ieskoti naujo kad iseitu nebrangiai...ačiū uz info....o tai tai jauciu kai isvaziuodineju ir siek tiek pridusta paskui jau traukia...nes anksciau to nebudavo...??

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: