Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Sau 2025, 12:43

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Spa 2006, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
neutralia pavara tik pariedejus(nuo nuokalnes ar pastumus masina ir pan.) is vietos dirbant varykliui benzinu sukyla apsukos iki 1000rpm.(taipat ir atbula vaziuojant) dujom vaziuojant to nebuna.sustojus gal po kokiu 30sek. vel apsukos normalizuojas. oro srauto matuokle bloga bet ji man nekliudo kai vaziuoju dujom,buvau ir gera matuokle isidejas tas pats.dabar pirma kart po pirkimo pradejau benzinu vazinet noriu pasiziuret kiek suvalgo nes dujos kaip ir per brangu :cry:
tai va likimo broliai pagelbekit.tiesa kompas tai pat rodo kad parejus srauto matuokle ir vienas abs dacikas ir viskas :(

StandartinėParašytas: 22 Spa 2006, 21:36 

matuokle keist reik, nezinau koks pas tave variklis, bet pas mane m20 tai pakeiciau sklende, laisvu apsuku reguliatoriu ir kuro spaudimo davikli tai padejo, vaziuoja normaliai daba, o pries tai buvau pakeites tik laisvos eigos reguliatoriu ir spaudimo reguliatoriu tai bybinos sklende, neimanoma vaziuot buvo tai ji veikdavo tai ne

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
pas mano masiniuka m50 juk touringai gaminami nuo 92m. o del viso sito as juk rasiau kad riedant nors ir truputi tik pastumk apsukos pradeda kilt,nereikia pradet net vaziuot tai nemanau kad ar oro srauto matuokle ar kas is tavo paminetu daiktu kalti.as manyciau kad elektros gedimas kazkur ar kazkas panasaus.vazinejau po miesta(ukmerge) vien benzinu tai ji man suvalge apie 12-13ltr. truputeli daugoka :evil:

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 15:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.11
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 '91 M50
BIMBALASS_525touring rašė:
vazinejau po miesta(ukmerge) vien benzinu tai ji man suvalge apie 12-13ltr. truputeli daugoka :evil:

Na, tai gal tavo koja sunkoka? 12-13 mieste, manyciau norma. Maniskis lygiai 14 pasiima Vilniuje.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 15:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
na tai palauk jei as nuvaziuociau i vilniu kiek tada surytu,as manau nemaziau 18ltr. :wink:

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 15:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.11
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 '91 M50
Nemanau, kad skirtumas toks didelis. Ajsku jeigu tavo koja nera labai sunki ir akivaizdziai matosi, kad apsukos sukyla (netgi pastumus masinas - mistika kazkokia), tai tikrai reikia kazkur slieku ieskot.
Vaziuok i Vilniu pas Audriu - tikrai suras kur saknys.

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 15:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
dekui uz pasiulima ,bet pokolkas palauksiu nes dujos nesusiligino dar su benzinu kainomis tai ir tapke savo sunkiaja galiu ant gazo laikyti :D noreciau is cia forume esanciu isgirsti ka nors konkretaus kas galetu tai masinai buti,as sita klausima jau senei norejau uzduoti nes kam pasakydavau tai visi durnindavo: kaip masinai riedant gali apsukos kilti tai uzsidenk oro paemima gal per ji oro daug patenka :!: taip taip uzsidenk ir atbulu vaziuojant ar riedant lygiai taipat :shock: :D

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
["BIMBALASS_525touring"] apsukos pasirodo gali kilti! man su IS'u ziema budavo - varai trasoje ir laikai kokius 3-4t aps, ismini laisva, o apsukos mauna vos ne iki ribotuvo... Man rodos pravalius LEV ir oro padavimo sklendes susitvarke problema.
Reiktu taipogi paziureti akseleratoriaus trosa ar jis nesikerta, nes buna atsiplaisoja troselis arba apsaugine troselio danga. Beje o kaip dirba tik uzvedus varikli? tada pagazavus vietoje?

StandartinėParašytas: 23 Spa 2006, 16:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
uzvedus varykli apsukos buna normalios 600-700rpm siltam varykliui o pastumus masina truputeli koki metra vien tik zmogui net nereikia pradeti vaziuoti apsukos sukyla iki 1000rpm. o del troselio tai jis tvarkoj nes dujom vaziuojant viskas ok :idea:

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 10:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW
BIMBALASS_525touring rašė:
neutralia pavara tik pariedejus(nuo nuokalnes ar pastumus masina ir pan.) is vietos dirbant varykliui benzinu sukyla apsukos iki 1000rpm.(taipat ir atbula vaziuojant) dujom vaziuojant to nebuna.sustojus gal po kokiu 30sek. vel apsukos normalizuojas. oro srauto matuokle bloga bet ji man nekliudo kai vaziuoju dujom,buvau ir gera matuokle isidejas tas pats.dabar pirma kart po pirkimo pradejau benzinu vazinet noriu pasiziuret kiek suvalgo nes dujos kaip ir per brangu :cry:
tai va likimo broliai pagelbekit.tiesa kompas tai pat rodo kad parejus srauto matuokle ir vienas abs dacikas ir viskas :(

Pas mane tas pats. nuo kalno riedant ant laisvo apsukos sukyla apie 1000 rpm ir po to ilgokai reikia laukti kol sugrįžta į normą. Ir važiuojant kai atleidi gazą ir nori perjungti pavarą, apsukos pakyla kokius 100-200 rpm ir tik tada krenta. bet pas mane kai darė diagnostiką, jokių klaidų nemetė. tai čia tik oro srauto matuoklė ar dar ir laisvų pasukų reguliatorius parėjęs? :roll:

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 11:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
pas mane isjungus begi pakrenta apsukos, sustoji, ekonomaizeris nueina virs 30 ir vel normalios, kazkaip nekreipiu i tai demesio, gal cia taip ir turi but :)

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW
nu nemanau. bent jau lyginant su kitomis mašinomis - taip neturėtų būti. apsukos neturėtų užsilaikyti, jos iškart nukristi turi

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 11:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
bet ant kiek bmw maciau visuose pakinta apsukos kai ijungi laisva begi ritantis, arba visus sugedusius maciau :) be to pas man apsukos krinta ir ant duju vaziuojant

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 18:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.16
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 520, 97m
pas mane irgi kazkas panasaus, bet is vietos stumiant neatkreipiau demesio ar sukyla,bet kaip riedi laisvu tai apsukos dazniausiai laikosi 1000,o kaip sustoji, truputi pastovi tada nukrenta iki kokiu 700, 800. Varysiu diagnostika po savaites tai paziuresim ka ten parodys...bet man tai irgi nepatinka su tom apsukom.. (beje kaip buvau vienam servise ir klausiau to kur daro diagnostikas,tai jis tipo sako ant naujesniu masinu kaip ispaudi sankaba tai tipo prileteja apsuku kritimas kad nesijaustu trukciojimas..bet man atrodo pas mane ne tai ka jis sake..)

StandartinėParašytas: 27 Spa 2006, 19:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.28
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 m47 d20 03' sedan
o pas tave masinoj nera duju :?: man tai su dujom vaziuojant viskas tvarkoj kaip ir priklauso apsukos krenta iki normos jos neuzsilaiko,bandysiu atjungti nuo reduktoriaus greicio davyklio laida gal jis ka sudaro na nezinau :( kai pratestuos tavo masinike ar ka suzinosi apie tas apsukas tai parasyk labai jau man idomu kas cia per velnias ilindes :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: